Erikoistuotteet

Azulen Paste

Rauhoittava, tasapainottava erikoisvalmiste ihon epäpuhtauksien ja tulehdusten paikallishoitoon. Rauhoittaa nopeasti tulehtunutta ihoa ja edistää ihon uusiutumista ja paranemista. Sisältää atsuleenia, B-vitamiiniyhdistettä, A- ja E-vitamiineja, allantoiinia, perubalsamia, iktyolia, kasvisterolia, sinkkioksidia ja puhdasta lanoliinia. Saatavana päiväkäyttöön myös sävytettynä. Azulen Paste Getönt - Tinted -voiteen väriaineena on käytetty puhdasta mineraalipigmenttiä eli rautaoksidia.

Decollete Supreme - Neck Cream

Kaulan ja dekoltee-alueen ihoa kosteuttava täyteläinen hoitovoide. Lisää ihon joustavuutta ja kimmoisuutta. Sisältää merikollageenia, kasvisterolia, vehnänalkiouutetta, sorbitolia, puhdasta lanoliinia sekä A- ja E-vitamiineja.

Lip Balm

Väritön huulihoidepuikko auttaa säilyttämään huulten kosteustasapainon ja suojaa kylmältä, viimalta ja auringolta. Hoitavat öljyt pitävät huulet pehmeinä ja joustavina. Sopii koko perheelle ja kuiville huulille myös huulipunan alle. Sisältää puhdasta bisabololia, E-vitamiinia, ihoa hoitavia kasviöljyjä ja -vahoja, puhdasta lanoliinia ja auringonsuoja-aineita.

Active Concentrate Sun Shield SPF 50

Kevyt, tehokkaasti suojaava aurinkosuojaseerumi ehkäisee ikääntymisen myötä ilmaantuvien pigmenttiläikkien ja ryppyjen muodostumista. Levitetään päivävoiteen alle kasvoille. Sopii myös dekoltee-alueelle ja käsille. Sisältää rutiinia, E-vitamiinia ja tehokkaita UVB- ja UVA-säteilyltä suodattavia aineosia. Tuote ei sisällä hajusteita, eteerisiä öljyjä, synteettisiä väriaineita eikä alkoholia.