Vahva, itsevarma ja lumoava jumalatar on osa jokaista naista!

Awaken Your Golden Goddess

Kimaltava, loistokas, helmeilevän upea lookki syntyy talven ARTDECO-uutuuksilla: huulet säkenöivät, silmät kimaltavat ja iho hehkuu kauniina! Enemmän on todellakin nyt enemmän!

Miellyttävän pehmeät, kermaisat ja puuterimaiset tekstuurit kohtaavat intesiivisen metallinhohteen ja kimalluksen: juhlavan punainen, marjaisat sävyt, loistokas kulta ja tyylikkäästi hohtavat vivahteet sopivat jumalattaren tyyliin. Kauden tuotteita on saatavana rajoitetusti.

Kasvoille

Hohtavan upea uutuus Illuminating Primer sopii täydellisesti meikin pohjustamiseen – tuloksena tasainen ja kirkas iho! Häivyttää optisesti pienet rypyt näkyvistä, ja kasvonpiirteet pehmenevät. Helmeilevä shampanjansävy korostaa kauniisti kaikensävyisiä ihoja. Primer imeytyy nopeasti, ja sen voi sekoittaa meikkivoiteeseen. Sopii kaikille ihotyypeille. Hajusteeton.

Blush Couture "golden goddess" poskipunassa on kaksi toisiinsa täydellisesti sointuvaa sävyä ja hienostuneesti helmiäistä. Peilirasiassa on upea glitterikansi ja punassa kuvioprässäys. Hajusteeton.

Crystal Beauty Dust on kuin tähtipölyä: se sulautuu ihoon erittäin kauniisti - glitterijauhe sopii myös dekolteelle, käsivarsille ja hiuksiin. Suloinen retrohenkinen pikkupullo.

Silmät

Luo oma väripaletti! UPEA Beauty Box Trio – Golden Edition mosaiikkirasia kolmelle luomivärille.

Eyeshadow Jewels – 6 uutta säihkyvää mosaiikkiluomiväriä. Innovatiivinen, pehmeän kermainen rakenne mahdollistaa intensiivisen värin ja loistokkaan metallihohteen. Hajusteeton.

Tee täydellinen pohja upeille silmämeikeille: Eyeshadow Base varmistaa intensiivisen, näyttävän värin, ja estää luomivärien pakkaantumisen luomivakoon.

Amazing Effect Mascara - mini harja – maksimi volyymi! Äärimmäisen tarkka levitys, tavoittaa pienimmät ja hennoimmatkin ripset. Tahraamaton suosikki!

Timantteja huulille

Kimaltava glitteripuna Lip Jewels on upeasti säihkyvä puna, jossa on aivan mieletön WOW -efekti! Neljä upeaa sävyä.