Erikoistuotteet

Ihon rakenne, rasva- ja kosteuspitoisuus on erilainen eri alueilla. Tiettyjen ihoalueiden erityistarpeet vaativat niille sopeutettua hoitoa. Tuotteet sopivat käytettäväksi aamuin illoin.

Augen Pflegebalsam

Pehmeän täyteläinen silmänympärysbalsami. Voiteen ihon toimintaa aktivoiva vaikutusaineyhdistelmä lisää silmänympärysihon joustavuutta ja kimmoisuutta. Sopii erityisesti kuivalle iholle. Sisältää steroleja, A- ja E-vitamiineja, bisabololia, ureaa ja vehnänalkiouutetta. Kliinisesti testattu.

Eye Gel Supreme

Kiinteyttävä ja virkistävä liposomi- ja nanosomipohjainen silmänym­pärysgeeli. Se on kevyt ja erittäin nopeasti imeytyvä. Se kosteuttaa ja suojaa herkkää sil­mänympärysihoa tehokkaasti, sekä ehkäisee tummia silmänalusia ja häivyttää pieniä juonteita ja ryppyjä. Saa ihon tuntumaan silkinpehmeältä. Öljytön geeli sopii hyvin meikin alle. Sisältää hyaluronihappoa, E-vitamiinia, lesitiiniä, glykosfingolipidejä, glutationia, bisabololia ja ATP:ta.

Eye Balm Supreme

Erityisesti päiväkäyttöön tarkoitettu tehokkaasti kosteuttava, rauhoittava ja tasapainottava silmän­ympärysbalsami. Se sisältää runsaasti ihoa pehmittäviä ja napakoittavia, sekä vapailta radikaaleilta suojaavia ainesosia. Se ehkäisee tummien silmänalusten muodostumista ja häivyttää pieniä juonteita ja ryppyjä. Sisältää hyaluronihappoa, fytosteroleja, vehnänalkiouutetta, pantenolia, bisabololia, A-, ja E-vitamiinia sekä trokserutiinia.

Eye Creme Supreme

Täyteläinen silmänympärysvoide kuivalle iholle. Se sisältää mm. luonnol­lisia lipidejä, kosteustekijöitä ja antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ennenaikaiselta vanhenemi­selta. Se parantaa ihon elastisuutta, ehkäisee tummien silmänalusten muodostumista ja häivyttää pieniä juonteita ja ryppyjä. Sopii myös huultenympärysiholle. Sisältää hyaluronihappoa, fytosteroleja, vehnänalkiouutetta, pantenolia, bisabololia, A-, ja E-vitamiinia sekä trokserutiinia.

Decollete Supreme

Kaulan ja dekoltee-alueen ihoa kosteuttava täyteläinen hoitovoide. Lisää ihon joustavuutta ja kimmoisuutta. Sisältää merikollageenia, steroleja, vehnänalkiouutetta, arvokkaan luonnollisen kosteustekijän (NMF), A- ja E-vitamiineja ja puhtainta appelsiiniöljyä.

Azulen Paste/Azulen Paste Getönt

Rauhoittava, tasapainottava erikoisvalmiste ihon epäpuhtauksien ja tulehdusten paikallishoitoon. Rauhoittaa tulehtuneen ihon nopeasti ja edistää ihon uusiutumista ja paranemista. Sisältää atsuleenia, B-vitamiiniyhdistettä, A- ja E-vitamiineja, allantoiinia, iktyolia ja sinkkioksidia.

Azulen Puder

Hoitava, rauhoittava, punoittavan epäpuhtaan ihon väriä tasoittava irtopuuteri. Ehkäisee epäpuhtauksia, edistää niiden paranemista ja vähentää ihon kiiltoa. Sisältää atsuleenia, iktyolia, rikkiä ja sinkkioksidia.