Iholla on monia erityistarpeita

Hoitovoide erittäin kuivalle, ärtyneelle ja atooppiselle iholle: Novrithen®

DMS-pohjainen Novrithen®-hoitovoide on suunniteltu erittäin herkän ihon tarpeisiin: se sopii kuivalle, ärtyneelle ja atoppiselle iholle. Tasapainottaa ihon kosteuspitoisuuden ja palauttaa ihon luonnollisen suojan. Lisäksi se ehkäisee välttämättömien rasvahappojen puutteesta johtuvia iho-ongelmia. Voide on koostumukseltaan erittäin kevyt. Novrithen® sisältää ureaa, helokkiöljyä
ja DMS-aineosia: urea kohottaa ihon kosteuspitoisuutta, ja helokkiöljy sisältää runsaasti ihoa suojaavia välttämättömiä rasvahappoja, mm. gammalinoleenihappoa ja linolihappoa.

Nanopartikkelisuihke Süüsmoon®-Lotion N

Nanopartikkelisuihke sopii sekä atooppiselle kuivalle että pintakuivalle epäpuhtaalle iholle. Nanopartikkelit koostuvat fosfatidyylikoliinista, jota esiintyy luonnostaan solukalvossa. Ne
sisältävät runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja, kuten linolihappoa, jota iho tarvitsee, mutta ei pysty itse tuottamaan. Süüsmoon®-Lotion N korjaa ihon sarveiskerroksen vaurioita ja ehkäisee ihon kuivumista. Yhdessä esimerkiksi DMS Basiscreme High Classic Plus -voiteen kanssa se lievittää atooppisia iho-oireita nopeasti. Sellaisenaan käytettynä se tasapainottaa tehokkaasti pintakuivaa epäpuhdasta ihoa.

Liposomisuihke Süüsmoon®-Lotion P

Hyperaktiivinen, hilseilevä iho tarvitsee nopeasti vaikuttavan, tasapainottavan hoitotuotteen. On tärkeää minimoida ärsykkeet, joihin iho ylireagoi. Liposomisuihke sopii sekä ihon hoitoon että hellävaraiseen puhdistukseen. Se lievittää psoriasiksen oireita. Linolihapot ovat tärkeitä vaikutusaineita myös epäpuhtaalle iholle, joten Lotion P sopii myös rasvaisen akneihon hoitoon. Nestemäisen koostumuksensa ansiosta Süüsmoon® -Lotion P imeytyy nopeasti, ei rasvoita ihoa eikä jätä ihoa kiiltäväksi. Se sopii hyvin myös hiuspohjaan.

Epäpuhtaan ihon hoitogeeli Plutioderm® Plus

Hoitogeeli rasvoittuvalle, epäpuhtaalle ja tulehtuneelle iholle. Heinäratamo- ja mahonia-uutteet lievittävät tulehdusta ja ehkäisevät bakteerien kasvua. Paras hoitotulos saadaan yhdistämällä rasvaisen epäpuhtaan ihon hoitoon Süüsmoon® -Lotion P ja pintakuivan epäpuhtaan ihon hoitoon Süüsmoon® -Lotion N.

Paikallishoitoaine akne- ja rosacea-iholle PlutioDerm® Fluid

Tulehduksia lievittävään ja mikrobien kasvua ehkäisevään paikallishoitoon. PlutioDerm® Fluidia käytetään tulehtuneelle epäpuhtaalle ja öljyisen rasvaiselle akneiholle, sekä tulehtuneelle rosacea-iholle paikallisesti. Fosfatidyylikoliinin korkean pitoisuuden ansiosta vaikutusaineet imeytyvät nopeasti ja tehokkaasti ihoon. Sisältää fosfatidyylikoliinia, ureaa, heinäratamouutetta, mahoniauutetta sekä keratolyyttisesti vaikuttavaa salisyylihappoa rasvattomana liposomitiivisteenä.

Silmänympärysiholle, huulille

Silmänympärysvoide Augencreme

Täyteläinen DMS-voide on tarkoitettu kuivalle silmänympärysiholle. Sisältää ihoa vahvistavaa kigelia-uutetta ja koentsyymi Q10:tä sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa. Luonnolliset rasvat
ja öljyt palauttavat ihon pehmeyden ja joustavuuden.

Silmänympärysgeeli Augengel Plus

Kosteuttavan ja virkistävän silmänympärysgeelin DMS-aineosat suojaavat ihoa. Hyaluronihappo ja pantenoli sitovat kosteutta ja vahvistavat ihoa. Rautamyrtti supistaa ja vahvistaa pintaverisuonia vaalentaen tummia silmänalusia. Viilentävää geeliä voi käyttää myös virkistävänä silmänympärysnaamiona.

Silmäluomien hoitoneste Lidlotion

Kuivista silmistä johtuva ärsytys vähenee tuntuvasti ja silmien kirvely ja luomien kuivuus vähenevät: Lidlotionin liposomit saavuttavat kyynelnesteen luomirajasta ja pitävät silmän pinnan kosteana. Tuote on silmälääkärien ja dermatologien valvonnassa tutkittu ja testattu: se on saavuttanut testeissä erinomaisen laatumerkinnän, ja sopii myös piilolinssien käyttäjille. Lidlotionin pH-arvo on sama kuin kyynelnesteen. Sisältää fosfatidyylikoliinia, hyaluronihappoa, A- ja E -vitamiinia, D-pantenolia ja silmäruohouutetta. Nestettä taputellaan kevyesti silmäluomelle sekä ylä- ja
alaripsirajaan, kunnes se on imeytynyt.

Huulille Lippenpflege

Hellävarainen, luonnonvahoja, mm. karitevoita ja mehiläisvahaa, sisältävä huulien hoitoaine koko perheelle.

Naamio

Vitamiininaamio Vitamin Creme Maske

Kaikille sopiva DMS-vitamiininaamio sisältää A-, C- ja E-vitamiineja, D-pantenolia sekä DMS-aineosia ja välttämättömiä rasvahappoja. Tehokkaasti ihon uusiutumista vilkastuttava naamio parantaa ihon kosteustasapainoa ja sopii myös arpien hoitoon. Levitetään iholle pyörittävin liikkein ja annetaan vaikuttaa n. 15 min. Vaikutusajan jälkeen voidenaamiota ei pestä tai huuhdella pois: tarvittaessa ihon pinnalle jäänyt naamio pyyhitään kevyesti pois.

Kirkastava Individual-Maske

Puhdistava, kirkastava hoitonaamio räätälöidään vaikutusaineilla yksilöllisesti. Kaoliinipitoinen geelinaamio on tarkoitettu tehostavaan ihonhoitoon, ja se sopii kaikille ihotyypeille kotikäyttöön. Ihon kosteuspitoisuus nousee merkittävästi, ja naamiolla on myös viilentävä vaikutus. Naamiota käytetään 1 - 2 kertaa viikossa ja sen annetaan vaikuttaa n. 15 - 20 minuuttia. Naamio poistetaan huolellisesti kosteilla sienillä, ja iholle suihkutetaan kasvovesi ja levitetään hoitovoide.

Sävyttävä päivävoide

Getönte Tagescreme "e"

Valmis sävy sopii hyvin punoittavalle iholle päivittäiseen käyttöön sellaisenaan tai meikin alle. Sisältää hoitavien lipidien ja peptidien lisäksi puhtaita mineraalipigmenttejä, jotka
tasoittavat ihon väriä. Tärkeimmät vaikutusaineet ovat jojoba- ja risiiniöljy sekä triglyseridit.