Polttavan auringon sävyt - Savanna Spirit

Afrikan avarat maisemat, maanläheiset sävyt ja polttava aurinko inspiroivat kuuman ARTDECO bronzing 2018 -meikin

Kolmivärinen, upea All Seasons Bronzing Powder -aurinkopuuteri heijastaa valoa, ja saa ihon hehkumaan kauniisti. Valitse oma sävysi: aloita tummemmalla sävyllä varjostus ja levitä keskimmäistä sävyä poskipunan tapaan. Vaalea sävy sopii vaikka koko kasvoille jo kevätaikaan. Sopii myös luomiväriksi! Suureen, kauniisti koristeltuun peilirasiaan pakattu silkkinen aurinkopuuteri riittää dekolteellekin, ja on helppo levittää ARTDECO-puuterisiveltimellä. Aurinkopuuteri ei tummene iholla, ja se kestää hyvin, joten se on huoleton käyttää. Hajusteeton.

Laadukas vuohenkarvainen Powder Brush -puuterisivellin sopii erinomaisesti myös aurinkopuuterille. Se annostelee puuteria juuri sopivasti ja levittää sen tasaisesti. Siveltimen mukana tulee suojaverkko, joka pitää siveltimen siistissä kunnossa.

Kaunis Bronzing Powder -aurinkopuuteri ilahduttaa koristellussa, kätevässä peilirasiassa. Tätä saa tänä kesänä kahdessa aurinkoisessa sävyssä, 2 desert earth ja 6 desert dawn. Vain rajoitettu erä!

Koristeprässätyn Bronzing Blush -poskipunan kolme sävyä tuovat kasvoille heleän kesälookin: käytä bronzing-sävyjä varjostuksiin ja tuo raikasta hehkua poskille heleällä pinkillä.

Kosteuttavaa hyaluronihappoa ja hoitavia aineosia sisältäviä Hydra Care Lipstick -uutuushuulipunia on neljää luonnollista sävyä: marjaisa 10 berry oasis, ruusuinen vaaleanpunainen 20 rose oasis, keväisen lämmin 30 apricot oasis ja pähkinäinen 40 nature oasis.

Kesäiseen huulimeikkiin sopii myös kestävä, mansikkainen Lip Brilliance -huulikiilto 02 strawberry glaze.

Kaunis silmänrajaus syntyy eebenpuun ruskealla 04 african ebony tai yönsinisellä 18 desert night Calligraphy Dip Eyeliner -sivellinrajauksella. Vain rajoitettu erä!

Viimeistele kesäinen silmämeikki vedenkestävällä mustalla ripsivärillä All in One Mascara waterproof.