Ihoa suojaavat innovatiiviset oleogeelit

dermaviduals®-oleogeelit sopivat esimerkiksi kuivan ja atooppisen ihon ja muiden iho-ongelmien hoitoon. Kun ihon oma suoja on puutteellinen, oleogeelien innovatiivinen koostumus vähentää ihon läpäisevyyttä ja ehkäisee kosteuden haihtumista iholta. Vedettömien oleogeelien korkea lipidipitoisuus poistaa karheutta ja saa ihon tuntumaan joustavalta ja pehmeältä. Fosfatidyylikoliinin ansiosta oleogeelit imeytyvät nopeasti ja ne ovat miellyttäviä käyttää. Oleogeelien vaikutusta voidaan tehostaa niiden alle käytettävillä dermaviduals®-vaikutusaineilla.

Suojaava, vedetön Oleogel Plus

Vedetön öljygeeli sopii huulten ja silmänympärysihon hoidon lisäksi erinomaisesti suojaamaan ihoa kylmältä, viimalta ja pakkaselta. Se sopii myös lasten ihon hoitoon. Riittoisa öljygeeli muuttuu juoksevaksi iholle levitettäessä. Oleogel Plus sisältää hoitavia kasviöljyjä kuten jojobaa ja avokadoa.

Oleogel K pikkulasten herkälle iholle

Mieto Oleogel K on suunniteltu pienten lasten ja jopa vauvojen herkälle iholle niin kasvoille, käsille kuin vaippa-alueelle. Se on erittäin riittoisaa ja hoitaa pikkulapsen ihoa tehokkaasti sisältämiensä rasva-aineiden ansiosta. Välttämättömät rasvahapot ja bisabolol ehkäisevät ihon tulehduksia. Pieni ureapitoisuus ehkäisee kutinaa ärsyttämättä ihoa.

Oleogel N atooppisen ihon hoitoon

Vedetön Oleogel N on suunniteltu erittäin kuivalle ja atooppiselle iholle. Sen sisältämät rasva-aineet, kuten karitevoi ja helokkiöljy, vahvistavat ja suojaavat ihoa ja ehkäisevät liiallista kosteuden haihtumista. Gammalinoleenihappo ehkäisee ihon tulehdusreaktioita. Urea kosteuttaa ja hillitsee kutinaa. Atooppisen ihon hoitoa voi täydentää vaikkapa helokkiöljy- ja pellavaöljy-nanopartikkeleilla.

Oleogel R ruusufinnille

Oleogel R on suunniteltu rosacea-ihon ja perioraalidermatiitin (suunympärysihottuman) hoitoon. Vedetön Oleogel R -voide sisältää iholle tärkeitä lipidejä, kasviöljyjä ja ihoa suojaavia aineosia. Helokkiöljyn gammalinoleenihappo ehkäisee ihon tulehdusreaktioita. Atselaiini-, boswellia- ja betuliinihapot ehkäisevät ihon tulehdusta, urea lievittää kutinaa ja sinkki-PCA tuhoaa bakteereja. Oleogel R on erittäin riittoisaa.