Erikoistuotteet

Ihon rakenne, rasva- ja kosteuspitoisuus on erilainen eri alueilla. Tiettyjen ihoalueiden erityistarpeet vaativat niille sopeutettua hoitoa.

Augen Pflegebalsam - Eyecare Balm
Pehmeän täyteläinen silmänympärysbalsami. Voiteen ihon toimintaa aktivoiva vaikutusaineyhdistelmä lisää silmänympärysihon joustavuutta ja kimmoisuutta. Sopii erityisesti kuivalle iholle. Sisältää steroleja, A- ja E-vitamiineja, bisabololia, ureaa, sorbitolia, puhdasta lanoliinia ja vehnänalkiouutetta. Kliinisesti testattu.

Azulen Paste
Rauhoittava, tasapainottava erikoisvalmiste ihon epäpuhtauksien ja tulehdusten paikallishoitoon. Rauhoittaa tulehtuneen ihon nopeasti ja edistää ihon uusiutumista ja paranemista. Sisältää atsuleenia, B-vitamiiniyhdistettä, A- ja E-vitamiineja, allantoiinia, perubalsamia, iktyolia, kasvisteroleja, sinkkioksidia ja puhdasta lanoliinia. Saatavana päiväkäyttöön myös sävytettynä: Azulen Paste Getönt - Tinted väriaineena on käytetty puhdasta mineraalipigmenttiä, rautaoksidia.

Decollete Supreme - Neck Cream
Kaulan ja dekoltee-alueen ihoa kosteuttava täyteläinen hoitovoide. Lisää ihon joustavuutta ja kimmoisuutta. Sisältää merikollageenia, steroleja, vehnänalkiouutetta, sorbitolia, puhdasta lanoliinia sekä A- ja E-vitamiineja.

Lip Balm
Väritön huulihoidepuikko auttaa säilyttämään huulten kosteustasapainon ja suojaa kylmältä, viimalta ja auringolta. Sen hoitavat öljyt pitävät huulet pehmeinä ja joustavina. Sopii koko perheelle, ja kuiville huulille myös huulipunan alle. Sisältää saksanpähkinäuutetta, puhdasta bisabololia ja tokoferolia, ihoa hoitavia kasviöljyjä ja -vahoja, puhdasta lanoliinia sekä auringonsuoja-aineita.

Lecithin Nail Oil
Tehokas, nopeasti imeytyvä öljy kynsien ja kynsinauhojen hoitoon. Sisältää lesitiiniä, jojobaöljyä, lanoliiniöljyä sekä A- ja E-vitaminiia.