Ihoa suojaavat oleogeelit

Oleogeelit ovat helposti imeytyviä, tehokkaita, ihoa suojaavia ja turvallisia vedettömiä hoitotuotteita

Oleogeelit ovat tärkeitä kuivan, erityisesti atooppisen ihon tai vastaavien ongelmien hoidossa: Kun ihon luonnollinen oma suoja on puutteellinen, oleogeelit suojaavat ihoa. Koska oleogeelit eivät sisällä lainkaan vettä tai vain erittäin vähän, ne eivät tarvitse lainkaan lisäaineita, kuten säilöntäaineita, emulgaattoreita tai neutraloijia. Oleogeeli lisää ihon kosteuspitoisuutta vähitellen: oleogeelin sisältämät lipidit vähentävät kosteuden liiallista haihtumista iholta. Oleogeelien alle voidaan lisätä luonnollisia, ihon kosteuspitoisuutta lisääviä vaikutusaineita. Korkea lipidipitoisuus poistaa karheuden ja saa ihon tuntumaan pehmeältä. Soijalesitiinistä saatava fosfatidyylikoliini tehostaa imeytymistä. Oleogeelissä käytetään kasviöljyä, kuten kookos-, oliivi- tai avokadoöljyä. Geelimäinen koostumus on miellyttävä, helposti imeytyvä ja hoitotulokset ovat erinomaisia.

Suojaava Oleogel Plus

Vedetön öljygeeli sopii huulten ja silmänympärysihon hoidon lisäksi erinomaisesti suojaamaan ihoa kylmältä viimalta, ja vedettömänä se onkin talven pakkasiin turvallisin voide. Se sopii myös lasten ihon hoitoon. Riittoisa öljygeeli muuttuu juoksevaksi iholle levitettäessä. Oleogel Plus sisältää hoitavia kasviöljyjä kuten jojoba- ja avokadoöljyä.

Oleogel K pikkulasten herkälle iholle

Mieto Oleogel K on suunniteltu pienten lasten herkälle iholle, niin kasvoille, käsille kuin vaippa-alueelle. Se on erittäin riittoisaa ja hoitaa pikkulapsen ihoa tehokkaasti sisältämiensä rasva-aineiden ansiosta. Välttämättömät rasvahapot ja bisabolol ehkäisevät ihon tulehduksia. Pieni ureapitoisuus ehkäisee kutinaa ärsyttämättä ihoa. Fosfatidyylikoliinin ansiosta voide imeytyy nopeasti.

Oleogel N atooppisen ihon hoitoon

Vedetön Oleogel N on suunniteltu erittäin kuivalle ja atooppiselle iholle. Sen sisältämät rasva-aineet kuten karitevoi ja helokkiöljy vahvistavat ja suojaavat, ja ehkäisevät liiallista kosteuden haihtumista iholta. Gammalinoleenihappo ehkäisee ihon tulehdusreaktioita. Urea kosteuttaa ja hillitsee kutinaa. Fosfatidyylikoliinin ansiosta Oleogel N imeytyy nopeasti. Atooppisen ihon hoitoa voi täydentää vaikkapa helokkiöljy- ja pellavaöljynanopartikkeleilla.

Oleogel R rosaceaan

Oleogel R on suunniteltu rosacea-ihon (ruusufinnin) ja perioraalidermatiitin (suunympärysihottuman) hoitoon. Vedetön Oleogel R -voide sisältää iholle tärkeitä lipidejä, kasviöljyjä, esim. helokkiöljyä, sekä ihoa suojaavia aineosia. Välttämätön gammalinoleenihappo ehkäisee ihon tulehdusreaktioita. Atselaiinihappo, boswelliahapot ja betuliinihappo ehkäisevät ihon tulehdusta, urea lievittää kutinaa ja sinkki-PCA:lla on bakteereja tuhoava vaikutus. Voide imeytyy erittäin nopeasti sisältämänsä fosfatidyylikoliinin ansiosta. Oleogel R on erittäin riittoisaa, ja sitä käytetään vain vähän kerrallaan.