Kasvovesi

Kasvovesi täydentää puhdistuksen. Sen käyttö parantaa ihon kykyä vastaanottaa hoitovoiteen vaikutusaineet ja tasapainottaa ihon pH-arvoa. Kasvovesi sopii myös ihon virkistämiseen ja kosteuttamiseen päivän mittaan.

Lotion - Facial Toner

Raikastava ja kosteuttava kasvovesi täydentää normaalin ja nuoren ihon puhdistuksen. Sisältää laventelin ja appelsiinin eteerisiä öljyjä.

Azulen Lotion - Facial Toner

Mieto, tasapainottava kasvovesi herkälle ja kuivalle iholle. Täydentää erityisen hyvin Azulen Reinigungsöl -puhdistusöljyn vaikutusta. Sisältää atsuleenia, korkealaatuista kamomillauutetta ja pantenolia.

Sensitive Lotion - Facial Toner

Ärsytystä lievittävä, tasapainottava kasvovesi erittäin herkälle ja aralle iholle. Sisältää beetaglukaania, trokserutiinia, pantenolia, bisabololia ja allantoiinia. Hajusteeton ja alkoholiton.

Adstringent Lotion - Facial Toner

Ihohuokosia supistavia, rauhoittava yrttiuutteita sisältävä kasvovesi epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Kirkastaa, tasoittaa ja puhdistaa ihoa. Sisältää rätvänäuutetta ja sinkkiglukonaattia.

Hamamelis Lotion - Facial Toner

Tehokkaasti ihohuokosia supistava, ihon epäpuhtauksien paikalliseen desinfiointiin tarkoitettu erikoisvalmiste. Sisältää hamamelis- ja rätvänäuutteita, kamferia ja salisyylihappoa.

Lotion Supreme - Rich Facial Toner

Kosteuttava kasvovesi vaativan, rasittuneen ihon virkistämiseen. Elvyttää ihoa ja tekee siitä miellyttävän raikkaan tuntuisen. Sisältää vehnänalkiouutetta, allantoiinia ja silkkiproteiinia.