Enter the New Golden Twenties

Upottaudu loisteliaaseen ja ylellisen tuhlailevaan Art Deco –tunnelmaan ja löydä oma syystyylisi! ARTDECO tulkitsee kultaista 1920-lukua uudelleen: filigraanikuviot ja kultaiset yksityiskohdat takaavat täydellisen uuden painoksen tyyliklassikosta.

Sammutetut värit, näyttävät punaiset ja hienostuneen leikkisät sävyt yhdistyvät tässä tyylissä, ja moderni tulkinta 20-luvusta saa sinut näyttämään vastustamattomalta!

Ihanat silmät

Mosaiikkiluomiväreissä on tänä syksynä ihanan pehmeät värit: kolme uutta mattasävyä sekä yksi ihanan helpppo helmiäissävy. Valitse omat suosikkisi magneettipohjaiseen Beauty Box Quattro -peilirasiaan, johon sopii 4 luomiväriä.

Eye Designer refill -patruunaan pakattu luomiväri ei keräänny juonteisiin. Valitse kaksipäiseen Eye Designer -applikaattorivarteen haluamasi väripatruunat - tämä silmämeikki kulkee helposti mukana!

Mineral Eye Styler -silmänrajauskynän uusi sävy 60 mineral bittersweet tuo syvyyttä katseeseen. Kynässä on sisäänkierrettävä kärki, ja sen päässä on kätevä teroitin.

Vastustamaton tyyli syntyy Full Waves Curling Mascaran kaarevan harjan avulla: ripsistä tulee erotellut ja pitkän näköiset! Kapeaa harjaa on helppo käyttää, ja se tavoittaa lyhyimmätkin ripset. Lisää intensiivisyyttä kerrostamalla. Pitää ripset joustavina ja pehmeinä.

Ihana poskipuna!

Blush Couture -poskipuna antaa pehmeän hehkun poskille. Kolme toisiinsa täydellisesti sopivaa sävyä, kevyt koostumus, jota on helppo käyttää. Levittyy kauniisti ja kestää pitkään. Hajusteeton.

Suloinen suu

Perfect Color Lipstick - Nyt uskomattoman upeat syyssävyt - tule valitsemaan suosikkisi! Levitä huulipuna ohuelti siveltimellä, niin se levittyy kevyesti ja kauniisti.

Mineral Lip Styler -kynässä on sisäänkierrettävä kärki, ja kynän päässä on teroitin. Uusi sävy 13 mineral autumn leaf sopii täydellisesti syksyn puniin.

Kynsille

Art Couture Nail Lacquer erittäin kestävä lakka, jossa on loistava kiilto ja väri (uutuudet loppuunmyyty).

Yksilöllinen väripaletti

Lue lisää

Kaunis meikkipohja

Lue lisää

Valloittava katse

Lue lisää

Panosta kulmiin

Lue lisää

Ihana suukkosuu

Lue lisää

Kauniit kynnet helposti

Lue lisää

Vartalolle, käsille ja jaloille

Lue lisää

Siveltimet

Lue lisää