Juhlitaan saapuvaa kevättä!

ARTDECOn kevätkokoelmassa hienostuneet, keväisen pastelliset pinkin, korallin ja laventelin sävyt yhdistyvät klassisiin kullan ja vihreän sävyihin. Tästä yhdistelmästä huokuu keveys ja ilo! Meikkikokoelma Celebrate the Beauty of Tradition on luonteikas yhdistelmä Art Decoa, kansanperinnettä ja kukkaelementtejä.

Käsinmaalattu kuosi on kehitetty yhteistyössä huikean nuoren espanjalaisen brändin, ALTERMANILAn kanssa. Altermanila valmistaa upeita moderneja silkkihuiveja, jotka ovat saaneet inspiraationsa espanjalaisesta perinteikkäästä käsityötaiteesta.

Blush Couture ”beauty of tradition” - kahden keväisen poskipunasävyn täydellinen liitto samassa rasiassa – käytä yhdessä tai erikseen! Samettisen hieno koostumus levittyy vaivattomasti ja poskipunaa on helppo häivyttää. Kaunis, pinkki kukkaiskuosinen rasia on saatavana rajoitetusti.

Magneettipohjaiseen Beauty Box Trio -rasiaan keräät suosikkiluomivärisi. Huivin inspiroima kukkaiskuosinen rasia on saatavana rajoitetusti.

Silkkisissä luomivärimosaiikeissa värin kirkkaus ja hyvä levittyvyys vakuuttavat: luomiväriä on helppo häivyttää pehmeästi. Uudet hienostuneesti helmeilevät helmiäissävyt ovat kullanhohtoinen "pearly old but gold" 20A ja pehmeä laventelin lila "pearly orchid opulence" 91. Mattasävyinä maanläheiset "matte authentic terra" 537 ja "matte berry homage" 567.

Eye Designer Refills on kestävä ja käytännöllinen vaihtoehto silmämeikkiin. Luomiväripatruunoiden uutuussävyinä maanläheinen, himmeästi hohtava ruusupuu “cultural awareness" 30 ja klassinen sammalenvihreä "valuable green" 53.

Eye Designer Mono Applicator levittimeen sopii yksi vaihdettava Eye Designer -väripatruuna kerrallaan. Kevään kuosia saatavana rajoitetusti.

Klassisen tarkan silmänrajauksen piirrät runsaspigmenttisellä mustalla Sensitive Fine Linerilla "deep black" N°1, pehmeämpi rajaus syntyy uudella tumman harmaalla sävyllä "vintage grey" N°3. Tussin vaahtomuovikärki piirtää tasaisen, silkkisen matan jäljen, joka korostaa silmiä kauniisti. Silikoniton, talkiton, vegaaninen. Vedenkestävä, kuivuu nopeasti. Sopii herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.

Yläluomelle ja alaluomen sisärajaan sopii vedenkestävä, hajusteeton Soft Eye Liner waterproof -kynä, jossa on miellyttävän pehmeä koostumus. Uutuussävy on klassinen tumma sammalenvihreä "ancestor green" 66. Sopii herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.

UUTUUS Length & Volume Mascara "black" 01 takaa täydellisen pitkät ja runsaat ripset. Kurvikkaassa, tiimalasin muotoisessa harjassa pitemmät harjakset tavoittavat uloimmat ripset helposti. Lyhyemmät harjakset keskellä lisäävät volyymia ripsen tyveen. Ripsiväriä voi tarvittaessa levittää useita kerroksia. Karnaubavaha hoitaa ja pitää ripset taipuisina. Erittäin kestävä, tahraamaton, vegaaninen, talkiton ja hajusteeton. Sopii herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.

Art Couture Nail Lacquer kynsilakka on erittäin kestävä ja ihanan kiiltävä. Runsaspigmenttinen koostumus, joka peittää täydellisesti. Kuivuu nopeasti. Uutuuksina elegantti vanha roosa “Historical blossom” 653 , hempeä, vaalea roosa ”generations’ love” 759 ja pastellinen laventelin sävy “Memory lane” 796.

Värikylläinen, kosteuttava Perfect Color Lipstick saa huulet näyttämään ihanan täyteläisiltä. Tuo huulille tasaisen ja kevyen värin. Kolme uutta pinkin ja roosan sävyä: ruusupuun sävy ”honor the past” 878, keväisen raikas ”mother of pink” 883 ja viileä ”traditional rose” 892. Tuoksuu vaniljalta, silikoniton ja talkiton.

Vedenkestävässä pehmeässä Soft Lip Liner Waterproof huultenrajauskynässä on runsaasti pigmenttiä ja se peittää hyvin. Huultenrajaus estää huulipunaa karkaamasta juonteisiin. Uusi raikas sävy ”folklore pink” 114 sopii täydellisesti yhteen keväisten punien kanssa. Hajusteeton.

Magic Fix kiinnittää jokaisen huulipunan tahraamattomaksi ja suudelmankestäväksi. Sopii kaiken merkkisten huulipunien kanssa!

Yksilöllinen väripaletti

Lue lisää

Kaunis meikkipohja

Lue lisää

Valloittava katse

Lue lisää

Panosta kulmiin

Lue lisää

Ihana suukkosuu

Lue lisää

Kauniit kynnet helposti

Lue lisää

Vartalolle, käsille ja jaloille

Lue lisää

Siveltimet

Lue lisää