Luotettavaa kauneutta ihonhoidon asiantuntijoilta!

dermaviduals® on saksalaisen, vuonna 1994 perustetun, KOKO Kosmetikvertriebin kehittämä ja valmistama ihonhoitosarja. KOKO on sitoutunut käyttämään vain kaikkein korkeimmat laatustandardit täyttäviä raaka-aineita eikä dermaviduals® -tuotteiden valmistuksessa käytetä eläinperäisiä raaka-aineita eikä eläinkokeita. Tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita, emulgaattoreita, mineraaliöljyjä, silikoneja, hajusteita eivätkä väriaineita. dermaviduals® -tuotteet valmistetaan Saksassa ja niitä on saatavana kaikkialla maailmassa, samoin kuin Suomessa, ainoastaan korneoterapiaan perehtyneiltä kosmetologeilta ja kosmetiikan erikoisliikkeistä.

dermaviduals® -tuotteet on suojattu patentein. Taustatietoja ja uusimpia tutkimustuloksia julkaistaan säännöllisesti ja niihin voi tutustua osoitteessa www.dermaviduals.com.

Kansainvälinen palkinto Aila Airo Kauneuspalveluille menestyksekkäästä työstä korneoterapian parissa

dermaviduals® -ihonhoitomenetelmän kehittäjä, saksalainen kemian tohtori Hans Lautenschläger ojensi Anitra Airo-Pimiälle palkinnon menestyksekkäästä, jo vuodesta 2001 alkaneesta dermaviduals®-yhteistyöstä korneoterapeuttisen ihonhoidon saralla. Viidenteen kansainväliseen IAC-järjestön korneoterapiasymposiumiin Aucklandissa Uudessa-Seelannissa tammikuussa 2018 osallistuivat Aila Airo Kauneuspalveluista dermaviduals®-maahantuojat Anitra Airo-Pimiä ja Satu Söderlund sekä dermaviduals®-kosmetologit Inna Puoskari Punaisesta Ovesta Sodankylästä ja Hannele Moilanen Kauneushoitola Harmonysta Oulusta. Konferenssi jatkui Australian Sydneyssä dermaviduals®-ihonhoitomenetelmän merkeissä.

”IAC- Symposiumi oli todella mielenkiintoinen, tiedontäyteinen ja antoisa niin monella tapaa! Tuli tutustuttua moniin upeisiin ja inspiroiviin kollegoihin ympäri maailmaa. Ja ennen kaikkea se ajatus vahvistui, että korneoterapeuttinen tapa on se tapa millä me haluamme hoitaa ihoa”, toteaa Hannele Moilanen. Kaikkiaan osallistujia oli nyt 13 maasta: dermatologeja, kosmetologeja, ravitsemusasiantuntijoita sekä opettajia ja tutkijoita kokoontui yhteen, kun aiheena oli erittäin ajankohtainen "Ihon mikrobiomi ja korneoterapia".

Tiede kohtaa kauneuden

dermaviduals® -ihonhoitomenetelmän kehittäjän, saksalaisen kemian tohtori Hans Lautenschlägerin yli 200 tieteellistä julkaisua ja patenttia kertovat elämäntyöstä kansainvälisesti arvostettuna tutkijana farmaseuttisten vaikutusaineitten ja fosfatidyylikoliinipitoisten lääke- ja ihonhoitoaineitten kehittäjänä.

Puhdistus & virkistys

Lue lisää

Hoitovoiteet

Lue lisää

Vaikutusaineet

Lue lisää

Erikoistuotteet

Lue lisää

Vartalolle

Lue lisää

Turvallisesti aurinkoon

Lue lisää