Suojaa iho aurinkoon

Doctor Eckstein -aurinkotuotteet suojaavat auringon haitallisilta vaikutuksilta ja hoitavat samalla ihoa. Ecksteinin auringonsuojatuotteissa ei ole käytetty mineraaliöljyjä, synteettisiä emulgaattoreita, väriaineita eikä alkoholia.

Sun Active Milk SPF 12

Kosteuttava auringonsuoja kasvoille ja vartalolle. Se sopii jo ruskettuneelle iholle tai silloin kun auringon säteily ei ole kovin voimakasta. UVA- ja UVB-suoja.

Sun Active Milk SPF 20

Aurinkoherkän ihon tehostettuun suojaamiseen ja voimakkaaseen aurinkoon. Miellyttävän kevyt, kosteuttava aurinkosuoja sisältää myös tehokkaasti ihoa hoitavaa jasmiini- ja mehiläisvahaa. UVA- ja UVB-suoja.

Sun Active Milk SPF 30

Kevyt, nopeasti imeytyvä aurinkovoide. Se on tarkoitettu erityisesti voimakkaaseen aurinkoon sekä aurinkoherkälle ja vaalealle, aralle iholle. Soluja suojaavien ominaisuuksien lisäksi sen sisältämät kosteuttavat aineosat, öljyt, vitamiinit sekä jasmiini- ja mehiläisvaha hoitavat ihoa tehokkaasti. UVA- ja UVB-suoja.

ACTIVE CONCENTRATE Sun Shield SPF 50

Erittäin tehokas ja rakenteeltaan kevyt, tiivistemuotoinen hoitava aurinkosuojavalmiste, joka levitetään päivävoiteen alle. Sisältää mm. rutiinia, E-vitamiinia sekä tehokkaita UVB- ja UVA-säteilyltä suodattavia aineosia, jotka ehkäisevät ihon palamisen ja suojaavat ihoa enneaikaiselta ikääntymiseltä.

Sun Active Apres Milk

Rauhoittava Sun Active Apres Milk viilentää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti auringonoton jälkeen. Rusketus myös säilyy pidempään. Hoitotuote sisältää bisabololia ja pantenolia. Ei sisällä auringonsuoja-aineita.

Sun Active Self Bronzer

Pitkään kestävän, kaunis ja tasainen rusketus ilman aurinkoa! Innovatiiviset vaikutusaineet ja tehokkaat öljyt hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Sopii kasvoille ja vartalolle. Pidentää oman rusketuksen kestävyyttä. Ei sisällä auringonsuoja-aineita.