Hoitotuotteet käsille ja jaloille

Vartalotuotteiden ylelliset vaikutusaineet ja aistilliset tuoksumaailmat muuntavat kylpyhuoneen todelliseksi hyvän olon keitaaksi!

Energisen raikkaat hoitotuotteet sisältävät kosteuttavia ja virkistäviä aineosia, kuten inkivääriä ja goji-marjaa, joka tunnetaan ympäristön vaikutuksilta suojaavana antioksidanttina. Vartalokuorinta ja käsien hoitotuotteet elvyttävät ja vahvistavat ihoa, ja antavat aamuun virtaa!

Vihreä tee & Spirulina vartalolle

Ihanan raikkaassa, kosteuttavassa Moisture Care Hand Lotion -käsivoiteessa ja Moisturizing Body Lotion -vartalovoiteessa on kevyt koostumus. Ne sisältävät antioksidanttista vihreän teen -uutetta, jossa on runsaasti polyfenoleita ja E-vitamiinia. Spirulina-uute elvyttää, glyseriini auttaa ihoa säilyttämään kosteuden, ja riisinalkioöljy, macadamia-öljy ja rohtorautayrtti hoitavat ja saavat ihon tuntumaan silkkisen pehmeältä.

Lemongrass & Matcha jaloille

Rentouttavat jalkojenhoitotuotteet tuoksuvat ihanasti: hemmottele jalkojasi Lemongrass & Matcha kuorinnalla ja täyteläisillä hoitovoiteilla. Hoitotuotteet pehmittävät, rauhoittavat sekä suojaavat ihoa, ja säilyttävät ihon kosteuden.