Kauneus alkaa oikeasta hoidosta

”Yksi ensimmäisistä tuotteista, jonka isovanhempani, farmasian tohtori Richard Adam ja vaimonsa Linde Eckstein toivat markkinoille 1950-luvun alussa, oli hoitotuote rinnoille ja vartalolle. Kovien 1940-luvun yhteiskunnallisten muutosten jälkeen kokonaisvaltainen hyvä olo merkitsi isovanhemmilleni valtavasti, ja kysymys oli paljon muustakin kuin fyysisestä hyvinvoinnista. Kosmetiikasta tuli voimaannuttavaa naisten etsiessä omaa uutta asemaa. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on edelleen ajankohtaista: kehossaan hyvinvoiva nainen hehkuu myös sisäistä kauneutta!

Doctor Eckstein® -tuotteiden lähtökohta on todelliset vahvat innovaatiot. Tuotteet valmistetaan puhtaista luonnon aineosista, kasviöljyistä ja -uutteista ja tehokkaista bioteknisesti valmistetuista raaka-aineista. Me emme kehitä tuotteita tuotteiden vuoksi, vaan elämää varten! Jokainen tuote syntyy omassa laboratoriossamme Saksassa, aina tuotekehityksestä valmiiksi tuotteeksi asti. Valmistusprosessi on erittäin tarkoin säädelty ja valmistuserät ovat pieniä, mikä takaa tuotteiden tuoreuden.

Tuotekehityksessä tärkeintä on ihon terveyden ja oman luonnollisen tasapainon palauttaminen. Huolellisesti valitut fysiologiset raaka-aineet ja niiden imeytymisen kannalta optimaalinen tuotekoostumus takaavat, että vaikutusaineet kulkeutuvat nopeasti ihoon ja vaikuttavat toivotulla tavalla. Tämä tietoinen luonnonläheisyys takaa myös tuotteiden erinomaisen siedettävyyden. Valikoimassa on myös useita täysin vegaaneja tuotteita, eikä tuotteissa ole milloinkaan käytetty mineraaliöljyjä tai keinotekoisia väriaineita.”

Verena Eckstein
Kolmannen polven Doctor Eckstein® -yrittäjä