Hellää hoivaa vartalollesi

Duschcreme

Hoitavia DMS®-aineosia sisältävä suihkugeeli koko vartalolle. Duschcreme sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja aralle, jopa tulehtuneelle iholle. Sopii myös hiustenpesuun erityisesti aralle päänahalle.

Tenfione®-Semisomenbad

Tenfione®-Semisomenbad on kylpy- ja suihkuöljy kuivan, aran ja atooppisen ihon hoitoon. Se sisältää luonnon oliivi- ja avokadoöljyä sekä E-vitamiinia. Tuotteen korkean linolihappopitoisuuden ansioista se sopii erinomaisesti myös epäpuhtaan ihon hoitoon. Resepti on patentoitu. Tuotteessa ei ole synteettisiä emulgaattoreita eikä säilöntäaineita, eikä se jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Tenfionea® voi mainiosti käyttää kylvyn sijaan myös suihkussa, jolloin se vain hierotaan märälle iholle ja annetaan imeytyä.

DMS® Body Lotion

DMS® -vartalovoiteen DMS®, E-vitamiini, oliiviöljy ja karitevoi pehmittävät ja tasoittavat ihoa tehokkaasti ilman, että iho jää rasvaisen tuntuiseksi. Sopii erinomaisesti myös herkälle dekoltee-alueelle.

DMS® Handcreme

DMS® -käsivoide tasapainottaa käsien ihon kosteuspitoisuutta ja edesauttaa ihon uusiutumista. Suojaa ihoa ahavoitumiselta, kuivumiselta ja karheudelta.

DMS® Deocreme

Herkän ihon DMS® -pohjainen, voidemainen deodorantti sisältää antiperspiranttisina aineosina alumiinikloorihydraattia ja salviaa.