Iholla on monia erityistarpeita

Novrithen mit DMS®

DMS®-pohjainen hoitovoide on suunniteltu erittäin herkän ihon tarpeisiin: se sopii kuivalle, ärtyneelle ja atoppiselle iholle. Tasapainottaa ihon kosteuspitoisuuden ja palauttaa ihon luonnollisen suojan. Lisäksi se ehkäisee välttämättömien rasvahappojen puutteesta johtuvia iho-ongelmia. Voide on koostumukseltaan erittäin kevyt. Novrithen® sisältää ureaa, helokkiöljyä ja DMS®-aineosia: urea kohottaa ihon kosteuspitoisuutta ja helokkiöljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, mm. gammalinoleenihappoa ja linolihappoa, jotka ovat olennaisen tärkeitä aineosia ihon suojatoimintojen kannalta.

Süüsmoon®-Lotion N

Nanopartikkelisuihke sopii sekä atooppiselle kuivalle että pintakuivalle epäpuhtaalle iholle. Nanopartikkelit koostuvat fosfatidyylikoliinista, jota esiintyy luonnostaan solukalvossa. Ne sisältävät runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja, kuten linolihappoa, jota iho tarvitsee, mutta ei pysty itse tuottamaan. Süüsmoon® -Lotion N korjaa ihon sarveiskerroksen vaurioita ja ehkäisee ihon kuivumista. Yhdessä esimerkiksi DMS® Basiscreme High Classic Plus -voiteen kanssa se lievittää atooppisia iho-oireita nopeasti. Sellaisenaan käytettynä se tasapainottaa tehokkaasti pintakuivan epäpuhtaan ihon toimintaa.

Süüsmoon®-Lotion P

Hyperaktiivinen, hilseilevä iho tarvitsee nopeasti vaikuttavan hoitotuotteen, joka palauttaa ihon tasapainon. On tärkeää minimoida ärsykkeet, joihin iho ylireagoi. Liposomisuihke sopii sekä ihon hoitoon että hellävaraiseen puhdistukseen. Se lievittää psoriasiksen oireita. Rasvahapot ovat tärkeitä vaikutusaineita myös epäpuhtaalle iholle, joten Lotion P sopii myös rasvaisen akneihon hoitoon. Nestemäisen koostumuksensa ansiosta Süüsmoon® -Lotion P imeytyy nopeasti, ei rasvoita ihoa eikä jätä ihoa kiiltäväksi, siksi se sopii hyvin myös hiuspohjaan.

Plutioderm® Plus

Hoitogeeli rasvoittuvalle, epäpuhtaalle ja tulehtuneelle iholle. Acetosidi ja berberiini rauhoittavat tulehdusta ja ehkäisevät bakteerien kasvua. Paras hoitotulos saadaan yhdistämällä rasvaisen epäpuhtaan ihon hoitoon süüsmoon® -Lotion P ja pintakuivan epäpuhtaan ihon hoitoon süüsmoon® -Lotion N.

Oleogel Plus

Vedetön öljygeeli on tarkoitettu erittäin kuivan ihon suojaamiseen ja huulten ja silmänympärysihon hoitoon. Se on myös erinomainen suoja pakkaseen, ja sopii myös pikkulasten ihon hoitoon. Riittoisa öljygeeli muuttuu juoksevaksi iholle levitettäessä. Oleogel Plus sisältää hoitavia kasviöljyjä kuten jojoba- ja avokadoöljyä.

Oleogel N

Vedetön dermaviduals® -voide sopii talven haasteisiin ja on suunniteltu erittäin kuivalle ja atooppiselle iholle. Se sisältää hoitavia kasviöljyjä ja vahvistavia aineosia kuten ureaa ja helokkiöljyä. Fosfatidyylikoliinin ansiosta se imeytyy ihoon nopeasti. Oleogel N on erittäin riittoisaa ja sen sisältämät rasva-aineet hoitavat ihoa tehokkaasti. Välttämätön gammalinoleenihappo ehkäisee ihon tulehdusreaktioita. Urea hillitsee kutinaa. Oleogel N myös suojaa ihoa liialliselta kosteuden haihtumiselta.

Oleogel R

Oleogel R on suunniteltu rosacea-ihon (ruusufinnin) ja perioraalidermatiitin hoitoon. Vedetön Oleogel R -voide on turvallinen tulehtuneen ihon hoidossa. Se sisältää iholle tärkeitä lipidejä sekä ihon tulehdusta ehkäiseviä gammalinoleenihappoa, atselaiinihappoa, boswelliahappoa ja betuliinihappoa. Urea lievittää kutinaa, ja sinkki-PCA:lla on bakteereja tuhoava vaikutus. Käytä voidetta vain vähän kerrallaan. Voide imeytyy erittäin nopeasti, ja se on erittäin riittoisaa.

Silmänympärysiholle

Augencreme

Täyteläinen DMS®-voide on tarkoitettu kuivalle silmänympärysiholle. Sisältää ihoa vahvistavaa kigelia-uutetta ja koentsyymi Q10:tä sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa. Luonnolliset rasvat ja öljyt palauttavat ihon pehmeyden ja joustavuuden.

Augengel Plus

Kosteuttavan ja virkistävän silmänympärysgeelin DMS®-aineosat suojaavat ihoa. Hyaluronihappo ja pantenoli sitovat kosteutta ja vahvistavat ihoa. Rautamyrtti supistaa ja vahvistaa pintaverisuonia vaalentaen tummia silmänalusia. Viilentävää geeliä voi käyttää myös virkistävänä silmänympärysnaamiona.

Naamio

Vitamin Creme Maske

Kaikille ihotyypeille sopiva DMS®-vitamiininaamio sisältää A-, C- ja E-vitamiineja ja D-pantenolia sekä DMS®-aineosia ja välttämättömiä rasvahappoja. Tehokkaasti ihon uusiutumista vilkastuttava naamio parantaa ihon kosteustasapainoa ja sopii myös arpien hoitoon. Levitetään iholle pyörittävin liikkein ja annetaan vaikuttaa n. 15 min. Vaikutusajan jälkeen voidenaamiota ei tarvitse pestä tai huuhdella pois: tarvittaessa ihon pinnalle jäänyt naamio pyyhitään kevyesti pois.

Sävyttävä päivävoide

Getönte Tagescreme

Sävyttävä päivävoide sisältää hoitavien lipidien ja peptidien lisäksi puhtaita mineraalipigmenttejä, jotka tasoittavat ihon väriä. Tärkeimmät vaikutusaineet ovat jojoba- ja risiiniöljy sekä keskipitkäketjuiset triglyseridit. Sopii erityisen hyvin punoittavalle iholle päivittäiseen käyttöön sellaisenaan
tai meikin alle.

Itsestään ruskettava voide

Selbstbräuner

Voide tasoittaa kauniisti rusketusrajoja kasvoilla ja vartalolla. Kevyt rusketus vähentää couperosaihon tai aknearpien värin kontrasteja. Vartalolla esim. suonikohjut tasoittuvat kauniisti kevyen rusketuksen ansiosta. Hypo- ja hyperpigmentoituneet yksittäiset ihon alueet kuten valkoiset pilkut, vitiligo tai maksaläiskät tasoittuvat hyvin. Voide ei suojaa UV-säteilyltä.  Aurinkovoidetta käytetään tarvittaessa normaaliin tapaan.

Huulille

Lippenpflege

Hellävarainen, luonnonvahoja, mm. karitevoita ja mehiläisvahaa, sisältävä huulien hoitoaine koko perheelle.