Koboltinsininen kesä

Kesäisen kevyet, auringon kultaamat ARTDECO Collect Sunshine Memories -meikit ovat täällä! Kesän tyylin lähteenä ovat Italian valkoinen kaupunki Ostuni, sekä italialainen kolmen sukupolven perheyritys, joka valmistaa uniikkia, käsintehtyä keramiikkaa ja terrakotta-tuotteita. Värimaailma on lämmin ja iloinen: pehmeät ruskean sävyt kohtaavat kirkkaan koboltinsinisen.

Kasvoille:

Bronzing Blush -poskipunan helmeilevillä ”sunshine memories” -sävyillä tuloksena raikas ja säteilevä ilme. Hajusteeton.

Luonnollinen, kauniisti päivettyneen oloinen iho loihditaan All Seasons Bronzing Powder -aurinkopuuterilla. Rasia on kuin koru! Hajusteeton, vegaaninen.

Glow Bronzer on 2 in 1 -tuote, jossa on aurinkopuuteri & highlighter näppärästi yhdessä! Miellyttävä, hieman voidemainen koostumus levittyy iholle kauniisti. Hajusteeton.

Synteettinen Powder Brush -puuterisivellin sopii hyvin myös aurinkopuutereille.

Huulille:

Kosteuttava, kevyt huulipuna Hydra Care Lipstick sopii ihanasti kesään, se sisältää mm. hyaluronihappoa. Kesäkokoelmassa mukana sävyt 30 apricot oasis ja uutuus 35 terracotta oasis.

Kevyessä Chili Lip Booster -huulikiillossa on kesäistä potkua! Vinkki: väritä huulet ensin huultenrajauskynällä, esimerkiksi Mineral Lip Styler sävyllä 26.

Silmämeikkiin:

Volume Sensation Mascaralla saat sensaatiomaisen runsauden ja pituuden ripsiin! Pullea harja, jossa erittäin pehmeät ja joustavat harjakset. Syvän musta väri.

Erittäin tarkassa Sensitive Fine Liner -tussirajauksessa kaksi uutta sävyä: ruskea nro 2 old brown ja sininen nro 6 ocean eyes.

Vedenkestävä, helppo silmämeikki syntyy High Performance Eyeshadow Stylo -kynillä hetkessä! Voidemainen luomiväri, silmänrajaus tai valoa tuova highlighter - käytä miten haluat! Kynän päässä on teroitin. Neljä uutta sävyä.