Tänä keväänä kaikki on farkkua!

Rakastettu klassikko värittää raikasta kevät- ja kesäkauden ARTDECO The Denim Beauty Edit -tyyliä: upeat pakkaukset, näyttävät kynnet ja sykähdyttävä silmämeikki toistavat tunnistettavaa farkunsinistä. Yhdistä se lämpimiin sävyihin, mattaisiin ja hohtaviin tekstuureihin, ja anna tyylillesi moderni säväys!

Poskipunaa kevään tyyliin

Ihana farkkukangaspintainen Blush Couture - The Denim Edit ilahduttaa meikkipussissa! Viileän sävyinen poskipuna raikastaa kevään tyylin. Saatavana rajoitetusti.

Hypnoottisen ihana farkkusininen sopii niin kynsille kuin silmämeikkiin

Art Couture Nail Lacquer -kynsilakka on erittäin kestävä ja ihanan kiiltävä. Se peittää täydellisesti ja kuivuu nopeasti. Sävyinä pionin punainen 714 must wear, hohtava nude 783 hip teens ja farkunsininen 806 blue jeans.

MOSAIIKKI ON ARTDECON YKSILÖLLINEN YDIN JO VUODESTA 1985!
Beauty Box Trio – The Denim Edit -mosaiikkirasiaan poimitaan yksilöllisesti valitut magneettipohjaiset luomivärit. Rasiaan mahtuu kolme luomiväriä tai yksi poskipunamosaiikki. Saatavana rajoitetusti.

Upeasti hohtavat, värikylläiset mosaiikkiluomivärit levittyvät kauniisti: helmiäissävyt farkunsininen 71A magic blue, vaalea kullanhohtoinen 112 in-crowd, viininpunaiseen vivahtava 129 style queen ja kuparinhohtoinen beige 217 copper brown.

Eyeshadow Base luomivärin pohjuste tuo sävyt esiin ja kiinnittää silmämeikin. Estää luomivärien kertymisen luomivakoon.

Vedenkestävä High Performance Eyeshadow Stylo -kynä on samalla kertaa voidemainen luomiväri, silmänrajaus ja valoa tuova highlighter - käytä miten haluat! Kynän päässä on teroitin. Kaksi uutta mattasävyä: ruskea nro 18 mat brown ja vaalea beige nro 30 mat beige.

Length & Volume Mascaran tiimalasinmuotoinen harja loihtii ekstrapitkät ripset ja vastustamattoman runsaan tyylin. Voit halutessasi levittää ripsiväriä useita kerroksia. Peittävä ja tahraamaton. Vegaaninen koostumus sisältää karnaubavahaa, joka pitää ripset notkeina. Klassinen musta nro 01 saa seurakseen hillityn puuterisen farkunsinisen nro 05 powder blue.

 

Ihanat huulet!

Farkunsininen hylsy kruunaa Perfect Color Lipstick -huulipunan. Puna on huulilla silkkisen kevyt ja sävy täyteläinen. Hillitysti hohtavat, keväiset sävyt: klassinen nude
844 classic style, ruusupuun sävy 846 timeless chic ja raikas pionin punainen 929 berry beauty.

Kevyesti huulilla liukuva Soft Lip Liner waterproof -rajauskynä muuttuu kuivuttuaan vedenkestäväksi. Uutuuksina 113 warm nude ja 120 classic lady.

Läpikuultava huulikiilto Hot Chili Lip Booster nro 04 berry chili saa huulet näyttämään ja tuntumaan täyteläisiltä.