Räätälöidään sinulle oma hoitovoide

Erilaisilla liposomi- ja nanopartikkelitiivisteillä, kasviuutteilla sekä hoitavilla öljyillä hoitovoiteesta saadaan täysin yksilöllinen

Kosmetologisi valitsee juuri sinun ihollesi sopivimmat vaikutusaineet ja yhdistelmät. Voit käyttää vaikutusaineita myös sellaisenaan!

Yli 30:llä erilaisella dermaviduals®-tehoaineella on oma täsmävaikutuksensa. Erikoiskoulutettu dermaviduals®-kosmetologi valitsee ihollesi sopivimman yhdistelmän ja sekoittaa DMS Basiscreme -voiteesta yksilöllisen hoitovoiteen. Sekoittamisen jälkeen pumppupullo suljetaan ilmatiiviiksi. Vaihtoehtoja on lukemattomia, joten vuodenajan ja ihon kunnon mukaan saat aina ihollesi sen hetkistä tarvetta vastaavan hoitotuotteen.

Öljyt

Kasviöljyjen tehtävänä on suojata ihoa ja sitoa siihen kosteutta. Etenkin kylmänä vuodenaikana iho vaatii lipidejä eli rasva-aineita sisältäviä hoitovoiteita. Öljyjen tärkeimmän osan muodostavat triglyseridit, jotka koostuvat glyseriinistä ja siihen sitoutuneista välttämättömistä rasvahapoista, jotka vaikuttavat mm. solujen uusiutumiseen.

Nanopartikkelit

Nanopartikkelit ovat pienen pieniä lipidimolekyyleistä koostuvia rakenteita. Niiden rakenneaineita, fosfolipidejä, esiintyy luonnossa kaikkien organismien solukalvoissa. Nanopartikkelin rasvaliukoinen ydin parantaa monien rasvaliukoisten vaikutusaineiden kuten A- ja E-vitamiinien ja koentsyymi Q10 imeytymistä ihoon. Nanopartikkelit sulautuvat helposti ja nopeasti. Ne toimivat sekä vaikutusaineiden kuljettajina että ovat itsessään ihoa hoitavia ja vahvistavia aineita.

Liposomit

Liposomit ovat erittäin pienikokoisia, lipidimolekyyleistä koostuvia kuplia, joiden rakenne vastaa ihon soluväliaineen rakennetta. Liposomit tehostavat vesiliukoisten vaikutusaineiden, kuten
C-vitamiinin tai runsaasti bioflavonoideja ja linolihappoja sisältävän viinirypäleen siemenuutteen, imeytymistä. Liposomien kuljettamat vaikutusaineet imeytyvät hyvin, varastoituvat ihoon ja vaikuttavat tavallista tehokkaammin.

Kasviuutteet ja yksittäiset vaikutusaineet

Monilla kasviuutteilla ja muilla vaikutusaineilla on ihon toimintaa tasapainottava vaikutus. Esimerkiksi vihreän teen uute, Grüner Tee Extrakt, rauhoittaa tulehduksia ja tasapainottaa epäpuhtaan ihon toimintaa. Lisäksi se sopii auringon rasittamalle iholle antioksidanttisten ominaisuuksien vuoksi. Aikuiselle iholle sopii heleyttävä Anti-Falten-seerumi: se häivyttää juonteita ja silottaa pieniä pintaryppyjä. Voit käyttää sitä kotihoitoa tehostavana seerumina sellaisenaan. Se sopii myös meikin alle.