Nauti auringosta turvallisesti

Tarvitsemme auringon UV-säteilyä, sillä elimistö ei kykene tuottamaan D-vitamiinia ilman sitä. Liiallinen säteily voi kuitenkin aiheuttaa vakavia pitkäaikaisia vaurioita iholle. Aurinkoiseen vuodenaikaan ihon hoidossa korostuu turvallinen auringonotto ja huolellinen ihonhoito ennen ja jälkeen auringon.

Tehokkaat aurinkovoiteet Sonnenschutzcreme SPF 15 ja SPF 30

dermaviduals®-aurinkovoiteet hoitavat ihoa, säilyttävät sen kosteustasapainon ja suojaavat aurinkoihottumalta. Aurinkovoiteissa on suoja sekä ihoa vanhentavaa UVA- että polttavaa UVB-säteilyä vastaan. Aurinkovoidetta levitetään iholle reilusti ja hyvissä ajoin ennen auringossa oleilua, ja sitä lisätään tarpeen vaatiessa.

Oikein käytettynä suojakerroin SPF 15 suodattaa 93,3 % polttavasta UVB-säteilystä ja suojakerroin SPF 30 96,7 %. Aurinkoherkille suosittelemme SPF 15 -aurinkovoidetta mahdollisimman pienen kemikaalikuorman vuoksi.

Itseruskettava dermaviduals® Selbstbräuner

Auringonotolle turvallinen vaihtoehto on lähes tuoksuton, erittäin luonnollisen sävyn iholle antava itseruskettava voide. Tuote sopii sekä kasvoille että vartalolle, ja se tasoittaa kauniisti myös couperosan, aknearpien, maksaläiskien, häiritsevien pintaverisuonien ja vitiligon aiheuttamaa ihon sävyn epätasaisuutta. Sopii myös suonikohjujen häivyttämiseen.