Kimaltava talvi

Huulet kuin tähtitaivas

Säkenöivän huulimeikin jalokivi, Lip Jewels -huulipuna on uskomattoman kaunis – se on kuin päällystetty tähtitaivaalla! Valoa heijastava huulipuna tuntuu hyvältä: sen sisältämä parapähkinäöljy ja E-vitamiini takaavat miellyttävän käytön. Lip Jewels tuoksuu vaniljalta. Valitse klassinen punainen ”dazzling red” N°32 tai hohtava nude ”magnificent” N°38.

Ympäristöystävällinen kimallelakka

Timanttisen upea Diamond Nail Lacquer -kynsilakka vakuuttaa helpolla levittyvyydellä, nopealla kuivumisajalla ja kestävyydellä. Selluloosapohjainen glitteri on ympäristöystävällistä. Sävyinä ”rose gold reflection” N°30 ja ”glitter confetti” N°35.

Valoa heijastava pohjuste

Illuminating Primer  saa kasvot näyttämään raikkailta, ihon pienet virheet häivyttyvät ja meikkipohjasta tulee silkkisen kaunis. Helmeilevä shampanjansävy korostaa kauniisti ihoa. Luonnollisten öljyjen ja vitamiinien ansiosta iho on pehmeä. Imeytyy nopeasti. Valoa heijastavan primerin voi sekoittaa meikkivoiteeseen. Voit käyttää sitä myös highlighterina. Sopii kaikille ihotyypeille. Hajusteeton.

Meikkipussin kaunein poskipunarasia


Poskipuna Glam Couture Blush ”diamonds & lights” tuo kasvoille raikkautta. Kaksi pehmeää sävyä hohtavat helmeilevän hillitysti. Hajusteeton.

Pidentävä ripsiväriuutuus


Long Lash Effect Mascara ”black” N°1 pidentää optisesti ripsiä jo yhdellä kertaa: joustavassa kumiharjassa on runsaasti pieniä pehmeitä harjaksia, jotka tarttuvat ripseen, nostavat ja pidentävät niitä kammatessa. Ohuet ripset erottuvat toisistaan täydellisesti. Väri levittyy helposti ja tasaisesti. Voidemainen koostumus tuo ripsiin volyymia. Kosteuden säilyttävä glyseriini ja risiiniöljy pitävät ripset joustavina ja takaavat silkkisen kiillon. Sopii herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.

Kimalleklassikko


Diamond Liquid Eyeliner takaa upean kimaltavan silmämeikin. Hienojakoinen glitterirajaus on kirkkaassa geelipohjassa, ja sopii siksi kaikkien silmämeikin sävyjen kanssa. Hopea ”silver linings” N°15 ja kulta ”golden eye” N°25. Hajusteeton, vegaaninen. Ei sovi sisärajaukseen.

Silmämeikkiin metallin sävyjä


Säihkyvillä luomiväreillä täytetyn Eyelights Palette -rasian 3D-hunajakennokansi hohtaa valosta riippuen pinkkiä, turkoosia ja lilaa. Metallinhohtoisilla luomiväreillä luodaan täydellinen biletyyli. Saatavana rajoitetusti (design by ARTDECO, made in P.R.C.).

 

 

 

Yksilöllinen väripaletti

Lue lisää

Kaunis meikkipohja

Lue lisää

Valloittava katse

Lue lisää

Panosta kulmiin

Lue lisää

Ihana suukkosuu

Lue lisää

Kauniit kynnet helposti

Lue lisää

Vartalolle, käsille ja jaloille

Lue lisää

Siveltimet

Lue lisää