Panosta kulmiin

Tee meikistäsi täydellinen! Hyvin muotoillut kulmakarvat viimeistelevät katseen ja kehystävät kasvot.

Näyttävät 3D-kulmat teet Brow Duo Powder & Linerilla. Kynällä piirrät puuttuvat karvat kulmien aukkokohtiin, ja applikaattorilla levität puuterimaisen värin: tuloksena on upeat, sävytetyt ja tuuhean näköiset kulmat.

Gel Cream for Brows long-wear peittää kulmien aukkopaikat ja tehostaa kulman luonnollista muotoa. Geelimäinen väri on kuivuttuaan vedenkestävä. Levitä sävy kulmiin napakalla, viistolla 2 in 1 Brow Perfector -kulmasiveltimellä. Sivellin sopii niin voidemaisille kuin puuterimaisille kulmaväreille.

Käytännöllinen Eyebrow Powder -kulmavärimosaiikki sopii magneettipohjaiseen ARTDECO-rasiaan.

Korosta kulmakarvoja helposti pehmeällä Eye Brow Designer -kynällä. Kynän päässä olevalla harjalla viimeistelet kulmat luonnollisen näköisiksi.

Eye Brow Filler on sävytetty kulmakarvageeli, joka tekee kulmat runsaamman ja samalla huolitellun näköisiksi.

Siistit, muotoillut ja tuuhean näköiset kulmat teet Pro Tip Brow Linerilla. Kampamainen huopakynä piirtää hienoa viivaa, väri peittää myös harmaat. Vedenkestävä, hajusteeton.

Hoitava seerumi Lash & Brow Power Serum tehostaa karvan kasvua, sopii niin ripsille kuin kulmillekin. Päivittäinen hoito vähentää karvojen katkeilua. Täydellinen hoitotuote, joka saa ripset ja kulmat saavuttamaan luonnollisen mittansa. Sisältää mm. hyaluronihappoa, allantoiinia, kollageenia ja glyseriiniä. Sopii herkillekin silmille.