Color & Care: helposti upeat kynnet!

Color & Care Nail Lacquer -värilakka hoitaa kynttä sisältämänsä avokadoöljyn ansiosta. 13 värikylläistä sävyä. Toisin kuin tavanomaiset lakat, Color & Care -lakka sisältää 85%:sti luonnon uusiutuvia aineosia! Helppo levittää, kuivuu nopeasti ja jättää kynnelle kauniin kiillon.

Aluslakkauutuus Color & Care Base Coat suojaa kynttä ja samalla luo täydellisen pohjan värilakalle: värilakka on helpompi levittää tasaisesti ja se kestää pitempään. Uudenlaisen koostumuksen raaka-aineista 75% on luonnollisia ja uusiutuvia!

Hoitoemulsio

Miellyttävän tuoksuinen, kosteuttava kynsienhoito-emulsio Hydra Nail Balm pehmittää kynsinauhoja, tukee kynnen uusiutumista, sekä vahvistaa ja korjaa kynttä. Se sisältää keratiinia, ravitsevaa manteliöljyä ja kosteuttavaa arganöljyä. Koostumus on yli 90%:sti uusiutuvia luonnonraaka-aineita: ne saavat hauraat kynnet vahvistumaan, eivätkä ne enää liuskotu. Levitä kynsille ja kynsinauhoille muutamaksi minuutiksi ja hiero, käytä päivittäin.

Bestseller-hoitoöljy

Tehokas, vitamiinipitoinen bestseller-kynsienhoitoöljy Intensive Nail Treatment hoivaa, hellii ja kosteuttaa hauraita kynsiä: mm. A-, C- ja E-vitamiinit ja arvokkaat kasviöljyt, kuten manteliöljy, karitevoi, jojoba- ja maapähkinäöljy ehkäisevät kynsien halkeilua. Koostumus ei jätä rasvaista tunnetta iholle. Parantaa kynnen elastisuutta ja kestävyyttä. Hiero kynsille ja kynsinauhoille päivittäin.

Pehmeät kynsinauhat

Kynsinauhoja pehmittävä Cuticle Softener Scrub pitää kynnet siisteinä. Tukee kynnen uusiutumista, vahvistaa ja korjaa kynttä. Sisältää yli 90% uusiutuvia luonnonaineita: vahvistavia mineraaleja, keratiinia, E-vitamiinia, ja bambu-uutetta. Miellyttävä tuoksu. Hiero viikottain kynsiin ja kynsinauhoihin, anna vaikuttaa muutama minuutti. Poista loput kuivalla pyyhkeellä.

Tehosta hoitovoiteella

Tehosta kynsienhoitoa arvokkaita luonnonöljyjä sisältävällä, täyteläisellä Natural Repair Cream -kynsivoiteella: kuiville, katkeileville kynsille ja karheille kynsinauhoille voit heittää hyvästit! Sisältää karitevoita, mango- ja cupuacuvoita, kookosta ja manteliöljyä.

Viimeistele viilalla

Muista myös kynsille hellävarainen, nyt kaksipuoleiseksi uudistunut  lasiviila.

Hoitava alus- ja päällyslakka

Hoitavaa avokado-öljyä sisältävä Natural Base & Top Coat hoitaa ja suojaa kynttä, ja samalla se luo täydellisen pohjan värilakalle: aluslakkana se estää kynttä värjäytymiltä, värilakka on helpompi levittää tasaiselle pohjustetulle kynnelle ja väri kestää pitempään. Päällyslakkana pidentää värilakan kestoa ja viimeistelee kynnen kauniilla kiillolla. Uudenlainen koostumus sisältää 80% luonnollisia ja uusiutuvia raaka-aineita.