Hellää hoivaa vartalolle, käsille & hiuksille

Dermaviduals® Shampoo

Hajusteeton kiinteä mieto shampoo kaikille hiuksille ja erityisesti erittäin aralle päänahalle ja iholle. Hyvin vaahtoavasta koostumuksesta huolimatta palashampoo on hyvin hellävarainen: se sisältää mm. täysin biohajoavia tensidejä, antistaattisia aineosia sekä fysiologisia vaikutusaineita kuten jojoba-, auringonkukka- ja mimosavahaa. Hoitava shampoo tekee hiuksista helposti kammattavat. Käytä palaa suoraan kosteisiin hiuksiin, tai vaahdota käsissä. Jätä pala kuivumaan ilmavasti käytön jälkeen. Riittoisan, ekologisen palan pakkauskoko on 60g.

Käsivoide DMS-Handcreme

Kuivien käsien pelastaja! DMS-käsivoide minimoi veden kuivattavan vaikutuksen ja saa kädet tuntumaan ihanan pehmeiltä. Se tasapainottaa käsien ihon kosteuspitoisuutta ja edesauttaa ihon uusiutumista. Se myös suojaa ihoa ahavoitumiselta, kuivumiselta ja karheudelta. Käytä käsivoidetta päivittäin aina käsienpesun yhteydessä.

Vartalovoide Bodylotion

Kevyen, helposti imeytyvän vartalovoiteen sisältämät DMS, E-vitamiini, oliiviöljy ja karitevoi pehmittävät ja tasoittavat ihoa. Sopii erinomaisesti myös herkälle dekoltee-alueelle.

Vartalovoide Körpercreme

Täyteläisen vartalovoiteen jojobaöljy ja karitevoi pehmittävät ja tasoittavat ihoa tehokkaasti ilman, että iho jää rasvaisen tuntuiseksi. Vartalovoiteen DMS sisältää tärkeitä ihoa suojaavia aineosia, ja se on tarkoitettu etenkin erittäin kuivalle iholle.

Itseruskettava Selbstbräuner tuo iholle luonnollisen sävyn!

Auringonotolle turvallinen vaihtoehto on lähes tuoksuton, erittäin luonnollisen sävyn iholle antava itseruskettava voide. Tuote sopii sekä kasvoille että vartalolle, ja se tasoittaa kauniisti myös couperosan, aknearpien, maksaläiskien, häiritsevien pintaverisuonien tai vitiligon aiheuttamaa ihon sävyn epätasaisuutta. Sopii myös suonikohjujen häivyttämiseen.

Puhdistusgeeli Reinigungscreme

Hellävarainen puhdistusgeeli sopii kaikille ihoille, myös herkälle ja aralle iholle. Sitä voi käyttää hiustenpesuun arallekin päänahalle. Sisältää mietoja tensidejä yhdistettynä ihoa hoitaviin luonnonöljyihin ja DMS-aineosiin. Sokeritensidien ominaishajun vuoksi tuotteeseen on lisätty hieman appelsiiniöljyä.

Deodorantti DMS Deocreme

Herkän ihon DMS-pohjainen, voidemainen mieto deodorantti, joka sisältää antiperspiranttisina aineosina vain 2,5% alumiinikloorihydraattia sekä salviaa.