Hoitovoiteet päiväksi ja yöksi

Unen aikana ihokin lepää. Runsaasti vaikutusaineita sisältävät hoitovoiteet tukevat ihon elpymistä. Ne edistävät ihon toimintaa ja sisältävät kaikki ihon tarvitsemat vaikutusaineet. Levännyt, oikein hoidettu iho voi hyvin.

Hydra Silk Turmeric Supreme

Tukee ihon elpymistä ja luonnollista hehkua ja häivyttää ensimmäisiä juonteita ja ryppyjä. Antioksidantit tukevat ihon toimintoja ja olemus elävöityy: yön jälkeen iho tuntuu levänneeltä, raikkaalta ja ihanan kimmoisalta! Uudistavassa, elvyttävässä hoitovoiteessa on silkkisen kevyt koostumus ja se sopii väsyneelle, rasittuneelle ja kosteutta kaipaavalle iholle. Sopii myös iholle, jolla on taipumus epäpuhtauksiin. Sisältää kurkumaa, E-vitamiiniasetaattia, bioteknisesti valmistettua vegaanista silkkiproteiinia, kaakaovoita ja agaaveuutetta.

Calendula Creme - Facial Cream

Virkistävä, tasapainottava hoitovoide nuorelle, normaalille iholle. Säilyttää ihon joustavana ja pehmeänä. Sisältää kehäkukkauutetta, mehiläisvahaa, puhdasta lanoliinia, sorbitolia, E-vitamiinia ja riboflaviinia.

Carotin Feuchtigkeitscreme - Facial Cream

Kosteuttava ja virkistävä hoitovoide kuivalle iholle. Tasoittaa ihon kosteudenpuutteen aiheuttamia pintaryppyjä ja auttaa ihoa säilyttämään tasapainonsa. Sisältää karoteenia, puhdasta lanoliinia, luonnollisen kosteustekijän (NMF), mehiläisvahaa, E-vitamiinia, pantenolia, sorbitolia, vehnänalkiouutetta ja luonnon kasviöljyjä.

Vitamin Supreme - Facial Cream

Vitamiinipitoinen hoitovoide kuivalle iholle. Säilyttää ihon joustavuuden ja kimmoisuuden. Vahvistaa ihoa ja parantaa sen vastustuskykyä. Erinomainen pimeän ja kylmän vuodenajan voide. Sisältää A- ja E-vitamiineja, puhdasta lanoliinia, mehiläisvahaa, sorbitolia ja beetakaroteenia.

Azulen Supreme - Facial Cream

Hellävarainen hoitovoide kuivalle, herkälle iholle. Tasapainottaa, vahvistaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Sisältää atsuleenia, hoitavia öljyjä, pantenolia, sorbitolia,
puhdasta lanoliinia, mehiläisvahaa ja E-vitamiinia.

Azulen Milcheiweiss - Facial Cream

Täyteläinen, rauhoittava hoitovoide. Hoitaa ja suojaa arkaa, helposti ärtyvää ihoa ja vahvistaa sen luonnollista vastustuskykyä. Sisältää hoitavia öljyjä, maitovalkuaista, puhdasta lanoliinia, atsuleenia, E-vitamiinia ja mehiläisvahaa.

Sensitive Supreme - Facial Cream

Ärsytystä lievittävä, tasapainottava voide äärimmäisen herkälle, aralle iholle. Vahvistaa ihoa ja parantaa sen luonnollista vastustuskykyä. Antaa iholle välittömästi viilentyneen ja rauhoittuneen tunteen. Sisältää beetaglukaania, soijasterolia, trokserutiinia, allantoiinia, bisabololia ja pantenolia. Hajusteeton.

Kräuter Supreme - Facial Cream

Epäpuhtaan, rasvoittuvan ihon talineritystä tasapainottava ja kirkastava hoitovoide. Ehkäisee ihon epäpuhtauksia fysiologisella, luonnollisella tavalla ja kosteuttaa ihoa. Sisältää hamamelis-, rätvänä- ja turveuutteita, pantenolia, allantoiinia ja sinkkiglukonaattia.

Collagen Supreme - Facial Cream

Tehokas hoitovoide, jonka vaikutusaineet lisäävät ihon joustavuutta, kiinteyttä ja kosteuspitoisuutta. Sopii aikuiselle kuivalle iholle myös päiväkäyttöön. Sisältää merikollageenia, puhdasta lanoliinia, vehnänalkiouutetta, E-vitamiinia, sorbitolia ja luonnollisen kosteustekijän (NMF).

Regeneration Supreme - Rich Facial Cream

Täyteläinen hoitovoide vaativan, rasittuneen ihon elvyttävään ja vahvistavaan hoitoon. Parantaa ihon aineenvaihduntaa. Sisältää vehnänalkiouutetta, hoitavia kasviöljyjä, puhdasta lanoliinia, mehiläisvahaa, E-vitamiinia, retinolia ja lesitiiniä.

Biocor Supreme - Rich Facial Cream

Täyteläinen hoitovoide kuivalle, vaativalle ja ikääntyvälle iholle. Virkistää, elvyttää ja parantaa ihon verenkiertoa ja saa ihon näyttämään terveeltä ja heleältä. Sisältää vehnänalkiouutetta, flavonoideja, soijasterolia, puhdasta lanoliinia, pantenolia sekä A- ja E-vitamiineja.

Repair Supreme - Rich Facial Cream

Ihosolujen toimintaa vilkastuttava hoitovoide vaativalle, ikääntyvälle tai auringon rasittamalle iholle. Sopii kuivan ihon tehovoiteeksi myös päiväkäyttöön. Tehokkaat vaikutusaineet parantavat ihon rakennetta. Lisäksi ne korjaavat auringon iholle aiheuttamia vaurioita ja kiinteyttävät ihoa. Ihosta tulee sileä, joustava ja pehmeä. Sisältää soijauutetta, maitohappobakteereista valmistetun luonnollisen suojatekijän, oligopeptidejä ja soijasterolia.

Täyteläiset hoitovoiteet

Huolellisesti valitut fysiologiset raaka-aineet ja niiden imeytymisen kannalta optimaalinen tuotekoostumus takaavat, että vaikutusaineet kulkeutuvat nopeasti ihoon ja vaikuttavat siihen toivotulla tavalla. Hoitovoiteiden täyteläisyys johtuu esimerkiksi niiden usein sisältämästä puhtaasta lanoliinista, joka vastaa ihon omaa rakennetta ihanteellisesti.