Tarunhohtoinen Pretty in Pastel

Keveät vaaleansinisen ja vaaleanpunaisen pastellisävyt ja hohtavat hologrammit vievät tarunhohtoiseen tunnelmaan ARTDECO Pretty in Pastel kevätmeikissä. Mosaiikki- ja poskipunarasiat välkehtivät ihanasti valoa. Kaunis, ajaton kukkakuvio koristaa tuotteita ja tuo heleiden värien ohessa meikkipussiin jo kevään tunnun.

Ihanaan silmämeikkiin

Hologrammipintaiseen Beauty Box Trio ”garden of illusion” -mosaiikkirasiaan poimitaan yksilöllisesti valitut magneettipohjaiset luomivärit. Trio-rasiaan mahtuu kolme luomiväriä tai yksi poskipunamosaiikki. Silkkiset, värikylläiset mosaiikkiluomivärit levittyvät kauniisti, ja niitä on helppo häivyttää. Kevätuutuuksia ovat helmiäissävyt harmaanruskea nro 05A ”pearly stonehenge”, pastellinen vaaleansininen nro 70 ”pearly cloudy sky” ja hillitysti hohtava vaaleanpunainen nro 116 ”pearly muted rose”.

Eye Designer Refills on helppo ja käytännöllinen vaihtoehto silmämeikkiin. Luomiväripatruunoiden uutuussävyinä viileä vaaleanpunainen nro 40 ”mysterious rose” ja mustaherukan sävyinen nro 42 ”berrytale”. Eye Designer Applicator  levittimeen sopii kaksi vaihdettavaa Eye Designer -väripatruuna kerrallaan.

Kestävä silmämeikki syntyy High Performance Eyeshadow Stylo -kynillä hetkessä! Vedenkestävä kynä on samalla kertaa voidemainen luomiväri, silmänrajaus tai valoa tuova highlighter - käytä miten haluat! Levittyy näppärästi vaikkapa Profi Eye Blender -siveltimellä. Kynän päässä on teroitin. Kolme uutta sävyä: helmeilevä harmaanruskea nro 10 ”telepathic”, hento roosa nro 41 ”delicate flower” ja hohtava harmaansininen nro 49 ”delusional blue”.

Volume Sensation Mascaralla saat sensaatiomaisen runsauden ja pituuden ripsiin! Pullea harja, jossa erittäin pehmeät ja joustavat harjakset.

 

Heleät kasvot

Hehkuva ja valovoimainen, sinivalosuojan sisältävä Light Luminous Foundation -meikkivoide tuo esiin ihon luonnollisen kuulauden. Hengittävä, silikoniton koostumus häivyttää juonteita ja epätasaisuuksia. Lumesens-aineosa suojaa ihoa sinivalon aiheuttamilta ennenaikaisen vanhenemisen merkeiltä. Luonnollinen, tasainen & raikas lopputulos. Sopii normaalille, kuivalle ja myös herkälle iholle. Kaksi uutta sävyä, nro 06 ”light beige” (neutral) ja nro 20 ”soft caramel” (cool).

Kaksisävyisen Blush Couture ”garden of illusion” -poskipunan kukka toistuu hologrammirasian kannessa ja prässättynä poskipunaan. Poskipuna tuo kasvoille ihanaa heleyttä!

Viimeistellyt kulmat

Käytännöllinen harjapäinen kulmakynä Eye Brow Designer viimeistelee kulmat. Kaksi uutta sävyä: tummille kulmille nro 1A ”soft black” ja vaaleille nro 6 ”medium blonde”.

Suloinen suukkosuu

Kevyesti huulilla liukuva Invisible Soft Lip Liner waterproof -rajauskynä on väritön. Se sopii minkä tahansa huulikiillon tai -punan kaveriksi ja estää sitä karkaamasta juonteisiin. Kuivuttuaan rajaus muuttuu vedenkestäväksi.

Kevät otetaan vastaan suukkosuulla! Kaunis hylsy kruunaa Perfect Color Lipstick -huulipunan. Vahojen ja geelin yhdistelmä on huulilla silkkisen kevyt ja sävy täyteläinen. Hillitysti hohtavat, keväiset sävyt nude nro 879 ”fairy nude”, ruusuinen nro 911 ”pink illusion” ja kevyesti lilaan taittava pinkki nro 950 ”soft lilac”. Hento vaniljan tuoksu.

 

Kauniit kynnet

Art Couture Nail Lacquer -kynsilakka on erittäin kestävä ja ihanan kiiltävä. Se peittää täydellisesti ja kuivuu nopeasti. Sävyinä suloinen lemmikinsininen nro 804 ”everland”, hohtava pinkki nro 922 ”fantasy rose” ja sateenkaaren lailla hohtava roosa nro 947 ”enchanted”.