ARTDECO Wild Romance

Hempeät kukkaiskuviot, romanttiset pastellit ja luonnonläheiset lempeät sävyt vievät mukanaan kevään ja kesän lämpimään syleilyyn. Aprikoosin, laventelin, ruusun ja pähkinän pastellinpehmeät värit tuovat kasvoille ihanan hehkun!

Kasvoille

UUTTA Liquid Camouflagella luot virheettömän, taatusti kestävän meikin! Kaunis meikki syntyy vaivattomasti, sillä nestemäistä Camouflagea on helppo käyttää ja sen peittävyyttä työstää. Erinomainen kevään juhliin, vaikkapa häämeikkiin! Sävyinä 12 light apricot ja 60 light vanilla.

Poskille sipaistaan hempeää punaa, valitse mosaiikkiväreistä lempeä persikkainen 45 tai romanttinen roosa 08A.

Silmämeikkiin

Ihanaan silmämeikkiin valitaan luomivärit kätevistä mosaiikkinapeista: luomille levitetään nyt tumman viinirypäleen sävyä 219, laventelin lilaa 269, ja kausisävyistä aprikoosia mattana 532 sekä herkullisen marjaisaa sävyä 236.

Mosaiikkinapit sujautat magneettipohjaiseen Beauty Box Trio Wild Romance -meikkirasiaan.

Eye Designer on kätevästi mukana kulkeva luomiväri! Väripatruunoissa nyt kolme uutta sävyä: pähkinäinen 23 warm hazel, kullanhohtoinen 31 golden rose ja pehmeä roosa 39 antique berry. Applikaattorivarressa on kaunis Wild Romance -kuvio.

Piirrä pehmeästi silmän ylä- ja alarajaus tyylikkäällä uutuussävyllä Mineral Eye Styler nro 95 mineral purple elderberry.

UUTTA Kaarevaharjainen uutuus Curling Mascara saa ripset kaartumaan viettelevästi. Saat ripsiin runsaasti volyymia ja kiiltoa harjaamalla mascaraa useita kerroksia. Kapeneva harja tavoittaa lyhyimmätkin ripset silmän sisänurkasta ja avartaa katseen vastustamattomaksi! Tahraamaton ja kestävä - silmämeikki pysyy siistinä koko päivän ja sopii hyvin herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille.

Huulille

UUTTA Suloinen suu väritetään villien luonnonkukkien sävyyn innovatiivisella Full Precision -punalla: kolmionmuotoisella huulipunakynällä rajaat huulimeikin ja levität värin tarkasti. Se jättää huulet ihanan pehmeiksi ja hoidetun oloisiksi. Hajusteeton. 6 upeaa sävyä!

Huulimeikkiin voit valita myös peittävän mattapunan Perfect Mat Lipstick, sävyinä misty taupe 208 sekä roosa 184 rosewood.

Mineral Lip Styler -kynällä rajaat huulet tarkasti, ja kynän päässä on mukana teroitin. Ihanan keväinen uusi sävy mineral rosy peach nro 14.

Kynsille

Kynnet saavat romanttisen roosan tai nuden Art Couture Nail Lacquer -sävyn.

Yksilöllinen väripaletti

Lue lisää

Siveltimet

Lue lisää

Strobing & Contouring

Lue lisää

Huulimeikki

Lue lisää

Silmämeikki

Lue lisää

Kynsille

Lue lisää

Asian Spa vartalolle

Lue lisää