Vastuullisempaa arkea laadusta tinkimättä!

ARTDECO Green Couture -meikkikokoelmassa on huomioitu ympäristö kestävästi. Kevyt, kaunis ja nopea meikki syntyy vegaanisilla, herkällekin iholle sopivilla huulipunilla, poskipunilla, aurinkopuuterilla, erilaisilla meikkipohjilla sekä rajauskynillä ja ripsivärillä.

Vegaanisten Green Couture -meikkien raaka-aineista suurin osa on luonnollista alkuperää. Green Couture -tuotteet eivät sisällä esimerkiksi mineraaliöljyjä, parabeeneja, silikoneja tai mikromuovia. Meikki on ihanan kevyt, luonnollinen ja yhtä kaunis ja kestävä kuin aiemmin. Tuotteet sopivat myös herkälle iholle.

KAUNISTA ARKEA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISESTI

Ympäristöystävälliset pakkaukset on valmistettu kestävästi kierrätetyistä ja luonnollisista materiaaleista. Pakkauksissa käytetään riisinkuorijauhetta, joka on riisintuotannon sivutuote, kestävästi tuotettua puuta ja paperia sekä biomuovia ja kierrätettyä muovia.

Meikkivoideuutuus Natural Skin Foundation saa ihon tuntumaan silkkisen pehmeältä ja se myös jättää ihon luonnollisen mattapintaiseksi. Hoitava meikkivoide on tuotettu 90 % luonnollisista aineosista. Se sisältää piioksidia, joka tasoittaa ihoa ja häivyttää ihon pieniä virheitä, ja viikunakaktusuutetta, joka ylläpitää ihon kosteuspitoisuutta. Luonnolliset pigmentit sulautuvat kauniisti ihon sävyyn. Saatavana kolme sävyä.

Kiinteän meikkipohjan Natural Finish Compact Foundationin sisältämä luumupapinmarjan siemenöljy pitää ihon nuorekkaana, ja saa meikin sulautumaan kauniisti ihoon. Levitä meikki kevyesti siveltimellä tai meikkisienellä. Tuloksena on tasainen ja silkkisen matta iho!

Ripset tarkasti erotteleva Open Eyes Butterfly Mascara takaa luonnollisesti pidemmän näköiset ripset. Ripsivärin harja on kierretty, mikä auttaa tuomaan jokaiseen ripseen näyttävyyttä ja sopivasti voidemaista väriä. Voit harjata ripsiin väriä useita kerroksia halutessasi intensiivisemmän tuloksen. Syvän musta sävy kestää pitkään ja on tahraamaton. Vähintään 85 % aineosista on luonnollista alkuperää: pistaasipuun uute ja erilaiset kasviperäiset vahat kuten riisinlese- ja karnaubavaha pitävät ripset hyvässä kunnossa.

Miellyttävän pehmeä kulmakynä Natural Brow Pencil tuo vaivatta sävyä kulmiin ja antaa helposti luonnollisen lopputuloksen. Kynän aineosista peräti 95 % on luonnollista alkuperää. Sisältää jojobaöljyä ja karnaubavahaa. Kaksi sävyä: tummempi 3 walnut wood ja vaaleampi 9 hazel.

IHANA SUUKKOSUU!
Rohkeampaa vai hillittyä tyyliä? Silkkisen, kauniisti hohtavan huulipunan Natural Cream Lipstickin pehmeät sävyt saavat arjen tuntumaan ihanalta!

Kauniin, tarkan huulimeikin salaisuus on Smooth Lip Liner -huultenrajauskynä, jonka ansiosta huulipuna ei karkaa juonteisiin. Kestävimmän huulimeikin teet värittämällä huulet kynällä kokonaan.

KASVOILLE LEMPEÄÄ SÄVYÄ
Kolmisävyinen aurinkopuuteri Natural Skin Bronzer tuo kauniin, päivettyneen hehkun kasvoille. Sipaise sitä kevyesti kasvojen korkeimpiin kohtiin, niin kuin aurinko olisi hyväillyt niitä, tai käytä varjostuksena hiusrajaan ja poskiluun alle tuomaan muotoa kasvoille.

Silkkisen hieno ja luonnollinen Silky Powder Blush -poskipuna tuo iloa ja eloa kasvoille - valitse persikkainen tai viileän ruusuinen sävy. Puna levittyy kauniisti ja raikastaa ilmeen.

SYVYYTTÄ KATSEESEEN RAJAUKSELLA
Värikylläinen, hajusteeton silmänrajauskynä Smooth Eye Liner sopii myös sisärajauksen tekemiseen. Valitse tyylisi mukaan pehmeää oliivinvihreää, maanläheistä ruskeaa, syvää valtamerensinistä, tummaa harmaata tai klassista mustaa.

 

Tehdään maailmasta pikkuisen parempi paikka!