Syksyn lumoavin tanssi - Dance with the beauty of nature

Syksyn meikkikokoelman innoittaja on taiwanilainen luonnonystävä, taiteilija Ke-Chi Chang. Utuiset sävyt on poimittu Changin upeasta Kurki-maalauksesta, joka myös koristaa kausirasioiden kansia: sumuinen harmaa kohtaa harmoniset, ihanan pehmeät maanläheiset nudesävyt.

Vangitsevaan silmämeikkiin & uutuus kulmille

Tiesitkö, että mosaiikki on ARTDECOn yksilöllinen ydin jo vuodesta 1985? Beauty Box Trio ”beauty of the nature” -mosaiikkirasiaan poimitaan yksilöllisesti valitut magneettipohjaiset luomivärit. Triorasiaan mahtuu kolme luomiväriä tai yksi poskipunamosaiikki.

Silkkiset, värikylläiset mosaiikkiluomivärit levittyvät kauniisti, ja niitä on helppo häivyttää. Uutuuksia ovat helmiäissävyt 13A brown beauty, sumunharmaa 66 silver grey ja ruusukultainen 117 golden rose sekä nude mattasävy 513 matt brown.

Silmämeikkiin käytetään kestäviä Mineral Eye Styler -rajauskyniä, jotka sopivat myös sisärajaukseen. Kynästä saa vakaan otteen, joten jännittävämmätkin rajaukset sujuvat näppärästi. Uusia sävyjä ovat teräksenharmaa 55 steel grey ja luonnonvaalea 65 buttermilk.

Tuttu ja varma suosikkiripsiväri All In One Mascara musta 01 black saa tänä syksynä parikseen syvän vihreän sävyn 12 jade. Kaksoiskierreharja antaa ripsille tuuheutta ja pituutta. Karnaubavaha ja glyseriini pitävät ripset notkeina. Tämä on yhä Saksan myydyin ripsiväri!

Uudella Ultra Fine Brow Liner -kynällä muotoilet kulmat tarkasti, sillä se piirtää helposti yksittäisetkin karvat. Sopii niin hillityille kuin näyttävämmille kulmille. Viimeistele jälki harjalla. Ultra Fine Brow Liner muuttuu kuivuttuaan vedenkestäväksi. Tuhkanharmaa uutuussävy 06 ash grey.

Kasvoille

Syksy tuo kaksi odotettua uutta sävyä Perfect Teint Foundation -meikkiin: valitse viileään taittuva 14 rosy cashmere tai lämmin 20 vanilla. Tämä moderni, kevyt ja täydellisesti peittävä meikki takaa virheettömän mattapinnan kasvoille ilman raskasta tunnetta.

Kaksisävyisen Blush Couture ”dancing beauties”-poskipunan lempeät sävyt on helppo levittää ja häivyttää. Upea kurki-teema toistuu rasian kannessa.

Pehmeitä sävyjä huulille

Perfect Color Lipstick -sävyillä saat päät kääntymään! Tässä punassa yhdistyy hempeät ja helposti myyvät värit, hyvä peittävyys ja kohottava vaikutus. Valitse malvan sävyinen 829 faithful, vaalea roosa 839 wild rose tai marjaisa 886 love letter.

Mineral Lip Styler -rajauskynän sävy 43 wild rose sopii täydellisesti yhteen huulipunan 829 kanssa.

Kauniit kynnet

Nopeasti kuivuva Quick Dry Nail Lacquer levittyy vaivattomasti ja jättää tasaisen lakkausjäljen. Sisältää spirulina-leväuutetta. Syksyn uutuussävyinä pehmeä roosa 67 winter blossom, helmeilevä 79 iced rosé ja sykähdyttävä, hohtava tumma harmaa 99 dark granite.