Hellää hoivaa vartalollesi

Käsivoide DMS Handcreme

Kuivien käsien pelastaja! DMS-käsivoide minimoi veden kuivattavan vaikutuksen ja saa kädet tuntumaan ihanan pehmeiltä. Se tasapainottaa käsien ihon kosteuspitoisuutta ja edesauttaa ihon uusiutumista. Se myös suojaa ihoa ahavoitumiselta, kuivumiselta ja karheudelta. Käytä käsivoidetta päivittäin aina käsienpesun yhteydessä.

Vartalovoide DMS Body Lotion

Kevyen, helposti imeytyvän vartalovoiteen sisältämät DMS, E-vitamiini, oliiviöljy ja karitevoi pehmittävät ja tasoittavat ihoa. Sopii erinomaisesti myös herkälle dekoltee-alueelle.

Vartalovoide DMS Körpercreme

Täyteläisen vartalovoiteen jojobaöljy ja karitevoi pehmittävät ja tasoittavat ihoa tehokkaasti ilman, että iho jää rasvaisen tuntuiseksi. Vartalovoiteen DMS sisältää tärkeitä ihoa suojaavia aineosia, ja se on tarkoitettu etenkin erittäin kuivalle iholle.

Suihkuun Duschcreme

Hellävarainen suihkugeeli sopii herkälle ja aralle, jopa tulehtuneelle iholle. Sitä voi käyttää myös hiustenpesuun aralle päänahalle. Sisältää mietoja tensidejä yhdistettynä ihoa hoitaviin luonnonöljyihin ja DMS-aineosiin. Sokeritensidien ominaishajun vuoksi tuotteeseen on lisätty hieman appelsiiniöljyä.

Deodorantti DMS Deocreme

Herkän ihon DMS-pohjainen, voidemainen mieto deodorantti, joka sisältää antiperspiranttisina aineosina vain 2,5% alumiinikloorihydraattia sekä salviaa.