Hoitavat & vedettömät, innovatiiviset oleogeelit

dermaviduals®-oleogeelit sopivat esimerkiksi kuivan ja atooppisen ihon ja muiden iho-ongelmien hoitoon. Kun ihon oma suoja on puutteellinen, oleogeelien innovatiivinen koostumus vähentää ihon läpäisevyyttä ja ehkäisee kosteuden haihtumista iholta. Vedettömien oleogeelien korkea lipidipitoisuus poistaa karheutta ja saa ihon tuntumaan joustavalta ja pehmeältä. Fosfatidyylikoliinin ansiosta oleogeelit imeytyvät nopeasti ja ne ovat miellyttäviä käyttää. Oleogeelien vaikutusta voidaan tehostaa niiden alle käytettävillä dermaviduals®-vaikutusaineilla.

Oleogeelejä käytetään aina hyvin pieni määrä kerrallaan. Koska oleogeelit eivät sisällä lainkaan vettä tai vain erittäin vähän, ne eivät tarvitse lainkaan lisäaineita, kuten säilöntäaineita.

Suojaava, vedetön Oleogel Plus

Sopii huulten ja silmänympärysihon hoidon lisäksi erinomaisesti myös rutikuivien käsien ja ja jalkojen hoitoon. Oleogel Plus suojaa ihoa kylmältä viimalta, ja vedettömänä se onkin talven pakkasiin turvallisin voide. Riittoisa öljygeeli muuttuu juoksevaksi iholle levitettäessä. Oleogel Plus sisältää hoitavia kasviöljyjä kuten jojobaa ja avokadoa, mimosa- ja auringonkukkavahaa sekä E-vitamiinia.

Mieto Oleogel K aralle iholle

Mieto Oleogel K on suunniteltu pienten lasten ja jopa vauvojen herkälle iholle niin kasvoille, käsille kuin vaippa-alueelle. Se on erittäin riittoisaa ja hoitaa pikkulapsen ihoa tehokkaasti sisältämiensä rasva-aineiden ansiosta. Välttämättömät rasvahapot ja bisabolol ehkäisevät ihon tulehduksia. Pieni ureapitoisuus ehkäisee kutinaa ärsyttämättä ihoa.

Oleogel N atooppisen ihon hoitoon

Vedetön Oleogel N on suunniteltu erittäin kuivalle ja atooppiselle iholle. Sen sisältämät rasva-aineet, kuten karitevoi ja helokkiöljy, vahvistavat ja suojaavat ihoa ja ehkäisevät liiallista kosteuden haihtumista. Gammalinoleenihappo ehkäisee ihon tulehdusreaktioita. Urea kosteuttaa ja hillitsee kutinaa. Atooppisen ihon hoitoa voi täydentää vaikkapa helokkiöljy- ja pellavaöljy-nanopartikkeleilla.

Oleogel R ruusufinnille & tulehtuneelle akneiholle

Oleogel R on suunniteltu rosacea-ihon ja perioraalidermatiitin (suunympärysihottuman) hoitoon. Vedetön Oleogel R -voide sisältää iholle tärkeitä lipidejä, kasviöljyjä ja ihoa suojaavia aineosia. Helokkiöljyn gammalinoleenihappo ehkäisee ihon tulehdusreaktioita. Atselaiini-, boswellia- ja betuliinihapot ehkäisevät ihon tulehdusta, urea lievittää kutinaa ja sinkki-PCA tuhoaa bakteereja. Oleogel R on erittäin riittoisaa.

Oleogel S ärtyneen atooppisen ihon hoitoon

Innovatiivista vaikutusainetta fosfatidyyliseriiniä sisältävä Oleogel S täydentää vedettömien oleogeelien linjaa. Elintärkeä solukalvon aineosa fosfatidyyliseriini edistää ihon uusiutumiskykyä ja toimii tulehdusta hillitsevänä aineosana. Oleogel S hoitaa tulehtumistilassa valoihottumaa, ihottumaa, atooppista ihoa ja psoriaasia. Oleogel S:llä on tärkeä rooli myös ennenaikaisten ikääntymisen merkkien ehkäisyssä. Sopii suojaavana hoitona kuivalle iholle. Oleogel S sisältää korkeana pitoisuutena fosfatidyyliseriiniä sekä muita luonnollisia lipidejä kuten auringonkukan siemenvahaa, skvalaania ja jojobaestereitä. Imeytyy nopeasti ja iho jää samettisen himmeäksi.