Iholla on monia erityistarpeita

Erittäin kuivalle, ärtyneelle ja atooppiselle iholle: hoitovoide Novrithen mit DMS

DMS-pohjainen Novrithen®-hoitovoide on suunniteltu erittäin herkän ihon tarpeisiin: se sopii kuivalle, ärtyneelle ja atoppiselle iholle. Tasapainottaa ihon kosteuspitoisuuden ja palauttaa
ihon luonnollisen suojan. Lisäksi se ehkäisee välttämättömien rasvahappojen puutteesta johtuvia iho-ongelmia. Voide on koostumukseltaan erittäin kevyt. Novrithen® sisältää ureaa, helokkiöljyä ja DMS-aineosia: urea kohottaa ihon kosteuspitoisuutta, ja helokkiöljy sisältää runsaasti ihoa suojaavia välttämättömiä rasvahappoja, mm. gammalinoleenihappoa ja linolihappoa.

Nanopartikkelisuihke Süüsmoon®-Lotion N

Nanopartikkelisuihke sopii sekä atooppiselle kuivalle että pintakuivalle epäpuhtaalle iholle. Nanopartikkelit koostuvat fosfatidyylikoliinista, jota esiintyy luonnostaan solukalvossa. Ne
sisältävät runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja, kuten linolihappoa, jota iho tarvitsee, mutta ei pysty itse tuottamaan. Süüsmoon®-Lotion N korjaa ihon sarveiskerroksen vaurioita ja ehkäisee ihon kuivumista. Yhdessä esimerkiksi DMS Basiscreme High Classic Plus -voiteen kanssa se lievittää atooppisia iho-oireita nopeasti. Sellaisenaan käytettynä se tasapainottaa tehokkaasti pintakuivaa epäpuhdasta ihoa.

Liposomisuihke Süüsmoon®-Lotion P

Hyperaktiivinen, hilseilevä iho tarvitsee nopeasti vaikuttavan, tasapainottavan hoitotuotteen. On tärkeää minimoida ärsykkeet, joihin iho ylireagoi. Liposomisuihke sopii sekä ihon hoitoon että hellävaraiseen puhdistukseen. Se lievittää psoriasiksen oireita. Linolihapot ovat tärkeitä vaikutusaineita myös epäpuhtaalle iholle, joten Lotion P sopii myös rasvaisen akneihon hoitoon. Nestemäisen koostumuksensa ansiosta Süüsmoon® -Lotion P imeytyy nopeasti, ei rasvoita ihoa eikä jätä ihoa kiiltäväksi. Se sopii hyvin myös hiuspohjaan.

Epäpuhtaan ihon hoitogeeli Plutioderm® Plus

Hoitogeeli rasvoittuvalle, epäpuhtaalle ja tulehtuneelle iholle. Heinäratamo- ja mahonia-uutteet lievittävät tulehdusta ja ehkäisevät bakteerien kasvua. Paras hoitotulos saadaan yhdistämällä rasvaisen epäpuhtaan ihon hoitoon Süüsmoon® -Lotion P ja pintakuivan epäpuhtaan ihon hoitoon Süüsmoon® -Lotion N.

Paikallishoitoaine akne- ja rosacea-iholle PlutioDerm® Fluid

Akne- ja rosacea-ihon erikoisvalmiste PlutioDerm® Fluid on kehitetty tulehduksia hillitsevään ja ennaltaehkäisevään paikallishoitoon. Se sisältää fosfatidyylikoliinia, ureaa, heinäratamo-uutetta, mahonia-uutetta sekä keratolyyttisesti vaikuttavaa salisyylihappoa rasvattomana liposomitiivisteenä. PlutioDerm® Fluidia käytetään epäpuhtaalle ja öljyisen rasvaiselle akneiholle, sekä rosaceaan taipuvalle iholle, ja se vähentää tulehdusta ja ehkäisee mikrobien kasvua. Fosfatidyylikoliinin korkean pitoisuuden ansiosta vaikutusaineet imeytyvät nopeasti ja tehokkaasti ihoon.

Silmänympärysiholle, huulille

Silmänympärysvoide Augencreme

Täyteläinen DMS-voide on tarkoitettu kuivalle silmänympärysiholle. Sisältää ihoa vahvistavaa kigelia-uutetta ja koentsyymi Q10:tä sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa. Luonnolliset rasvat
ja öljyt palauttavat ihon pehmeyden ja joustavuuden.

Silmänympärysgeeli Augengel Plus

Kosteuttavan ja virkistävän silmänympärysgeelin DMS-aineosat suojaavat ihoa. Hyaluronihappo ja pantenoli sitovat kosteutta ja vahvistavat ihoa. Rautamyrtti supistaa ja vahvistaa pintaverisuonia vaalentaen tummia silmänalusia. Viilentävää geeliä voi käyttää myös virkistävänä silmänympärysnaamiona.

Huulille Lippenpflege

Hellävarainen, luonnonvahoja, mm. karitevoita ja mehiläisvahaa, sisältävä huulien hoitoaine koko perheelle.

Naamio

Vitamiininaamio Vitamin Creme Maske

Kaikille sopiva DMS-vitamiininaamio sisältää A-, C- ja E-vitamiineja, D-pantenolia sekä DMS-aineosia ja välttämättömiä rasvahappoja. Tehokkaasti ihon uusiutumista vilkastuttava naamio parantaa ihon kosteustasapainoa ja sopii myös arpien hoitoon. Levitetään iholle pyörittävin liikkein ja annetaan vaikuttaa n. 15 min. Vaikutusajan jälkeen voidenaamiota ei pestä tai huuhdella pois: tarvittaessa ihon pinnalle jäänyt naamio pyyhitään kevyesti pois.

Räätälöitävä Individual-Maske

Puhdistava, kirkastava hoitonaamio räätälöidään eri vaikutusaineilla yksilöllisesti, ja se sopii kaikille ihotyypeille kotikäyttöön. Mineraalipitoinen kaoliininaamio on tarkoitettu tehostavaan hoitoon. Ihon kosteuspitoisuus nousee merkittävästi, ja geelimäisen rakenteensa ansiosta naamiolla on myös viilentävä vaikutus. Naamiota käytetään 1 - 2 kertaa viikossa. Sen annetaan vaikuttaa kasvoilla ja kaulalla runsaana kerroksena n. 15 - 20 minuuttia. Naamio pestään huolellisesti pois, ja sen jälkeen iholle suihkutetaan kasvovesi ja levitetään hoitovoide.

Sävyttävä päivävoide

Getönte Tagescreme

Valmis sävy sopii hyvin punoittavalle iholle päivittäiseen käyttöön sellaisenaan tai meikin alle. Sisältää hoitavien lipidien ja peptidien lisäksi puhtaita mineraalipigmenttejä, jotka
tasoittavat ihon väriä. Tärkeimmät vaikutusaineet ovat jojoba- ja risiiniöljy sekä triglyseridit.