Kauneus alkaa oikeasta hoidosta

”Yksi ensimmäisiä tuotteita, jonka farmasian tohtori Richard Adam ja hänen vaimonsa Linde Eckstein toivat markkinoille, oli suunnattu rintojen ja vartalon ihon hoitoon. 1950-luvulla naiset vasta etsivät asemaansa yhteiskunnassa, ja isovanhempani olivat vakuuttuneita, että omasta itsestä huolehtiminen voimauttaisi heitä pintaa syvemmällä tasolla. Nykyään tiedämme, että omassa kehossaan hyvinvoiva ihminen hehkuu paitsi ulkoista myös sisäistä kauneutta.

Doctor Eckstein® -kosmetiikka perustuu vahvoihin innovaatioihin, ja sen raaka-aineina käytetään niin luonnosta saatavia kuin bioteknisesti valmistettuja ainesosia. Tuotteet kehitetään omassa laboratoriossa Saksassa, ja pienet valmistuserät takaavat niiden tuoreuden.

Doctor Eckstein® -ihonhoito tähtää ihon tasapainon ja hyvinvoinnin palauttamiseen. Tarkoin valikoidut fysiologiset aineosat ja niiden hyvä imeytyminen takaavat, että tuotteet vaikuttavat ihoon tavoitteensa mukaisesti. Hyvin siedetyt koostumukset eivät sisällä mineraaliöljyjä eivätkä keinotekoisia väriaineita, ja valikoimassa on myös monia vegaaneille sopivia vaihtoehtoja.”

Verena Eckstein
Kolmannen polven Doctor Eckstein® -yrittäjä