Räätälöidään sinulle oma hoitovoide

Erilaisilla liposomi- ja nanopartikkelitiivisteillä, kasviuutteilla sekä hoitavilla öljyillä hoitovoiteesta saadaan täysin yksilöllinen

Yli 30:llä erilaisella dermaviduals®-vaikutusaineella on oma täsmävaikutuksensa. Erikoiskoulutettu dermaviduals®-kosmetologi valitsee ihollesi sopivimman yhdistelmän ja sekoittaa DMS-Basiscreme-voiteesta yksilöllisen hoitovoiteen. Sekoittamisen jälkeen pumppupullo suljetaan ilmatiiviiksi. Vaihtoehtoja on lukemattomia, joten ihon kunnon ja vuodenajan mukaan saat aina ihollesi sen hetkistä tarvetta vastaavan hoitotuotteen. Kaikkia vaikutusainetiivisteitä voidaan käyttää lisäksi sellaisenaan ihonhoidon tehostamiseen.

Liposomit

Liposomien rakenne vastaa ihon soluväliaineen rakennetta. Liposomit tehostavat vesiliukoisten vaikutusaineiden, kuten C-vitamiinin ja viinirypäleen siemenuutteen, imeytymistä. Liposomien kuljettamat vaikutusaineet imeytyvät hyvin, varastoituvat ihoon ja vaikuttavat tavallista tehokkaammin.

Nanopartikkelit

Nanopartikkeleiden rakenneaineita eli fosfolipidejä esiintyy luonnossa kaikkien solujen solukalvoissa. Nanopartikkelin rasvaliukoinen ydin parantaa monien rasvaliukoisten vaikutusaineiden, kuten A- ja E-vitamiinien ja koentsyymi Q10:n, imeytymistä ihoon. Nanopartikkelit toimivat sekä vaikutusaineiden kuljettajina että ovat itsessään ihoa hoitavia ja vahvistavia aineita.

Kasviuutteet ja yksittäiset vaikutusaineet

Monilla kasviuutteilla ja yksittäisillä vaikutusaineilla on ihon toimintaa tasapainottava vaikutus. Esimerkiksi vihreä tee -uute rauhoittaa tulehduksia ja tasapainottaa epäpuhtaan ihon toimintaa. Lisäksi se sopii auringon rasittamalle iholle antioksidanttisten ominaisuuksiensa vuoksi. D-pantenoli (B5-provitamiini) puolestaan vahvistaa, uudistaa ja kosteuttaa arkaa, punoittavaa ja hilseilevää ihoa.

Kasviöljyt

Kasviöljyjen tehtävänä on suojata ihoa ja sitoa siihen kosteutta. Etenkin kylmänä vuodenaikana iho vaatii rasva-aineita sisältäviä hoitovoiteita.

Räätälöityyn hoitoon: Anti-aging, atopia, akne, kuivuus, couperosa...

Kosmetologisi valitsee juuri sinun ihollesi sopivimmat vaikutusaineet ja yhdistelmät.

Esimerkkejä:

Kosteuttava normaalin ihon hoito: Aloe Vera-Extrakt, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa + Liposomen-NMF-Komplex, luonnollinen kosteustekijä NMF lisää ihon kosteuspitoisuutta.

Epäpuhtaalle iholle: Zink-Liposomen-Serum, sinkki hillitsee epäpuhtaan ja sarveistuneen ihon tulehdusta + Liposomen-Konzentrat-Plus, liposomitiiviste kirkastaa ihoa sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa.

Kuivalle, herkälle & atooppiselle iholle: Kiwi-Kernöl-Nanopartikel, kiivi-nanopartikkelit vahvistavat ja rauhoittavat punoittavaa ja ärtynyttä ihoa + Nachtkerzenöl-Nanopartikel, helokkiöljy-nanopartikkelit vahvistavat ihoa, lievittävät punoitusta ja vähentävät ihon pintakuivuutta.

Rauhoittava hoito rosaceaan: Echinacea-Extrakt, auringonhattu-uute lievittää ärtynyttä ihoa + Liposomen-Konzentrat-Plus, liposomitiiviste tasapainottaa ihoa sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa.

Elvyttävä hoito ikääntyvälle iholle: Vitamin A -Nanopartikel, A-vitamiini aktivoi ihon uudistumista ja hidastaa ihon ennenaikaista ikääntymistä + Vitamin E -Nanopartikel, E-vitamiini on antioksidantti, joka ylläpitää ihon kosteuspitoisuutta.