ARTDECO Love the Iconic Red

Näyttäviä yksityiskohtia rakastava kevään 2020 ARTDECO meikkikokoelma Love the Iconic Red on luotu tämän päivän itsevarmalle naiselle: ”Feel empowered, inspired, uncensored, desired – Discover the red in you!”

“Maailmanlaajuinen Beauty meets Fashion -yhteistyö on merkityksellistä ja luovuutta inspiroivaa”, muodin kärkinimi ja suunnittelija Steffen Schraut kertoo. Naiselliset huulet ovat räväkän punaiset, oranssit tai lempeän roosat, ja silmämeikki kauniin harmoninen nude-sävyissä.

 

Poskipuna

Poskille sipaistaan lempeää Blush Couture “cheek kisses” -poskipunaa, jonka sävyt sopivat kenelle vain! Poskipunan Iconic Red -rasian voit käyttää uudestaan, ja voit vaihtaa siihen jonkin toisen tuotteen, kuten aurinkopuuterin.

Huulille

Uusinta teknologiaa ja hoitavuutta, siitä syntyy täydellinen huulipuna! Perfect Color -huulipunan neljä uutta sävyä saat Iconic Red -pakkauksessa: räiskyvä raikkaan punainen 804 kisses from Steffen, energinen oranssi 868 creative energy, tai naisellinen roosa, viileä 887 love item tai lämmin 896 the feminine style. Tuoksuu kevyesti vaniljalta.

Color Booster Lip Balm on helppo ja hauska huulihoide: se hoitaa, suojaa ja auttaa säilyttämään kosteuden, ja lisäksi sen sävy muuttuu jokaisen huulilla omanlaisekseen pH-arvon mukaan. Kasviöljyt pitävät huulet pehmeinä. Punainen nro 6.

Mineral Lip Styler hehkuu nyt lämpimän oranssina 03 mineral orange thread ja räiskyvän punaisena 09 mineral red, rajauskynä on hajusteeton.

Silmämeikki

ARTDECO myydyin ripsiväri, hoitava, kestävä All in One Mascara 01P2 peittää jokaisen ripsen syvän mustalla värillä. Hajusteeton. Tänä keväänä upea punainen pakkaus!

Valitse silmänrajaukseen vedenkestävä Soft Eye Liner waterproof,  uusi sävy 88 on syvän marjaisa deep berry.

Maanläheiset mosaiikkiluomivärit ovat hohtava suloinen roosa 31 pearly rosy fabrics, helmeilevä vaaleanharmaa 47A pearly inspiring dust, kullanhohtoinen vaalea inkiväärinruskea 183 pearly ginger water, ja hohtava klassinen ruskea 188 pearly catwalk show.

Poimi omat suosikkisisävysi luomiväreistä punaiseen Beauty Box Quattro Limited Edition -mosaiikkirasiaan.

Valitse silmämeikkiin uudet siveltimet: All in One Eyeshadow Brush -siveltimen kupolimainen muotoilu, pitempi tuuhea harjas ja pehmeä kärki saavat siveltimen asettumaan hyvin luomelle - meikinteosta tulee leikkiä! Värien häivytys on helppoa napakalla Profi Eye Blenderillä. Pyöreä ja lyhyt malli, jonka tiivis kärki sopii niin varjostukseen kuin häivytyksiin, ja pehmentämään rajauksia. Poninkarvaa.

Kynsilakat

Art Couture Nail Lacquer -uutuussävyinä pehmeä oranssi 661 Capri at sunset, klassinen punainen 670 lady in red ja keväinen, lempeä pinkki 710 piazetta’s flowers.

Yksilöllinen väripaletti

Lue lisää

Siveltimet

Lue lisää

Huulimeikki

Lue lisää

Silmämeikki

Lue lisää

Kynsille

Lue lisää

Asian Spa vartalolle

Lue lisää