Erikoistuotteet: Iholla on monia tarpeita

Kiinteyttävä & silottava hoitovoide kaulalle, dekolteelle ja rinnoille: Decolleté-creme

Kaulan, dekolteen ja rintojen hoitoon kehitetty kiinteyttävä ja silottava Decolleté-creme rakentuu hoitavaan DMS-voidepohjaan. Sen vaikuttavina aineosina ovat koentsyymi Q10, kigelia-uute, hyaluronihappo, keramidit, fytosterolit, valkohilpan siemenöljy sekä ihoa hoitavat lipidit. Herkällekin iholle sopiva voide kiinteyttää ja kosteuttaa dekoltee-alueen ihoa tehokkaasti, edistää ihon uusiutumista, vahvistaa ihon omaa suojaa ja tuo sille tärkeitä luonnollisia lipidejä.

Hoitovoide erittäin kuivalle, ärtyneelle ja atooppiselle iholle: Novrithen®

DMS-pohjainen Novrithen®-hoitovoide on suunniteltu erittäin herkän ihon tarpeisiin: se sopii kuivalle, ärtyneelle ja atooppiselle iholle. Tasapainottaa ihon kosteuspitoisuuden ja palauttaa ihon luonnollisen suojan. Lisäksi se ehkäisee välttämättömien rasvahappojen puutteesta johtuvia iho-ongelmia. Voide on koostumukseltaan erittäin kevyt. Novrithen® sisältää ureaa, joka kohottaa ihon kosteuspitoisuutta. Helokkiöljyssä on runsaasti ihoa suojaavia välttämättömiä rasvahappoja.

Nanopartikkelisuihke süüsmoon®-Lotion N

Nanopartikkelisuihke sopii sekä atooppiselle kuivalle että pintakuivalle epäpuhtaalle iholle. Süüsmoon®-Lotion N korjaa ihon sarveiskerroksen vaurioita ja ehkäisee ihon kuivumista. Yhdessä esimerkiksi DMS-Basiscreme High Classic Plus -voiteen kanssa se lievittää atooppisia iho-oireita nopeasti. Sellaisenaan käytettynä se tasapainottaa tehokkaasti pintakuivaa epäpuhdasta ihoa.

Liposomisuihke süüsmoon®-Lotion P

Reaktiivinen, hilseilevä iho tarvitsee nopeasti vaikuttavan, tasapainottavan hoitotuotteen. Liposomisuihke sopii sekä ihon hoitoon että hellävaraiseen puhdistukseen, ja se lievittää psoriasiksen oireita. Linolihapot ovat tärkeitä vaikutusaineita myös epäpuhtaalle iholle, joten Lotion P sopii myös rasvaisen akneihon hoitoon. Nestemäisen koostumuksensa ansiosta süüsmoon® -Lotion P imeytyy nopeasti, ei rasvoita ihoa eikä jätä ihoa kiiltäväksi. Se sopii hyvin myös hiuspohjaan.

Epäpuhtaan ihon hoitogeeli PlutioDerm® Plus

Hoitogeeli rasvoittuvalle, epäpuhtaalle ja tulehtuneelle iholle. Heinäratamo- ja mahoniauutteet lievittävät tulehdusta ja ehkäisevät bakteerien kasvua. Paras hoitotulos saadaan yhdistämällä rasvaisen epäpuhtaan ihon hoitoon süüsmoon®-Lotion P ja pintakuivan epäpuhtaan ihon hoitoon süüsmoon®-Lotion N.

Akne- ja ruusufinni-ihon paikallishoitoaine PlutioDerm® Fluid

PlutioDerm® Fluidia käytetään tulehtuneelle epäpuhtaalle ja öljyisen rasvaiselle akneiholle sekä tulehtuneelle rosacea-iholle paikallisesti. Fosfatidyylikoliinin lisäksi se sisältää ureaa, heinäratamouutetta, mahoniauutetta ja keratolyyttisesti vaikuttavaa salisyylihappoa rasvattomana liposomitiivisteenä.

Kirkastava naamio Individual-Maske

Puhdistava ja kirkastava hoitonaamio. Vaikutusaineilla yksilöllisesti räätälöitävä kaoliinipitoinen geelinaamio on tarkoitettu tehostavaan ihonhoitoon, ja se sopii kaikille ihotyypeille kotikäyttöön. Ihon kosteuspitoisuus nousee merkittävästi, ja naamiolla on myös viilentävä vaikutus. Naamiota käytetään 1–2 kertaa viikossa ja sen annetaan vaikuttaa noin 15–20 minuuttia. Poistetaan huolellisesti kosteilla sienillä. Iholle suihkutetaan kasvovesi ja levitetään hoitovoide.

Vitamiininaamio Vitamin-Crememaske

Kaikille sopiva DMS-vitamiininaamio sisältää A-, C- ja E-vitamiineja, D-pantenolia sekä DMS-aineosia ja välttämättömiä rasvahappoja. Tehokkaasti ihon uusiutumista vilkastuttava naamio parantaa ihon kosteustasapainoa ja sopii myös arpien hoitoon. Levitetään iholle pyörittävin liikkein ja annetaan vaikuttaa noin 15 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen ihon pinnalle jäänyt naamio pyyhitään kevyesti pois.

Silmänympärysvoide Augencreme

Täyteläinen DMS-voide on tarkoitettu kuivalle silmänympärysiholle. Sisältää ihoa vahvistavaa kigelia-uutetta, koentsyymi Q10:ä ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Luonnolliset rasvat ja öljyt palauttavat ihon pehmeyden ja joustavuuden.

Silmänympärysgeeli Augengel Plus

Kosteuttavan ja virkistävän silmänympärysgeelin DMS-aineosat suojaavat ihoa. Hyaluronihappo ja pantenoli sitovat kosteutta ja vahvistavat ihoa. Rautamyrtti supistaa ja vahvistaa pintaverisuonia vaalentaen tummia silmänalusia. Viilentävää geeliä voi käyttää myös virkistävänä silmänympärysnaamiona.

Silmäluomien hoitoneste Lidlotion

Lidlotionin liposomit saavuttavat kyynelnesteen luomirajasta ja pitävät silmän pinnan kosteana. Kuivista silmistä johtuva ärsytys vähenee tuntuvasti ja silmien kirvely ja luomien kuivuus vähenevät. Tuote on silmälääkärien ja dermatologien valvonnassa tutkittu ja testattu, ja se sopii myös piilolinssien käyttäjille. Lidlotionin pH-arvo on sama kuin kyynelnesteen. Sisältää fosfatidyylikoliinia, hyaluronihappoa, A- ja E -vitamiinia, D-pantenolia ja silmäruohouutetta. Nestettä taputellaan kevyesti silmäluomelle sekä ylä- ja alaripsirajaan, kunnes se on imeytynyt.

Sävyttävä päivävoide Getönte Tagescreme ”e”

Valmis sävy sopii hyvin punoittavalle iholle päivittäiseen käyttöön sellaisenaan tai meikin alle. Sisältää hoitavien lipidien ja peptidien lisäksi puhtaita mineraalipigmenttejä, jotka tasoittavat ihon väriä.