Valloittava katse

Pidennä silmämeikin kestävyyttä ARTDECO-luomivärinpohjusteella, valitse unelmiesi silmämeikkiin kauneimpia luomivärejä, kestäviä rajausvärejä, juuri se oikea ripsiväri ja korosta lopuksi upeaa katsetta irtoripsillä tai muilla erikoistuotteilla. Poista silmämeikki hellävaraisesti ARTDECOn silmämeikinpoistoaineella.

Pohjusta!

Levitä Eye Shadow Base -luomivärinpohjuste tai hajusteeton Mineral Eyeshadow Base Sensitive -luomivärinpohjuste luomille ohuesti juuri ennen luomiväriä. Se tekee silmämeikistäsi vedenkestävän eivätkä värit karkaa luomivakoihin päivän kuluessa. Pohjuste myös häivyttää optisesti ryppyjä, helpottaa luomivärin levittämistä ja saa värit hehkumaan! All in One Eye Primer -pohjuste tekee silmämeikin teosta todella helppoa: luomiväri levittyy kauniisti ja kestää pitkään. Sellaisenaan Primer on luonnollinen, matta sävy, joka tasoittaa luomea. Hajusteeton.

Aina yksilöllinen väripaletti

ARTDECO-meikkikokoelman ydin on mosaiikkirasia. Poimi lempivärisi luomi- ja kulmaväreistä magneettipohjaisiin meikkirasioihin. Yhdistele värejä mielesi mukaan ja vaihda kuluneiden tuotteiden tilalle kätevästi uudet. Se on myös ympäristöystävällistä! Rasioita on saatavana useita kokoja. Luomivärien jatkuvasti uudistuva valikoima on vertaansa vailla. Halusitpa mattavärejä, hillityn hohtavia, kimaltelevia tai hehkuvan värikkäitä vivahteita, löydät omasi!

Syvyyttä katseeseen rajauksella

UUTTA Kestävä ja helppokäyttöinen Long Lasting Liquid Liner Intense -tussirajaus tuo silmämeikkiin näyttävyyttä ja väriä: valitse syvä vihreä 08 green line tai upea sininen 12 blue line. Nopeasti kuivuva ja tahraamaton.

Kauniin rajauksen tekeminen on entistä helpompaa: Mineral Eye Stylerin varsi takaa vakaan ja pitävän otteen, ja pehmeä värimassa levittyy höyhenenkevyesti. Kynän päässä on teroitin.

Soft Eye Liner -kynän värimassa on voidemaisen pehmeä, joten teet rajauksen todella helposti. Rajauksesta tulee muutamassa minuutissa vedenkestävä.

Hiilenmustalla Khol Eye Liner Long Lasting -rajauskynällä teet näyttävän rajauksen hurmaavaan smoky eye -meikkiin! Sopii sekä sisä- että ulkorajaukseen.

High Precision Liquid Liner Ohut ja joustava, erikoiskuiduista valmistettu sivellinkärki takaa tarkan rajauksen. Sopii herkille silmille, hajusteeton.

Erityisen ohutkärkinen Sensitive Fine Liner -tussirajaus mahdollistaa tarkan rajauksen ripsirajaan. Muotoillun varren ansiosta tussi on helppokäyttöinen. Hajusteeton,
sopii myös herkkäsilmäisille.

Silmämeikkiin saat näyttävyyttä High Performance Eyeshadow Stylo -luomivärikynällä. Vedenkestävän luomivärin koostumus on voidemainen, ja sitä on helppo käyttää.

 

Täydelliset ripset

Tärkeää on, että valitset oikeantyyppisen värin ja harjamallin, joka sopii juuri sinun ripsillesi. Kaikki ARTDECO-ripsivärit ovat hajusteettomia. Tuloksena täydelliset ripset!

Tee lempiripsiväristäsi vedenkestävä hetkessä! Vuoden tuotteeksi valittu , sateenvarjon lailla toimiva Waterproof Maker Clear Mascara Top Coat loihtii mistä tahansa ripsiväristä vedenkestävän! Sopii myös kulmageeliksi tai pitämään kestovärjätyt ripset ryhdissä.

Erotteleva, innovatiivinen ripsiharja! Twist for Volume Mascaralla teet taikoja: se erottelee tarkasti ja tavoittaa ohuimmatkin ripset. Käännä mascaran vartta, ja kierreharja tuo ripsiin lisää volyymia ja pituutta!

Angel Eyes Mascaran pisaranmuotoisen harjan kapealla kärjellä maalaat silmäkulmien hennot ripset tarkasti. Harjan pulleampi pää annostelee ripsiväriä runsaammin ja luo kauniisti ulkonurkkaa kohden voimistuvat, viuhkamaiset ripset. Ripsiharjan eripituiset harjakset erottelevat ripset kauniisti ja tuloksena on vastustamattoman avara katse!

All In One Mascara: Maksimaalinen tuuheus, optinen pidennys ja kaarevuus. Tiivis harjan rakenne erottelee ripset tarkasti. Saatavana myös vedenkestävänä.

Amazing Effect Mascaran salaisuus on minikokoisessa kumiharjassa. Tarkoin suunniteltu harjaosa tavoittaa pienimmät ja hennoimmatkin ripset tyvestä latvaan. Ripsiväri sopii myös herkkäsilmäisille sekä piilolinssien käyttäjille.

Volume Supreme Mascaran taipuisa kumiharja erottelee ripset täydellisesti. Tyrmäävän intensiivinen volyymi, sekä kauniin kaarevat, pitkät ja runsaat ripset.

Ripsiä hoitava ja tuuheuttava pohjuste Lash Booster - Volumizing Mascara Base lisää ripsien joustavuutta ja saa ne näyttämään pidemmiltä. Käytä värillisen ripsivärin alla tukevoittamaan hentoja ripsiä. Sopii kaikkien mascaroiden kanssa.

 

Hyvin muotoillut kulmakarvat viimeistelevät katseen ja kehystävät kasvot.

Väritön ripsi- ja kulmakarvageeli Clear Lash & Brow Gel antaa tukea ja saa ripset ja kulmat näyttämään hyvin hoidetuilta.

Eye Brow Filler on sävytetty kulmakarvageeli, joka tekee kulmat runsaamman ja samalla huolitellun näköisiksi.

Käytännöllinen Eyebrow Powder -kulmavärimosaiikki sopii magneettipohjaiseen ARTDECO-rasiaan.

Gel Cream for Brows long-wear peittää kulmien aukkopaikat ja tehostaa kulman luonnollista muotoa. Geelimäinen väri on kuivuttuaan vedenkestävä. Levitä sävy kulmiin napakalla, viistolla 2 in 1 Brow Perfector -kulmasiveltimellä. Sivellin sopii niin voidemaisille kuin puuterimaisille kulmaväreille.

Näyttävät 3D-kulmat teet helposti Brow Duo Powder & Linerilla. Kynällä piirrät puuttuvat karvat kulmien aukkokohtiin, ja applikaattorilla levität puuterimaisen värin: tuloksena on
luonnolliset, hienovaraisesti sävytetyt ja tuuhean näköiset kulmat.

Kauniit kulmat kehystävät kasvoja. Korosta kulmakarvoja helposti pehmeällä ARTDECO Eye Brow Designer -kynällä. Kynän päässä olevalla harjalla viimeistelet kulmat luonnollisen näköisiksi.