4 - 10 - 100: Doctor Eckstein® vastaa ihosi yksilöllisiin haasteisiin

Ihosi muuttuu vuodenaikojen, elämäntilanteiden ja iän mukaan. Oma Doctor Eckstein® -kosmetologisi valitsee sinulle ihosi yksilöllisiin vaatimuksiin vastaavat hoitotuotteet. Säännölliset kosmetologikäynnit varmistavat, että hoitorutiinisi on aina ihosi tilanteen tasalla.

Doctor Eckstein® -hoitosysteemin 4:stä hoitotavoitteesta, 10:stä hoitolinjasta ja yli 100:sta hoitotuotteesta rakentuu helposti yksilöllinen ja tehokas hoito-ohjelma. Doctor Eckstein® -ihonhoitotuotteilla on saavutettu erinomaisia hoitotuloksia jo vuosikymmenien ajan!

Healthy Balance

Hoitosuunnitelmat nuorelle, normaalille ja kuivalle iholle. Tasapainoista, hyvinvoivaa ihoa kannattaa vaalia. Healthy Balance -tuotteet saavat ihon tuntumaan ihanan raikkaalta ja elinvoimaiselta.

Sensitive Balance

Hoitosuunnitelmat herkälle, ärtyvälle ja yliherkälle iholle. Herkkä, ohut iho on usein myös kuiva. Ärtyvä ja yliherkkä iho puolestaan vaatii erityisen hellävaraista hoitoa. Sensitive Balance -tuotteet pitävät ihon pehmeänä, joustavana ja tasapainoisen kauniina. Päivittäisillä hoitorutiineilla keskitytään rauhoittamaan ja vahvistamaan ihoa.

Clear Balance

Hoitosuunnitelmat rasvoittuvalle, epäpuhtaalle ja sekaiholle. Clear Balance -tuotteet tasapainottavat ihoa. Ne vähentävät ihon epäpuhtauksia ja ylläpitävät ihon luonnollista hyvinvointia.

Beautiful Aging

Hoitosuunnitelmat kauniisti ikääntyvälle ja vaativalle iholle. Kun ihosi kaipaa jo tehokkaampaa hoitoa, Beautiful Aging -hoitosuunnitelma auttaa: tuotteet on suunniteltu niin, että ne pehmentävät ikääntymisen merkkejä ja antavat ihosi hehkua parhaimmillaan - nuorekkaana ja kauniina!

Ihon puhdistus

Lue lisää

Kasvovesi

Lue lisää

Vaikutusainetiivisteet

Lue lisää

Hoitotuotteet päiväkäyttöön

Lue lisää

Hoitovoiteet päiväksi ja yöksi

Lue lisää

Ylellistä hoitoa

Lue lisää

Erikoistuotteet

Lue lisää

Vartalolle

Lue lisää