Meikkimosaiikeilla aina yksilöllinen väripaletti!

ARTDECO-meikkikokoelman ydin on mosaiikkirasia. Poimi lempivärisi esimerkiksi luomiväreistä, poskipunista, contouring-, strobing- tai kulmaväreistä magneettipohjaisiin meikkirasioihin. Yhdistele värejä mielesi mukaan ja vaihda kuluneiden tuotteiden tilalle kätevästi uudet. Se on myös ympäristöystävällistä! Rasioita on saatavana useita kokoja.

Luomivärien jatkuvasti uudistuva valikoima on vertaansa vailla. Halusitpa mattavärejä, hillityn hohtavia, kimaltelevia tai hehkuvan värikkäitä vivahteita, löydät omasi! Erityisen kestävä silmämeikki syntyy helposti Long-wear Eyeshadows -luomiväreillä. Koristeprässätyissä sävyissä on runsaasti pigmenttiä, mutta kevyen, silkkisen koostumuksen ansiosta niitä on helppo käyttää. Voidaan levittää kuivana tai kosteana, sekä käyttää rajauksena. Runsaasti sekä matta- että helmiäissävyjä.

Poskipuna tuo kasvoille muotoa ja hehkua. ARTDECO-poskipunat on pakattu kätevästi mosaiikkinappiin, ja voit itse valita mielivärisi samaan meikkirasiaan peite- ja mosaiikkiluomivärien kanssa.

Camouflage-meikillä peität ihon epätasaisuudet, punoitukset, pigmenttihäiriöt, tuliluomet tai jopa tatuoinnit. Valitse Camouflage -meikki myös silloin, kun meikin on kestettävä erityisen hyvin ja kauan, esimerkiksi hää-, juhla- tai kuvaus- ja näytösmeikkinä. Camouflage-meikkimosaiikkien värejä voidaan tarvittaessa sekoittaa keskenään.

Contouring merkitsee taitoa käyttää varjoja ja valoa: vain muutamalla siveltimen vedolla silkinhieno Contouring Powder muotoilee kasvot.

Myös käytännöllinen Eyebrow Powder -kulmavärimosaiikki sopii magneettipohjaiseen ARTDECO-rasiaan.