Selkeät hoitokokonaisuudet auttavat ratkaisemaan monenlaiset ihonhoidon haasteet

Ihosi ei ole aina samanlainen - vuodenajat ja ikääntyminen vaikuttavat ihoon. Käynti kosmetologilla säännöllisesti varmistaa ihosi hyvinvoinnin: kosmetologi tarkistaa ihosi kunnon ja valitsee sinulle sopivimmat hoitotuotteet! Doctor Eckstein® -hoitosysteemin 4:stä hoitotavoitteesta, 10:stä hoitolinjasta ja yli 100:sta hoitotuotteesta rakentuu helposti yksilöllinen ja tehokas hoito-ohjelma. Doctor Eckstein® -ihonhoitotuotteilla on saavutettu erinomaisia hoitotuloksia jo vuosikymmenien ajan!

Healthy Balance

Hoitosuunnitelmat nuorelle iholle, normaalille sekä kuivalle iholle: Tasapainoinen, hyvinvoiva iho on aarre, jota kannattaa vaalia! HEALTHY BALANCE -tuotteet saavat ihon tuntumaan ihanan raikkaalta ja elinvoimaiselta.

Sensitive Balance

Hoitosuunnitelmat herkälle iholle sekä ärtyvälle, yliherkälle iholle: Herkkä, ohut iho on usein myös hyvin kuiva. Päivittäisillä hoitorutiineilla keskitytään rauhoittamaan ja vahvistamaan ihoa. Ärtyvä ja yliherkkä iho puolestaan vaatii erityisen hellävaraista hoitoa. SENSITIVE BALANCE -tuotteet pitävät ihon pehmeänä, joustavana ja tasapainoisen kauniina. Tuotteet, joiden nimessä on “Sensitive” eivät sisällä eteerisiä öljyjä eivätkä alkoholia.

Clear Balance

Hoitosuunnitelmat rasvoittuvalle iholle, epäpuhtaalle iholle sekä sekaiholle: CLEAR BALANCE -tuotteet tasapainottavat ihoa. Tuotteet on suunniteltu niin, että ne vähentävät ihon epäpuhtauksia, ja ylläpitävät ihon luonnollista hyvinvointia.

Beautiful Aging

Hoitosuunnitelmat kauniisti ikääntyvälle ja vaativalle iholle: Kun ihosi kaipaa jo tehokkaampaa hoitoa, BEAUTIFUL AGING -hoitosuunnitelma auttaa: tuotteet on suunniteltu niin, että ne pehmentävät ikääntymisen merkkejä ja antavat ihosi hehkua parhaimmillaan - nuorekkaana ja kauniina!

Ihon puhdistus

Lue lisää

Ihon virkistys

Lue lisää

Hoitotuotteet päiväkäyttöön

Lue lisää

Hoitovoiteet päiväksi ja yöksi

Lue lisää

Vaikutusainetiivisteet

Lue lisää

Ylellistä hoitoa

Lue lisää

Erikoistuotteet

Lue lisää

Aurinkotuotteet

Lue lisää

Vartalolle

Lue lisää