Hellää hoivaa vartalolle, käsille ja hiuksille

dermaviduals® Shampoo

Hajusteeton kiinteä shampoo kaikille hiuksille ja erityisesti erittäin aralle päänahalle. Hyvin vaahtoava koostumus sisältää muun muassa täysin biohajoavia tensidejä, antistaattisia aineosia sekä jojoba-, auringonkukka- ja mimosavahoja. Hoitava shampoo tekee hiuksista helposti kammattavat. Käytä palaa suoraan kosteisiin hiuksiin, tai vaahdota käsissä. Jätä pala kuivumaan ilmavasti käytön jälkeen.

Puhdistusgeeli Reinigungscreme

Hellävarainen puhdistusgeeli sopii herkimmillekin ihoille. Voidaan käyttää myös hiustenpesuun arallekin päänahalle. Sisältää mietoja tensidejä, ihoa hoitavia luonnonöljyjä ja DMS-aineosia. Sokeritensidien ominaishajun vuoksi mukana on hieman appelsiiniöljyä.

Käsivoide DMS-Handcreme

Kuivien käsien pelastaja! DMS-käsivoide minimoi veden kuivattavan vaikutuksen ja saa kädet tuntumaan joustavan pehmeiltä. Voide tasapainottaa käsien ihon kosteuspitoisuutta ja suojaa ihoa ahavoitumiselta, kuivumiselta ja karheudelta. Käytä käsivoidetta aina käsienpesun yhteydessä.

Vartalovoide Bodylotion

Kevyen, helposti imeytyvän vartalovoiteen sisältämät DMS, E-vitamiini, oliiviöljy ja karitevoi pehmittävät ja tasoittavat ihoa.

Vartalovoide Körpercreme

Täyteläinen vartalovoide erittäin kuivalle iholle. Jojobaöljy ja karitevoi pehmittävät ihoa tehokkaasti jättämättä rasvaista tunnetta. Vartalovoiteen DMS sisältää tärkeitä ihoa suojaavia aineosia.

Deodorantti DMS-Deocreme

Herkän ihon DMS-pohjainen, mieto voidedeodorantti. Sisältää matalan pitoisuuden (2,5 %) antiperspiroivaa alumiinikloorihydraattia ja salviaa.

Huulihoide Lippenpflege

Hellävarainen, luonnonvahoja, kuten karitevoita ja mehiläisvahaa, sisältävä huulien hoitoaine koko perheelle.