Vastuullisempaa arkea laadusta tinkimättä!

ARTDECO Green Couture -meikkikokoelmassa on huomioitu ympäristö kestävästi. Kevyt, kaunis ja nopea meikki syntyy vegaanisilla, herkällekin iholle sopivilla huulipunilla, poskipunilla, aurinkopuuterilla, kiinteillä meikkipohjilla sekä rajauskynillä ja ripsivärillä!

Vegaanisten Green Couture -meikkien raaka-aineista suurin osa on luonnollista alkuperää. Green Couture -tuotteet eivät sisällä esimerkiksi mineraaliöljyjä, parabeeneja, silikoneja tai mikromuovia. Meikki on ihanan kevyt, luonnollinen ja yhtä kaunis ja kestävä kuin aiemmin. Tuotteet sopivat myös herkälle iholle.

KAUNISTA ARKEA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISESTI

Ympäristöystävälliset pakkaukset on valmistettu kestävästi kierrätetyistä ja luonnollisista materiaaleista. Pakkauksissa käytetään riisinkuorijauhetta, joka on riisintuotannon sivutuote, kestävästi tuotettua puuta ja paperia sekä biomuovia ja kierrätettyä muovia.

HUOLETON MEIKKIPUUTERI
Kiinteän meikkipohjan Natural Finish Compact Foundationin sisältämä luumupapinmarjan siemenöljy pitää ihon nuorekkaana, ja saa meikin sulautumaan kauniisti ihoon. Levitä meikki kevyesti siveltimellä tai meikkisienellä. Tuloksena on tasainen ja silkkisen matta iho!

IHANA SUUKKOSUU!
Rohkeampaa vai hillittyä tyyliä? Silkkisen, kauniisti hohtavan huulipunan Natural Cream Lipstickin pehmeät sävyt saavat arjen tuntumaan ihanalta!

Kauniin, tarkan huulimeikin salaisuus on Smooth Lip Liner -huultenrajauskynä, jonka ansiosta huulipuna ei karkaa juonteisiin. Kestävimmän huulimeikin teet värittämällä huulet kynällä kokonaan.

KASVOILLE LEMPEÄÄ SÄVYÄ
Kolmisävyinen aurinkopuuteri Natural Skin Bronzer tuo kauniin, päivettyneen hehkun kasvoille. Sipaise sitä kevyesti kasvojen korkeimpiin kohtiin, niin kuin aurinko olisi hyväillyt niitä, tai käytä varjostuksena hiusrajaan ja poskiluun alle tuomaan muotoa kasvoille.

Silkkisen hieno ja luonnollinen Silky Powder Blush -poskipuna tuo iloa ja eloa kasvoille - valitse persikkainen tai viileän ruusuinen sävy. Puna levittyy kauniisti ja raikastaa ilmeen.

SYVYYTTÄ KATSEESEEN RAJAUKSELLA & RIPSIVÄRILLÄ
Värikylläinen, hajusteeton silmänrajauskynä Smooth Eye Liner sopii myös sisärajauksen tekemiseen. Valitse tyylisi mukaan pehmeää oliivinvihreää, maanläheistä ruskeaa, syvää valtamerensinistä, tummaa harmaata tai klassista mustaa.

Natural Volume Mascara tuo luonnollista tuuheutta ja syvän mustaa sävyä ripsiin. Aineosista 80% on luonnollista alkuperää: hoitavat candelilla-, auringonkukka ja riisinlesevahat sekä kirsikka- ja avokadoöljyt pitävät ripset notkeina. Pullulaani on polysakkaridi, kalvonmuodostaja, joka takaa erinomaisen, tahraamattoman kestävyyden. Väriä voi levittää useita kerroksia. Kärkeä kohden kapeneva harja tavoittaa lyhyimmätkin ripset vaivattomasti!

Tehdään maailmasta pikkuisen parempi paikka!