Ole kuin aurinkojumalatar

Inspiroituneena yhdestä historian vahvimmasta naisesta, kesäinen ARTDECO Goddess of the Sun bronzing-kokoelma ammentaa voimaa antiikin Egyptistä ja tuo Cleopatran intensiivisen ja ikonisen tyylin vuoteen 2024. Turkoosit yksityiskohdat täydentävät maanläheisiä terrakottasävyjä, ja näyttävät hohtavat pakkaukset viimeistelevät kokonaisuuden.

Kolmisävyinen suuri aurinkopuuteri All Seasons Bronzing Powder tuo luonnollisen näköisen päivetyksen kasvoille. Kevyesti valoa heijastavat pigmentit ja aurinkopuuterin silkkinen tekstuuri takaa tasaisen jäljen. Pakkauksen kullanhohtoinen Egypti-aihe vangitsee katseen!

Uutta: Sunkissed Blush yhdistää luonnollisen päivetyksen ja poskipunan raikkauden! Kaksi toisiinsa sointuvaa sävyä: käytä yhdessä tai erikseen. Hippunen helmiäistä tuo raikkautta kasvoille. Silkkinen koostumus levittyy vaivattomasti ja on helppo häivyttää. Hajusteeton.

Uutta: Blush Luminizer yhdistää poskipunan & highlighterin ja tuo hetkessä esiin säteilevät kasvot. Helmiäishohtoinen poskipunan ja korostusvärin yhdistelmä on helppo käyttää ja väri levittyy kauniisti. Hajusteeton.

Soft Lip Liner waterproof -rajauskynä estää huulipunien ja kiiltojen karkailun juonteisiin. Pehmeä, vedenkestävä koostumus. Uudet kesämeikkiin sopivat sävyt 115 camel ja 117 rosy nude.

Rakastettu, kevyt Hydra Care Lipstick -huulipuna on myös huulihoide: se pitää huulet pehmeinä ja joustavina, sisältää mm. hyaluronihappoa. Pehmeät, maanläheiset uudet kesäsävyt 41 oxide oasis ja 44 nude oasis.

HOITAVUUS & SÄVY KIMPASSA!
Uutta: Lip Wonder Serum, hoitotuotteen ja huulikiillon trendikäs yhdistelmä, ravitsee ja kosteuttaa, ja huulet näyttävät myös optisesti täyteläisemmiltä ja suuremmilta. Geelimäinen koostumus sisältää kosteuttavia aineosia, viinirypäleen siemenuutetta sekä teen- ja vadelman kantasolu-uutteita.

Uutta: Hiilenmustalla Khol Waterproof Liner -kynällä teet näyttävän rajauksen Egyptistä ammentavaan kesätyyliin. Geelimäinen vedenkestävä kynä sopii sekä sisä- että ulkorajaukseen. Hajusteeton.

Volume Supreme Mascaran taipuisalla, suurella kumiharjalla saat kaarevat, pitkät ja runsaat ripset. Hajusteeton. Uutuutena sinimusta 2 blue-black sekä ruskea 4 brown.

Eyelights Palette sisältää 8 metallin- ja helmiäishohtoista luomivärisävyä.

Art Couture Nail Lacquer -kynsilakan kesän trendikkäimmät sävyt hohtavat upeaa turkoosia, 808 ancient scarab, sekä pronssia, 931 pharaoh pearl.