Suojaa iho aurinkoon

Doctor Eckstein® -aurinkotuotteet suojaavat auringon haitallisilta vaikutuksilta ja hoitavat samalla ihoa. Auringonsuojatuotteissa ei ole käytetty mineraaliöljyjä, synteettisiä emulgaattoreita, väriaineita eikä alkoholia.

Active Concentrate Sun Shield SPF 50
Kevyt, tehokkaasti suojaava aurinkosuojaseerumi ehkäisee ikääntymisen myötä ilmaantuvien pigmenttiläikkien ja ryppyjen muodostumista. Sisältää rutiinia, E-vitamiinia sekä tehokkaita UVB- ja UVA-säteilyltä suodattavia aineosia. Tuote ei sisällä hajusteita, eteerisiä öljyjä, synteettisiä väriaineita eikä alkoholia. Levitetään päivävoiteen alle kasvoille, sopii myös dekolteealueelle ja käsille.

Sun Active Milk SPF 12
Kosteuttava auringonsuoja kasvoille ja vartalolle. Se sopii jo ruskettuneelle iholle tai silloin kun auringon säteily ei ole kovin voimakasta. UVA- ja UVB-suoja.

Sun Active Milk SPF 20
Aurinkoherkän ihon tehostettuun suojaamiseen ja voimakkaaseen aurinkoon. Miellyttävän kevyt, kosteuttava aurinkosuoja sisältää myös tehokkaasti ihoa hoitavaa jasmiini- ja mehiläisvahaa. UVA- ja UVB-suoja.

Sun Active Milk SPF 30
Kevyt, nopeasti imeytyvä aurinkovoide. Se on tarkoitettu erityisesti voimakkaaseen aurinkoon sekä aurinkoherkälle ja vaalealle, aralle iholle. Soluja suojaavien ominaisuuksien lisäksi sen sisältämät kosteuttavat aineosat, öljyt, vitamiinit sekä jasmiini- ja mehiläisvaha hoitavat ihoa tehokkaasti. UVA- ja UVB-suoja.

Sun Active Apres Milk
Rauhoittava Sun Active Apres Milk viilentää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti auringonoton jälkeen. Rusketus myös säilyy pidempään. Hoitotuote sisältää bisabololia ja pantenolia. Ei sisällä auringonsuoja-aineita.

Sun Active Self Bronzer
Pitkään kestävän, kaunis ja tasainen rusketus ilman aurinkoa! Innovatiiviset vaikutusaineet ja tehokkaat öljyt hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Sopii kasvoille ja vartalolle. Pidentää oman rusketuksen kestävyyttä. Ei sisällä auringonsuoja-aineita.