Ihanan keveä ja raikas ARTDECO kesämeikki Feel the Summer it-Piece tuo leppoisan kesäfiiliksen mukanaan - lomasuunnitelmat ja aurinkoiset päivät odottavat!

Luonnolliset materiaalit ja olki hallitsevat nyt maailman muotitrendejä: ihanasti niinipintaan punotut aurinkopuuteri- ja poskipunapakkaukset luovat juuri oikeaa tunnelmaa. Kesän värit ovat keveitä: heleää raikasta pinkkiä ja korallia yhdistetään maanläheisiin, helmeileviin ruskean sävyihin. Kokoelman helpoilla huulikiilteillä luot suloiset kesähuulet - sipaise trendikästä sinistä ripsiin ja raikas kesälookki on valmis!

Silmät

Säväytä sinisellä! Angel Eyes Mascara avaa katseen upeasti nostamalla uloimpia ripsiä ylös, harjan erottelukyky on huippuluokkaa! Tahraamaton, kestävä ja hajusteeton ripsiväri sopii herkillekin silmille. Uusi kesäsävy, sininen “azure” nro 6 saatavana rajoitetusti.

Huulille

Hot Chili Lip Booster -huulikiillon sisältämä chiliuute tehostaa huulten verenkiertoa ja saa huulet tuntumaan täyteläisiltä. Intensiivinen kiilto ja valoa heijastava kimalle saa huulet näyttämään vastustamattomilta. Läpikuultava kesäinen pinkki “rosy chilli” nro 3 korostaa huulten luonnollista sävyä.

Supersuosittu Color Lip Shine on laadukas, ihanan raikas, kiiltävä ja kevyen geelimäinen huulipuna. Uudet sävyt ovat raikas koralli “shiny coral” nro 24, vadelmainen “shiny raspberry” nro 54, kesäinen roosa “shiny rosé” nro 66, ja ihanan hohtava “shiny diamonds” nro 85. Hajusteeton.

Kasvoille

Kaksi helmeilevää sävyä yhdistävä poskipuna Bronzing Blush “good vibes” lisää kasvoille hetkessä hippusen hehkeyttä. Rasia on kuin koru: punottu olkimainen niinipinta on joka rasiassa yksilöllinen. Poskipuna on hajusteeton.

Kolmivärisellä All Seasons Bronzing Powder -aurinkopuuterilla saat luonnollisen kuulaan päivetyksen milloin vain! Täydellisesti toisiinsa sointuvaa kolmea sävyä voit käyttää erikseen tai yhdessä. Levittyy kauniisti, kestää hyvin eikä tummu kasvoilla. Hajusteeton.

Hienostuneesti hohtava, kevyesti päivettynyt ilme syntyy todellisella 2 in 1 -tuotteella: Glow Bronzer “summer glow” on aurinkopuuteri & highlighter yhdessä. Luonnollinen, valoa hohtava kiilto syntyy luonnon mica-mineraaleista. Levittyy iholle helposti. Rasia on kuin koru: punottu pinta on joka rasiassa yksilöllinen. Hajusteeton.

Hyvästi sukkahousut!

Spray on Leg Foundation -vartalomeikillä saat hetkessä virheettömät, tasaisen väriset sääret! Sopii myös käsivarsille ja dekolteelle. Peittävä meikki levittyy vaivattomasti ja kuivuu nopeasti. Vedenkestävä ja tahraamaton! Sävyinä soft caramel N°1 ja sand N°3.