Feel this Bloom Obsession

Ihastuttava kukkien kauneus ja suloiset värit - ota vastaan hurmaava kevät!

Keväällä 2021 upottaudutaan pionien maailmaan ja upeaan kukkaloistoon. Kauniit pionit saavat taustalle lempeän sinisen, joka kuvastaa vettä, elämän eliksiiriä. Vihreän, sinisen, pinkin ja roosan pastellisävyt täydentyvät vaaleilla nude-sävyillä. Sulje silmäsi, hengitä syvään ja nauti hurmaavasta kukkaloistosta!

Helppo keväinen silmämeikki

Eye Designer -luomiväri sopii kestävään silmämeikkiin, eikä se keräänny luomivakoon. Sen sisältämät vahat ja E-vitamiini hoitavat silmänympärysihoa. Valitse applikaattoriin pastellia roosaa "baby bloom" nro 33 ja "rose all day" nro 38, tai hempeää vaaleansinistä "blue skies" nro 63. Hentoa kevään vihreää luomille löydät sävystä "flora & fauna" nro 71. Eye Designer kulkee helposti mukana. Applikaattorivarressa on kaksi erilaista päätä ja paikka kahdelle luomiväripatruunalle.

Magneettipohjaiseen Beauty Box Trio -mosaiikkirasiaan poimitaan yksilöllinen väripaletti: pionein koristeltuun hurmaavaan rasiaan voit valita kolme mieleisintä luomiväriä tai yhden poskipunamosaiikin. Silkkisen hienoissa mosaiikkiluomiväreissä on erittäin upea värin kirkkaus ja intensiivisyys. Ne pysyvät erinomaisesti ja niitä on helppo käyttää. Kevään sävyissä nyt kaksi vaaleanpunaista mattaväriä, vaaleampi "matt rosy tulip" nro 556 ja keskisävyinen "matt flower bouquet" nro 534. Kevään sävyinä hohtavat hienostuneesti myös ihana helmeilevä vaaleansininen "pearly forget-me-not" nro 76, ja roosa "pearly timeless rose" nro 110.

Volume Supreme Mascara takaa sensaatiomaisen runsauden ja pituuden ripsiin! Suuri harja, jossa on erittäin taipuisat ja joustavat harjakset, erottelee ja saa värin levittymään täydellisesti – harja ulottuu jopa pienimpiin ripsiin. Sopii erinomaisesti herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.

Mineral Eye Styler -silmänrajaus on nyt tumman ruskea "mineral wood" nro 57 tai ruiskaunokin sininen "mineral cornflower" nro 89.  Tällä kynällä voit tehdä myös sisärajauksen! Pehmeä ja ohut kärki tekee rajauksesta tarkkaa ja vaivatonta. Kynän toisessa päässä on teroitin.

Pioneja meikkipussin täydeltä!

Kaksisävyinen Blossom Duo Blush "bloom obsession" tuoksuu ruusulle. Uudistunut Blusher Brush Premium Quality -poskipunasivelin on nyt synteettinen! Sen laadukkaat, viistoon leikatut harjakset levittävät poskipunan vaivattomasti ja kauniisti.

Täydellinen huulipuna Perfect Color Lipstick kantaa myös keväistä kukkaloistoa ja sulostuttaa meikkipussia! Sen värikylläisyys ja hoitavat ominaisuudet saavat huulet näyttämään ihanan täyteläisiltä. Neljä uutta sävyä sopivat täydellisesti kevääseen: "royal rose" nro 825, "candy coral" nro 882, "pink petal" nro 910 and "make it bloom" nro 912.

Mineral Lip Styler -huultenrajauskynän sävy "mineral pink waterflower" nro 26 sopii täydellisesti Perfect Color -huulipunalle 825, ja sävy "mineral flowerbed" nro 30 huulipunalle 912.

Vastustamattoman täyteläisen näköiset huulet saat aitoa chiliuutetta sisältävällä, valoa heijastavalla Hot Chili Lip Booster -kiillolla. Chili vilkastuttaa verenkiertoa ja tuo huulille luonnollisen punan. Hempeä roosan sävy "rosy chili" nro 3.

Viimeistele tyyli!

Art Couture Nail Lacquer takaa kynsille kestävän, loistokkaan värin ja upean kiillon. Uusina sävyinä hento nude "touch of rose" nro 628, virkistävä tummempi roosa "spring vibes" nro 711 ja raikas keväinen pinkki "pink gerbera" nro 715. Pigmenttinen lakka tuo kynnelle runsaasti väriä ja se peittää erinomaisesti.

Yksilöllinen väripaletti

Lue lisää

Kaunis meikkipohja

Lue lisää

Valloittava katse

Lue lisää

Panosta kulmiin

Lue lisää

Ihana suukkosuu

Lue lisää

Kauniit kynnet helposti

Lue lisää

Vartalolle, käsille ja jaloille

Lue lisää

Siveltimet

Lue lisää