Poikkeuksellinen hoitovoide - Ilman mitään ylimääräistä!

DMS-Basiscreme-hoitovoiteet sisältävät arvokkaita kasvipohjaisia vaikutusaineita, ja niiden rakenne vastaa ainutlaatuisella tavalla ihon sarveiskerroksen rakennetta. Voiteet sulautuvat ja imeytyvät helposti ihoon, ja niitä on miellyttävä käyttää.

Patentoitujen DMS-voiteiden sisältämät fosfatidyylikoliini ja keramidit vahvistavat ihon luonnollista suojaa. DMS-voiteiden ihoa hoitava ja suojaava vaikutus kestää tutkitusti pidempään kuin tavanomaisen emulsiorakenteisen ihonhoitotuotteen.

Patentoitu DMS (Derma membrane structure) sulautuu helposti ihon sarveiskerrokseen

Poikkeuksellinen myös valmistustekniikaltaan

Poikkeuksellisen valmistustekniikan ja kasvipohjaisten raaka-aineiden ansiosta dermaviduals®-tuotteissa ei käytetä emulgaattoreita. Valmistusmenetelmä mahdollistaa myös säilöntäaineettomuuden, eivätkä dermaviduals®-voiteet sisällä muitakaan iholle vieraita aineosia.

Täydellinen hoitovoide

DMS suojaa, tasoittaa ja kosteuttaa ihoa, normalisoi kosteuden haihtumista, ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista ja edistää ihon uusiutumista. Kosmetologisi voi suositella myös hoitoa tehostavia vaikutusaineita, joista voit lukea lisää täältä.

DMS-Basiscreme Classic Kevyt hoitovoide normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Tukee ihon uusiutumista ja tasapainottaa talineritystä.

DMS-Basiscreme High Classic Hoitovoide normaalille ja herkälle iholle. Suositellaan usein ensimmäiseksi DMS-voiteeksi, koska se sisältää eniten ihoa vahvistavaa ja kosteuttavaa fosfatidyylikoliinia.

DMS-Basiscreme High Classic Plus Täyteläinen hoitovoide kuivalle iholle. Tukee ihon uusiutumista ja sisältää fosfatidyylikoliinin lisäksi runsaasti oliiveista saatavaa skvalaania.

dermaviduals®-tuotteet on kehitetty herkälle ja ongelmaiholle. Kun siirrytään korneoterapeuttisiin hoitotuotteisiin, iho reagoi muutokseen. Iho uusiutuu noin neljässä viikossa ja sopeutuu vähitellen uuteen, lisäaineettomaan hoitomenetelmään.