ARTDECO Cross the Lines

Leikittelevä, syksyinen ARTDECO-tyyli syntyy yhdistellen mattaa ja helmiäistä. Puske rohkeasti kohti uutta ilmettä: voimakkaat kontrastit ovat syksyn teema!

Kauniisti helmiäistä hohtavat kynnet ovat jälleen trendien harjalla: kynnet lakataan laadukkaalla, kestävällä Art Couture Nail Lacquer -lakalla. Runsaspigmenttinen, peittävä, täyteläinen väri on nyt sykähdyttävä vihreä “mystic emerald” 839, hohtava purppura “purple illusion” 910 tai helmeilevä, kullanhohtoinen roosa “artists muse” 924.

Kestävä ja helppokäyttöinen, uusi Long Lasting Liquid Liner Intense -tussirajaus tuo silmämeikkiin näyttävyyttä ja väriä: valitse syvä vihreä 08 green line tai upea tumma sininen 12 blue line. Tasainen ja tarkka piirtojälki, nopeasti kuivuva ja tahraamaton.

ARTDECO mahdollistaa aina aivan oman väripaletin: magneettipohjaiseen Beauty Box Trio -rasiaan poimitaan värikylläiset kolme mosaiikkiluomiväriä oman maun mukaan. Cross the Lines -rasiaa saatavana rajoitetusti.

Täydennä luomivärit suklaanruskealla helmiäissävyllä “pearly brown illusion” 242 ja vihreään taittuvalla petrolinsinisellä mattasävyllä “matt petrol” 593.

 

Suukkosuu saa syksyllä olla rohkea: värikylläisessä Perfect Color Lipstick -huulipunassa on upea värin loisto ja peittävyys. Klassisen punatut huulet luodaan sävyillä “red rebel” 928 (kuvassa) ja “offbeat” 970. Hoitavuus ja viimeisin teknologia yhdistyvät: Perfect Color -puna saa huulet näyttämään ja tuntumaan ihanan täyteläisiltä ja hyvin hoidetuilta!

Blush Couture -poskipunassa on kolme täydellisesti toisiinsa sopivaa sävyä. Kestävä, värinsä kasvoilla raikkaana säilyttävä poskipuna on myös hajusteeton.

Hillitty, mutta viimeistelty tyyli syntyy sipaisemalla huulille hoitavaa Hydra Lip Booster -kiiltoa. Päivämeikkiin sellaisenaan sopiva, läpikuultava hento nudesävy “translucent sparkling muse” 20, kimaltelee kevyesti ja saa huulet näyttämään suloisen täyteläisiltä. Sisältää kosteuttavaa Marine Fillings Spheres® -vaikutusainetta, joka häivyttää pieniä juonteita. Collageneer® parantaa huulten elastisuutta.

Yksilöllinen väripaletti

Lue lisää

Siveltimet

Lue lisää

Huulimeikki

Lue lisää

Silmämeikki

Lue lisää

Kynsille

Lue lisää

Asian Spa vartalolle

Lue lisää