Hoitovoiteet päiväksi ja yöksi

Unen aikana ihokin lepää. Runsaasti vaikutusaineita sisältävät hoitovoiteet tukevat ihon elpymistä. Ne edistävät ihon toimintaa ja sisältävät kaikki ihon tarvitsemat vaikutusaineet. Levännyt, oikein hoidettu iho voi hyvin.

Täyteläiset hoitovoiteet
Huolellisesti valitut fysiologiset raaka-aineet ja niiden imeytymisen kannalta optimaalinen tuotekoostumus takaavat, että vaikutusaineet kulkeutuvat nopeasti ihoon ja vaikuttavat toivotulla tavalla. Täyteläinen hoitovoiteen rakenne johtuu esimerkiksi voiteissa usein käyttämästämme puhtaasta lanoliinista, joka vastaa ihon omaa rakennetta ihanteellisesti.

Calendula Creme
Virkistävä, tasapainottava hoitovoide nuorelle, normaalille iholle. Säilyttää ihon joustavana ja pehmeänä. Sisältää kehäkukkauutetta, mehiläisvahaa, puhdasta lanoliinia, sorbitolia, tokoferolia ja riboflaviinia.

Carotin Feuchtigkeitscreme
Kosteuttava ja virkistävä hoitovoide kuivalle iholle. Tasoittaa ihon kosteudenpuutteen aiheuttamia pintaryppyjä ja auttaa ihoa säilyttämään tasapainonsa. Sisältää karoteenia, puhdasta lanoliinia, luonnollisen kosteustekijän (NMF), mehiläisvahaa, tokoferolia, pantenolia, sorbitolia, vehnänalkiouutetta ja korkealaatuisia kasviöljyjä.

Vitamin Supreme
Vitamiinipitoinen hoitovoide kuivalle iholle. Säilyttää ihon joustavuuden ja kimmoisuuden. Vahvistaa ihoa ja parantaa sen vastustuskykyä. Erinomainen pimeän ja kylmän vuodenajan voide. Sisältää A- ja E-vitamiineja, puhdasta lanoliinia, mehiläisvahaa, sorbitolia ja beeta-karoteeni-provitamiinia.

Azulen Supreme
Hellävarainen hoitovoide kuivalle, herkälle iholle. Tasapainottaa, vahvistaa, rauhoittaa ja kosteuttaa. Sisältää atsuleenia, arvokkaita hoitavia öljyjä, pantenolia, sorbitolia, puhdasta lanoliinia, mehiläisvahaa ja tokoferolia.

Azulen Milcheiweiss
Täyteläinen, rauhoittava hoitovoide. Hoitaa ja suojaa arkaa, helposti ärtyvää ihoa ja vahvistaa sen luonnollista vastustuskykyä. Sisältää arvokkaita öljyjä, maitovalkuaista, puhdasta lanoliinia, atsuleenia, tokoferolia ja mehiläisvahaa.

Sensitive Supreme
Ärsytystä lievittävä, normalisoiva voide äärimmäisen herkälle, aralle iholle. Vahvistaa ihoa ja parantaa sen luonnollista vastustuskykyä. Antaa iholle välittömästi viilentyneen ja rauhoittuneen tunteen. Sisältää beetaglukaania, soijasteroleja, trokserutiinia, allantoiinia, bisabololia ja pantenolia. Hajusteeton.

Kräuter Supreme
Epäpuhtaan, rasvoittuvan ihon talineritystä tasapainottava ja kirkastava hoitoemulsio. Ehkäisee ihon epäpuhtauksia fysiologisella, luonnollisella tavalla sekä kosteuttaa ihoa. Sisältää hamamelis-, rätvänä- ja turveuutteita, pantenolia, allantoiinia ja sinkkiglukonaattia.

Collagen Supreme
Tehokkaasti kosteuttava, runsaasti vaikutusaineita sisältävä elvyttävä hoitovoide. Voiteen vaikutusaineet lisäävät ihon joustavuutta ja kiinteyttä. Sopii aikuiselle, kuivalle iholle myös päiväkäyttöön. Sisältää merikollageenia, puhdasta lanoliinia, vehnänalkiouutetta, E-vitamiinia, sorbitolia ja luonnollisen kosteustekijän (NMF).

Repair Supreme
Ihosolujen toimintaa vilkastuttava kasviöljypohjainen hoitovoide vaativalle, ikääntyvälle tai auringon rasittamalle iholle. Sopii kuivan ihon tehovoiteeksi myös päiväkäyttöön. Tehokkaat vaikutusaineet parantavat ihon rakennetta ja kiinteyttävät, lisäksi ne korjaavat auringon iholle aiheuttamia vaurioita. Ihosta tulee sileä, joustava ja pehmeä. Sisältää soijauutetta, maitohappobakteereista valmistetun luonnollisen suojatekijän (repair complex), oligopeptidejä ja kasvisteroleja.

Biocor Supreme
Täyteläinen hoitovoide vaativalle, ikääntyvälle kuivalle iholle. Virkistää, elvyttää ja parantaa ihon verenkiertoa ja saa siksi ihon näyttämään terveeltä ja heleältä. Sisältää vehnänalkiouutetta, flavonoideja, soijasteroleja, puhdasta lanoliinia, pantenolia sekä A- ja E-vitamiineja.

Regeneration Supreme
Täyteläinen hoitovoide vaativan, rasittuneen ihon elvyttävään ja vahvistavaan hoitoon. Parantaa ihon aineenvaihduntaa. Sisältää vehnänalkiouutetta, arvokkaita kasviöljyjä, puhdasta lanoliinia, mehiläisvahaa, E-vitamiinia, retinolia ja lesitiiniä.