Ihana suukkosuu

ARTDECOn laaja värivalikoima houkuttelee kokeilemaan: tänään hillitty, huomenna räiskyvä ilme. Löydät aina asuun, tilanteeseen tai tunnelmaan sopivat huulipunat ja -kiillot.

Pohjustus & kiinnitys

Lip Filler Base -pohjuste antaa huulille näkyvästi kohottavan efektin, sekä tekee huulista tasaisemmat ja täyteläisemmät. Pohjuste kiinnittää huulipunan, ja luonnollinen sävy nostaa esille huulipunan todellisen sävyn. Hoitavat vahat, aloe vera, karitevoi ja arvokkaat öljyt pitävät huulet pehmeinä.

Beauty Balm Lip Base -pohjuste paitsi kiinnittää huulimeikin, myös hoitaa ja suojaa huulia. Se neutraloi huulten värin, jolloin huulipuna tai -kiilto pääsee oikeuksiinsa. Kaunis huulimeikki ei karkaa juonteisiin, kun levität kevyen pohjusteen tarkasti applikaattorilla. Sopii erinomaisesti mattapunille.

Muotoile tarvittaessa huulten rajaa ihon sävyisellä Mineral Lip Styler -kynällä.

Taatusti suudelmankestävän huulimeikin saat Magic Fix -huulipunan kiinnityslakalla. Painele ylimääräinen huulipuna kevyesti kasvopaperilla ja levitä Magic Fix puhtaalla siveltimellä huulille.

Rajaus

Viimeistele huulimeikki pehmeällä ja tarkkaan rajaukseen sopivalla Mineral Lip Styler -rajauskynällä. Kierrekynän päässä on teroitin.

Soft Lip Liner waterproof -huultenrajaus estää väriä karkaamasta ja pitää huulimeikin siistinä ja kauniina pitkään. Pehmeällä rajausvärillä voi myös värittää huulet. Rajaus muuttuu hetkessä vedenkestäväksi!

Värittömällä Invisible Lip Styler -rajauskynällä estät huomaamattomasti huulipunan karkaamisen huuliryppyihin ja teet huulimeikistäsi kestävämmän. Häivyttää optisesti pienet juonteet.

Huulipuna

Värikylläisen Perfet Color -huulipunan kevyt, kosteuttava koostumus saa huulet tuntumaan hoidetuilta ja näyttämään välittömästi täyteläisemmiltä ja tasaisemmilta. Puna on yhdistelmä vahoja ja geeliä, mikä saa sen tuntumaan silkkiseltä huulilla. Tuoksuu kevyesti vaniljalta.

Kolmionmuotoisella Full Precision -huulipunakynällä rajaat huulimeikin ja levität värin tarkasti. Se jättää huulet ihanan pehmeiksi ja hoidetun oloisiksi. Hajusteeton.

Full Mat Lip Color tuo huulille intensiivisen kestävän mattavärin. Runsas pigmenttipitoisuus takaa peittävyyden. Parapähkinäöljy, persikkauute ja kandelillavaha saavat huulet tuntumaan silkkisiltä. Väri kuivuu hetkessä mataksi ja on erittäin kestävä.

Ylellisessä High Performance -huulipunassa on loistava kiilto, upeat värit ja vastustamattoman kevyt ja joustava koostumus. Maxi Lip ™ -vaikutusaineen ansiosta huulet näyttävät täyteläisemmiltä ja samalla se häivyttää optisesti juonteita. Pantenoli ja E-vitamiini hoitavat huulia.

Art Couture Lipstick -huulipunan samettisen pehmeä koostumus ja sensuelli hohde yhdistyvät täyteläisen vietteleviin värisävyihin.

Pure Moisture Lipstick -huulipuna sisältää hoitavia mineraaleja kuten piitä, kalsiumia, magnesiumia ja rautaoksideja sekä hyaluronihappoa, joka kosteuttaa huulia. Hehkuvat värit levittyvät huulille silkinpehmeästi.

Color Lip Shine -punan salaisuus piilee koostumuksessa, joka antaa sille voidemaisen täyteläisyyden, mutta geelimäisen keveyden ja kiillon. Se saa huulet näyttämään ja tuntumaan kauniilta ja hyvin hoidetuilta.

Erittäin kestävä Long-wear Lip Color -huulipuna luo huulille samettisen ilmeen. Voidemainen väri pysyy huulilla erityisen pitkään, ja hoitava koostumus pitää huulet miellyttävän pehmeinä.

Perfect Mat Lipstick -mattapuna jättää huulelle miellyttävän pehmeän tunteen, eikä se ole lainkaan kuivan tuntuinen. Intensiiviset värit kestävät huulilla erityisen pitkään.

Kiillot

Hennon sävyttävä huulikiilto Hydra Lip Booster tekee huulista luonnollisen täyteläiset. Sitoo kosteutta ja tasoittaa pieniä juonteita ja epätasaisuuksia. Useita sävyjä.

Kestävä huulikiilto Lip Brilliance antaa huulille hillityn sävyn ja kauniin kiillon. Sisältää huulia hoitavia aineosia, mm.eksoottisia kasviuutteita, jotka pitävät huulet ihanan pehmeinä. Saa huulet näyttämään täyteläisemmiltä. Useita sävyjä.

Glamour Gloss -huulikiillon lukemattomat kimallehiput loistavat huulilla kuin auringonsäteet. Huulipunamainen peittävyys, useita kauniita värejä. Ihana juhlavaan meikkiin!

Vastustamattoman täyteläisen näköiset huulet saat aitoa chiliuutetta sisältävällä Hot Chili Lip Booster -kiillolla. Chili vilkastuttaa verenkiertoa ja tuo huulille luonnollisen punan.

Color Booster Lip Balm -huulihoide paitsi suojaa ja hoitaa, se tuo huulille myös kevyen sävyn. Sisältää huulten pH-arvon mukaan muuntautuvia väripigmenttejä, jotka muuttuvat jokaisen huulilla omanlaiseksi sävyksi.

Hoitava huulikiilto Color Booster Lip Gloss vaihtaa sävyä huulten pH-arvon mukaan. Se korostaa huulten omaa sävyä luonnollisesti, sävy vaihtelee roosasta pinkkiin.