Lukemattomia mahdollisuuksia

Erilaisilla liposomi- ja nanopartikkelitiivisteillä, kasviuutteilla sekä hoitavilla öljyillä hoitovoiteesta saadaan täysin yksilöllinen

Kosmetologin tekemä huolellinen ihontutkimus on aina onnistuneen ihonhoidon lähtökohta.

Yli 30:llä erilaisella dermaviduals® -tehoaineella on jokaisella oma täsmävaikutuksensa. Erikoiskoulutettu dermaviduals® -kosmetologi valitsee ihollesi sopivimman yhdistelmän ja sekoittaa DMS® Basiscreme -voiteesta yksilöllisen hoitovoiteen. Sekoittamisen jälkeen pumppupullo suljetaan ilmatiiviiksi. Vaihtoehtoja on lukemattomia, joten vuodenajan ja ihon kunnon mukaan saat aina ihollesi sen hetkistä tarvetta vastaavan hoitotuotteen.

Kaikkia vaikutusainetiivisteitä voidaan käyttää lisäksi sellaisenaan kosmetologisissa hoidoissa sekä tehostamaan ihon kotihoitoa esimerkiksi paikallisesti tai kuuriluonteisesti.

Öljyt

Kasviöljyjen tehtävänä on suojata ihoa sekä sitoa siihen kosteutta. Erityisesti kylmänä vuodenaikana iho vaatii lipidejä eli rasva-aineita sisältäviä tuotteita. Öljyjen tärkeimmän osan muodostavat triglyseridit, jotka koostuvat glyseriinistä ja siihen sitoutuneista välttämättömistä rasvahapoista, jotka vaikuttavat mm. solujen uusiutumiseen.

Nanopartikkelit

Nanopartikkelit ovat pienen pieniä lipidimolekyyleistä koostuvia rakenteita. Niiden rakenneaineita, fosfolipidejä, esiintyy luonnossa kaikkien organismien solukalvoissa. Nanopartikkelin rasvaliukoinen ydin parantaa monien rasvaliukoisten vaikutusaineiden kuten A- ja E-vitamiinien ja koentsyymi Q10 imeytymistä ihoon. Nanopartikkeleilla on koostumuksensa vuoksi voimakas pyrkimys yhdistyä ihon sarveissolukkoon ja ne toimivat sekä vaikutusaineiden kuljettajina että ovat itsessään ihoa hoitavia ja vahvistavia vaikutusaineita.

Liposomit

Liposomit ovat erittäin pienikokoisia, lipidimolekyyleistä koostuvia kuplia, joiden kaksoiskalvorakenne vastaa ihon soluväliaineen rakennetta. Liposomit parantavat vesiliukoisten vaikutusaineiden (esimerkiksi C-vitamiini tai viinirypäleen siemenuute, joka sisältää runsaasti bioflavonoideja ja linolihappoja) imeytymistä. Liposomien kuljettamat vaikutusaineet imeytyvät hyvin, varastoituvat ihoon ja vaikuttavat tavallista tehokkaammin.

Kasviuutteet ja muut vaikutusainetiivisteet

Monilla kasviuutteilla ja yksittäisillä vaikutusaineilla, kuten vaikkapa tehokkaasti kosteutta sitovalla hyaluronihapolla on ihon toimintaa tasapainottava vaikutus. Esimerkiksi Grüner Tee Extrakt, vihreän teen uute, sisältää alkaloideja, flavonoideja ja parkkihappoja ja se rauhoittaa tulehduksia ja tasapainottaa epäpuhtaan ihon toimintaa. Lisäksi se sopii auringon rasittamalle iholle antioksi-danttisten ominaisuuksien vuoksi. Ihoa kosteuttava ja rauhoittava Aloe Vera -uute sisältää puolestaan runsaasti vitamiineja, aminohappoja, mineraalisuoloja ja entsyymejä.