Poikkeuksellinen hoitovoide - ilman mitään ylimääräistä!

DMS-Basiscreme -hoitovoiteet sisältävät arvokkaita kasvipohjaisia vaikutusaineita ja niiden rakenne vastaa ainutlaatuisella tavalla ihon sarveiskerroksen rakennetta. Voiteet sulautuvat ja imeytyvät helposti ihoon, ja niitä on miellyttävä käyttää. Patentoitujen DMS-voiteiden sisältämät fosfatidyylikoliini ja keramidit vahvistavat ihon luonnollista suojaa. DMS-voiteiden ihoa hoitava ja suojaava vaikutus kestää tutkitusti pidempään kuin tavanomaisen emulsiorakenteisen ihonhoitotuotteen.

Poikkeuksellisen valmistustekniikan ja kasvipohjaisten raaka-aineiden ansiosta dermaviduals®-tuotteissa ei käytetä emulgaattoreita. Valmistusmenetelmä mahdollistaa myös säilöntäaineettomuuden, eivätkä dermaviduals®-voiteet sisällä muitakaan iholle vieraita aineosia.

DMS suojaa, tasoittaa ja kosteuttaa ihoa, normalisoi kosteuden haihtumista iholta, ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista sekä edistää ihon uusiutumista. Kosmetologisi voi suositella myös hoitoa tehostavia vaikutusaineita, joista voit lukea lisää täältä.

DMS-Basiscreme High Classic

Hoitovoide normaalille sekä herkälle iholle. Tukee ihon uusiutumista. Suositellaan usein ensimmäiseksi DMS-voiteeksi, koska se sisältää eniten ihoa vahvistavaa ja kosteuttavaa, lesitiinistä saatavaa fosfatidyylikoliinia.

DMS-Basiscreme Classic

Kevyt hoitovoide normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Fosfatidyylikoliini tukee ihon uusiutumista ja tasapainottaa talineritystä.

DMS-Basiscreme High Classic Plus

Täyteläinen hoitovoide kuivalle iholle, joka ei itse tuota riittävästi rasva-aineita. Tukee ihon uusiutumista ja sisältää fosfatidyylikoliinin lisäksi runsaasti oliiveista saatavaa skvalaania.

dermaviduals®-tuotteet on kehitetty herkälle ja ongelmaiholle. Kun siirrytään korneoterapeuttisiin hoitotuotteisiin, iho reagoi muutokseen. Iho uusiutuu noin neljässä viikossa ja sopeutuu
vähitellen uuteen, lisäaineettomaan hoitomenetelmään.