Leikittele meikissä valoilla ja varjoilla

Contouring merkitsee taitoa käyttää varjoja ja valoa: vain muutamalla siveltimen vedolla silkinhieno ARTDECO Contouring Powder muotoilee kasvot. Puuterimaisten sävyjen laadukkaat aineosat mahdollistavat ammattimaisen jäljen.  Levitä ja häivytä ensin tummempi varjostusväri, ja tasapainota muotoilua levittämällä vaalea Contouring Powder. Saat helposti korkeat poskipäät, kapeammat kasvot tai vaikka kaksoisleuan pois! Varjostussivellin Contouring Brush Premium Quality annostelee väriä juuri oikean määrän.

Strobing tuo uskomattoman hehkun kasvoille

Korosta kasvojesi parhaita puolia, ja levitä kevyt, nestemäinen Strobing Fluid , voidemainen Strobing Cream tai puuterimainen Strobing Powder  poskipäille, nenän varteen, leukaan ja kulmaluulle: valoa heijastavaa tuotetta lisätään kasvojen korkeimpiin kohtiin, joihin valo luonnostaan osuu. Levitä korostusväriä sormin tai Contouring-siveltimellä. Strobing Fluidia voit myös sekoittaa meikkivoiteeseen.


NUDE Virheetön, luonnollisen kaunis iho

Valitse virheettömän kauniiseen, luonnolliseen Nude-meikkiin täydellinen, höyhenen kevyt ARTDECO Nude Foundation. Se tasoittaa ihon sävyn hetkessä, jättää samettisen mattapinnan, ja kestää todella pitkään. Nestemäinen meikki annostellaan pipetillä.

Pohjusta meikki kestäväksi

Virkistä ja valmistele iho suihkuttamalla 3 in 1 Make-up Fixing Spray kasvoille. Valitse ihollesi sopivin ARTDECO-meikinpohjuste. Häivytä meikkivoide huolellisesti siveltimellä pyöritellen kasvojen keskeltä aloittaen. 3 in 1 Make-up Fixing Spray pohjustaa ja kiinnittää meikin ja lisää sen kestävyyttä. Lisää sitä suihkaus vielä kun meikki on kokonaan valmis!

Peitä

Valitse täydelliseen meikkipohjaan vedenkestävä, ultrakevyt Long-wear Concealer -peiteväri. Se pysyy ennennäkemättömän pitkään, ja on helppo annostella applikaattorilla. Vinkki: Pigmenttihäiriöt ja sinertävät silmänaluset peität kellertävällä sävyllä. Ammattimaisen jäljen teet Concealer & Camouflage Premium Brush -siveltimellä, jolla voidemaiset peitevärit on helppo häivyttää.