Täydellinen meikki

Luonnollinen, virheetön ja säteilevän kaunis iho ilman meikin raskasta tunnetta - täydellinen meikki on jokaisen naisen unelma!

Perfect Teint Foundation on moderni, täydellisesti peittävä, kestävä meikki, mutta höyhenen kevyt iholla. Se sulautuu ihoon täydellisesti ja sitä on helppo työstää. Öljytön meikki sisältää hyaluronihappoa, bisabololia ja persikan kukkien uutetta, sekä aineosia, jotka pitävät ihon mattana. 6 sävyä.

Kaunis meikki syntyy siveltimillä

Ovaalinmuotoisella Medium Oval Brush Premium Quality -siveltimellä levität meikin virheettömästi. Tiukkaan pakatut harjakset annostelevat nestemäistä tai jauhemaista meikkiä juuri sopivasti. Valmistettu synteettisestä kuidusta.

Voidemaiset peitevärit on helppo häivyttää Concealer & Camouflage Premium Brush -siveltimellä. Pehmeä synteettinen kuitu.

Pohjusta meikki kestäväksi

Virkistä ja valmistele iho suihkuttamalla 3 in 1 Make-up Fixing Spray kasvoille. Valitse ihollesi sopivin ARTDECO-meikinpohjuste. Häivytä meikkivoide huolellisesti siveltimellä pyöritellen kasvojen keskeltä aloittaen. 3 in 1 Make-up Fixing Spray pohjustaa ja kiinnittää meikin ja lisää sen kestävyyttä. Lisää sitä suihkaus vielä kun meikki on kokonaan valmis!

Peitä

PERFECT TEINT CONCEALER
• Täydennä meikki valoa heijastavalla, vedenkestävällä peitevärillä • Sopii myös herkälle iholle
• Levitä poskipäille, nenän varteen, leukaan ja kulmaluulle: valoa heijastavaa tuotetta lisätään kasvojen korkeimpiin kohtiin, joihin valo luonnostaan osuu. 3 uutta sävyä

PERFECT TEINT CORRECTOR
• Vihertävän sävyisellä peitevärillä häivytät punoituksen