Hoitovoiteet päiväksi ja yöksi

Unen aikana ihokin lepää. Runsaasti vaikutusaineita sisältävät hoitovoiteet tukevat ihon elpymistä. Ne edistävät ihon toimintaa ja sisältävät kaikki ihon tarvitsemat vaikutusaineet. Levännyt, oikein hoidettu iho voi hyvin päivästä toiseen.

Calendula Creme

Virkistävä, tasapainottava hoitovoide nuorelle, normaalille iholle. Säilyttää ihon joustavana ja pehmeänä. Sisältää kehäkukkauutetta, mehiläisvahaa, korkealaatuista lanoliinia, luonnollisen kosteustekijän (NMF), tokoferolia ja riboflaviinia.

Carotin Feuchtigkeitscreme

Kosteuttava ja virkistävä hoitovoide kuivalle iholle. Tasoittaa ihon kosteudenpuutteen aiheuttamia pintaryppyjä ja auttaa ihoa säilyttämään luonnollisen tasapainonsa. Sisältää karoteenia, korkealaatuista lanoliinia, luonnollisen kosteustekijän (NMF), mehiläisvahaa, tokoferolia, pantenolia, biogeenejä alkiouutteita ja korkealaatuisia kasviöljyjä.

Azulen Milcheiweiss

Täyteläinen, rauhoittava hoitovoide. Hoitaa ja suojaa arkaa, helposti ärtyvää ihoa ja vahvistaa sen luonnollista vastustuskykyä. Sisältää arvokkaita öljyjä, maitovalkuaista, korkealaatuista lanoliinia, atsuleenia, kamomillaöljyä, tokoferolia ja aitoa mehiläisvahaa.

Azulen Supreme

Hellävarainen hoitovoide kuivalle, herkälle iholle. Tasapainottaa, vahvistaa, rauhoittaa ja kosteuttaa. Sisältää atsuleenia, arvokkaita hoitavia öljyjä, pantenolia, korkealaatuista lanoliinia ja tokoferolia.

Vitamin Supreme

Vitamiinipitoinen hoitovoide kuivalle iholle. Säilyttää ihon joustavuuden ja kimmoisuuden. Vahvistaa ihoa ja parantaa sen vastustuskykyä. Erinomainen pimeän ja kylmän vuodenajan voide. Sisältää A- ja E-vitamiineja, korkealaatuista lanoliinia, mehiläisvahaa ja beetakaroteeni-provitamiinia.

Kräuter Supreme

Epäpuhtaan, rasvoittuvan ihon talineritystä tasapainottava ja kirkastava hoitoemulsio. Ehkäisee ihon epäpuhtauksia fysiologisella, luonnollisella tavalla sekä kosteuttaa ihoa. Sisältää hamamelis-, rätvänä- ja turveuutteita, pantenolia, allantoiinia ja sinkkiglukonaattia.

Regeneration Supreme

Täyteläinen hoitovoide vaativan, rasittuneen ihon elvyttävään ja vahvistavaan hoitoon. Parantaa ihon aineenvaihduntaa. Sisältää biogeenejä alkiouutteita, arvokkaita kasviöljyjä, korkealaatuista lanoliinia, E-vitamiinia, retinolia, lesitiiniä ja luonnollisen kosteustekijän (NMF).

Collagen Supreme

Tehokkaasti kosteuttava, runsaasti vaikutusaineita sisältävä elvyttävä hoitovoide. Voiteen vaikutusaineet lisäävät ihon joustavuutta ja kiinteyttä. Sopii aikuiselle, kuivalle iholle myös päiväkäyttöön. Sisältää merikollageenia, sytokiineja, korkealaatuista lanoliinia, vehnänalkiouutetta, tokoferolia ja luonnollisen kosteustekijän (NMF).

Biocor Supreme

Täyteläinen kosteuttava hoitovoide vaativalle, ikääntyvälle kuivalle iholle. Virkistää, elvyttää ja parantaa ihon verenkiertoa ja saa siksi ihon näyttämään terveeltä ja heleältä. Sisältää vehnänalkio- ja maarianohdakeuutetta, flavonoideja, arvokkaita öljyjä, soijasteroleja, korkealaatuista lanoliinia, pantenolia sekä A- ja E-vitamiineja.

Repair Supreme

Runsaasti vaikutusaineita sisältävä, ihosolujen toimintaa vilkastuttava hoitovoide vaativalle, ikääntyvälle tai auringon rasittamalle iholle. Sopii kuivan ihon täydentäväksi tehovoiteeksi myös päiväkäyttöön. Tehokkaat vaikutusaineet parantavat ihon rakennetta ja kiinteyttävät, lisäksi ne korjaavat auringon iholle aiheuttamia vaurioita. Ihosta tulee sileä, joustava ja pehmeä. Sisältää soijauutetta, maitohappobakteereista valmistetun luonnollisen suojatekijän, oligopeptidejä ja kasvisteroleja.

Sensitive Supreme

Ärsytystä lievittävä, normalisoiva voide äärimmäisen herkälle, aralle iholle. Vahvistaa ihoa ja parantaa sen luonnollista vastustuskykyä. Antaa iholle välittömästi viilentyneen ja rauhoittuneen tunteen. Sisältää aitoa mehiläisvahaa, beetaglukaania, soijasteroleja, trokserutiinia, allantoiinia, bisabololia ja pantenolia. Hajusteeton.