Nautitaan auringosta turvallisesti

UV-säteily vaikuttaa ihoon monin eri tavoin. Tarvitsemme auringon UV-säteilyä, sillä elimistömme ei kykene tuottamaan välttämätöntä D-vitamiinia ilman sitä. Liiallinen säteilylle altistuminen voi kuitenkin aiheuttaa vakavia pitkäaikaisia vaurioita iholle. Aurinkoiseen vuodenaikaan ihon hoidossa korostuu turvallinen auringonotto sekä ihon huolellinen hoito ennen ja jälkeen auringolle altistumisen.

Tehokkaat aurinkovoiteet Sonnenschutzcreme SPF 15 ja SPF 30

dermaviduals®-aurinkovoiteet hoitavat ihoa ja säilyttävät sen kosteustasapainon sekä suojaavat aurinkoihottumalta. Aurinkovoiteissa on suoja sekä ihoa vanhentavaa UVA- että polttavaa UVB-säteilyä vastaan. Aurinkovoidetta levitetään iholle reilusti ja hyvissä ajoin ennen auringossa oleilua ja sitä lisätään tarpeen vaatiessa. Oikein käytettynä suojakerroin SPF 15 suodattaa 93,3 % polttavasta UVB -säteilystä ja suojakerroin SPF 30 96,7 %. Aurinkoherkille suosittelemme SPF 15 -aurinkovoidetta mahdollisimman pienen kemikaalikuorman vuoksi.

Nämäkään dermaviduals® -tuotteet eivät sisällä mineraali- tai silikoniöljyjä, emulgaattoreita, eteerisiä öljyjä, hajusteita eivätkä väriaineita, joten ne ovat erityisen turvallisia auringossa.

Itseruskettava Selbstbräuner tuo iholle luonnollisen sävyn!

Auringonotolle turvallinen vaihtoehto on lähes tuoksuton, erittäin luonnollisen sävyn iholle antava itseruskettava voide. Tuote sopii sekä kasvoille että vartalolle, ja se tasoittaa kauniisti myös couperosan, aknearpien, maksaläiskien, häiritsevien pintaverisuonien tai vitiligon aiheuttamaa ihon sävyn epätasaisuutta. Sopii myös suonikohjujen häivyttämiseen.