Täydellinen hoitovoide

dermaviduals® DMS® Basiscreme -hoitovoiteet sisältävät arvokkaita kasvipohjaisia vaikutusaineita ja niiden rakenne vastaa ainutlaatuisella tavalla ihon sarveiskerroksen rakennetta. Patentoitujen DMS®-voiteiden sisältämät fosfatidyylikoliini ja seramidit vahvistavat ihon luonnollista suojaa.

DMS®-voiteiden ihoa hoitava ja suojaava vaikutus kestää tutkitusti pidempään kuin tavanomaisen emulsiorakenteisen ihonhoitotuotteen, jonka homogenointiin ja stabilointiin käytetään yleensä synteettisiä emulgaattoreita. Nämä voivat pitkäaikaisessa käytössä liuottaa iholta sen omaa luonnollista rasvaa. dermaviduals® -voiteet eivät sisällä emulgaattoreita, säilöntäaineita, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita eivätkä hajusteita. Siksi dermaviduals® -tuotteet eivät aiheuta ihon ärtymistä eivätkä herkistymistä pitkäaikaisessakaan käytössä ja ne sopivat erityisen hyvin herkälle ja ongelmaiholle.

DMS® Basiscreme High Classic

Hoitovoide normaalille sekä herkälle iholle. Tukee ihon uusiutumista. Suositellaan usein ensimmäiseksi DMS®-voiteeksi, koska se sisältää eniten ihoa rauhoittavaa ja kosteuttavaa fosfatidyylikoliinia.

DMS® Basiscreme Classic

Kevyt hoitovoide normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Tukee ihon uusiutumista ja tasapainottaa talineritystä.

DMS® Basiscreme High Classic Plus

Täyteläinen hoitovoide kuivalle iholle, joka ei itse tuota riittävästi rasva-aineita. Tukee ihon uusiutumista ja sisältää fosfatidyylikoliinin lisäksi runsaasti oliiveista saatavaa skvalaania.

Kosmetologisi voi suositella myös hoitoa tehostavia vaikutusaineita, joista voit lukea lisää täältä.