Kauniit kynnet helposti

Upeat kynnet kaipaavat säännöllistä huoltoa. ARTDECOn manikyyrivälineillä ja tehokkailla hoitotuotteilla kynsienhoito on helppoa ja oikeat hoitotuotteet takaavat hyvin hoidetut kynnet hetkessä. Viimeistele kynnet onnistuneella lakkauksella!

Täydellinen väri

Art Couture Nail Lacquer -kynsilakan patentoitu koostumus tuo kynnelle kestävän ja kiiltävän pinnan. Geelipohjainen lakka takaa runsaan väripigmentin, täydellisen peittävyyden ja nopean kuivumisen. UV-suoja säilyttää lakan kirkkaana. Laadukkaasta kuidusta valmistettu sivellin varmistaa lakan virheettömän, tasaisen ja tarkan levityksen.

Lakkauksen apulaiset

2 in 1 Lacquer on nopeasti kuivuva väritön alus- ja päällyslakka. Suojaa kynttä värjääntymiltä ja kiinnittää lakan antaen kynsille samalla upean kiillon.

Pikakuivattava päällyslakka Ultra Quick Dry Top Coat kuivattaa värilakan pinnan 60 sekunnissa. Sillä voidaan myös kirkastaa kauniisti jo haalistunutta värilakkausta. Levitetään vielä hieman kostean lakan päälle.

Kätevä asetoniton Nail Polish Corrector Stick lakkausvirheiden korjauskynä.

Asetoniton, hellävarainen ja tehokas kynsilakanpoistoaine sopii myös rakennekynsille.

Pikahoito kaikille kynsille

Cuticle Remover Gel pehmittää kynsinauhat ja estää säännöllisesti käytettynä kynsinauhojen rispaantumista.

Kuiville ja hauraille kynsille

Kuiville ja hauraille kynsille kehitetyt erikoistuotteet takaavat kynsillesi parhaan mahdollisen hoidon, ja tuloksena on hyvinvoivat, kauniit ja kiiltävät kynnet. Intensive Nail Care Stick -hoitokynää on helppo käyttää missä vain. Hoitava lakka Repair & Care Nail Lacquer sopii kuiville kynsille myös aluslakaksi.

Tasoittavat ja vaalentavat lakat

Mineraalipitoinen Ridge Filler -aluslakka tasoittaa kynnen pinnan. Luonnollisen läpikuultava vaalea lakka sopii sellaisenaankin käytettäväksi! Nail Whitener -lakat vaalentavat kynttä optisesti ja saat huolitellut kynnet hetkessä. Sävyinä kirkas, valkoinen ja roosa.

Hellävaraiset viilat

Mineraaliviila Mineral File sopii rispaantuville ja repeileville kynsille. Valitse Micro Glass File erityisesti pehmeiden, ohuiden kynsien viilaukseen. Profi Files -viilat sopivat niin luonnollisten kuin rakennekynsienkin viilaukseen: settiin kuuluvat karkea lyhennysviila sekä viimeistelyviila. Valitse Special File -erikoisviila kuiville, hauraille kynsille tai erikoisviila pehmeille, ohuille kynsille.