On aika kimaltaa!

Dress up in silver & gold –teeman mukaisesti juhlakauden ARTDECO-meikki on täynnä glamouria, kullanhohtoa ja hopeaa sävytettynä ruusunpunalla ja marjaisilla sävyillä. Kultaa ja hopeaa peilaavat kauniit pakkaukset pitävät sisällään ylellisiä, ihanan kimaltavia tekstuureita – pukeudu yltäkylläisesti kultaan, hopeaan tai rohkeasti molempiin!

Mosaiikki on ARTDECOn yksilöllinen ydin jo vuodesta 1985: Beauty Box Trio ”gold & silver” -mosaiikkirasiaan poimitaan yksilöllisesti valitut luomivärit. Trio-rasiaan mahtuu kolme luomiväriä tai yksi poskipunamosaiikki.

Värikylläiset, glitterintäyteiset mosaiikkiluomivärit levittyvät kauniisti. Juhlakauden sävyinä ovat ruusukultaan taittava 346 glam caramel beige, vaalea kullansävy 375 glam golden flame ja kaunis luumun sävy 395 glam purple elixir.

Uudenlainen tuote Glow Blusher ”dress up” yhdistää ruusunpunaisen glamour-poskipunan ja kullanhohtoisen highlighterin. Rasian upea glitterinen kukkakuosi kätkee sisäänsä kaksi toisiinsa sopivaa sävyä, joita voit käyttää yhdessä tai erikseen. Silkkisen hieno koostumus levittyy vaivattomasti ja on helppo häivyttää.

Glitter Mascara & Linerissa yhdistyy sivellin ja ripsiväriharja. Glitteri kirkkaassa geelipohjassa sopii kaikkien silmämeikin sävyjen kanssa: valitse hopea 5 crushed diamonds tai kulta 7 golden stars. Hajusteeton.

Säkenöivän huulimeikin jalokivi Lip Jewels -huulipuna on uskomattoman kaunis – se on kuin päällystetty tähtitaivaalla! Valoa heijastavat kimallehippuset saavat huulet näyttämään uskomattoman kauniilta. Huulipuna myös tuntuu hyvältä: parapähkinäöljy ja E-vitamiini takaavat miellyttävän käytön. Kevyt vaniljainen tuoksu. Viileissä sävyissä 21 rose diamonds ja 23 berry diamonds on hopeinen hylsy ja lämpimissä sävyissä 33 red diamonds ja 37 nude diamonds on kultainen hylsy.

Välkehtivän Glam Shine Lip Gloss -huulikiillon superkiiltävän, läpinäkyvän pohjan ansiosta kiiltoa voidaan käyttää minkä tahansa huulipunan päällä. Se saa huulet näyttämään ihanan täyteläisiltä. Hedelmäinen tuoksu. Valitse hohtava hopea 1 silver lights tai helmeilevä kulta 3 golden lights.

Art Couture Nail Lacquer -sävyt hohtavat juhlakauden tyylikästä hehkua. Kestävä ja pigmenttipitoinen, peittävä kynsilakka toistaa upeasti värit. Lyhyt kuivumisaika. Valitse hopeaa hohtava 911 sparkling platinum, elegantti kullan sävy 914 golden nights tai ruusukultainen 941 magic potion.