Asian Spa - Itämaista hemmottelua vartalolle

ARTDECO Asian Spa muuntaa kylpyhuoneen todelliseksi hyvän olon keitaaksi: ylelliset vaikutusaineet ja aistilliset tuoksumaailmat vievät ajatukset perinteisiin itämaisiin hemmottelurituaaleihin.

Energisen Asian Spa New Energy -linjan raikas tuoksumaailma koostuu kosteuttavasta ja virkistävästä inkivääristä sekä goji-marjasta, joka tunnetaan ympäristön vaikutuksilta suojaavana antioksidanttina. New Energyn pesuvaahto, body lotion, vartalokuorinta ja käsien hoitotuotteet elvyttävät ja vahvistavat ihoa, ja antavat aamuun virtaa!

Rauhoittavan Asian Spa Skin Purity -linjan tuoksumaailma ja vaikutusaineet tulevat valkoisista lootuksen kukista ja riisimaidosta, jotka takaavat pehmeän ja kimmoisan ihon. Skin Purity -linjan hemmotteleva suihkuöljy, kirkastava vartalokuorinta, rauhoittava ja kosteuttava body lotion ja käsien hoitotuotteet pehmittävät, rauhoittavat sekä suojaavat ihoa, ja säilyttävät ihon kosteuden.

Asian Spa -linjasta löydät myös rentouttavat, nerolin ja santelipuun tuoksuiset Deep Exfoliating Foot Scrub -kuorinnan ja Aromatic Foot Repair Balm -voiteen jalkojen hemmottelevaan hoitoon.