Naamiot

Naamiot tehostavat päivittäistä ihonhoitoa. Yhdessä hoitovoiteen kanssa käytettynä ne auttavat kuljettamaan hoitovoiteen arvokkaat vaikutusaineet ihon syvempiin kerroksiin.

Vitamin Packung

Elvyttävä ja virkistävä voidenaamio etenkin normaalille ja kuivalle iholle. Poistaa iholta väsymyksen jäljet. Sopii erittäin hyvin kaikkien ihotyyppien täydentäväksi vitamiinihoidoksi erityisesti kylmänä vuodenaikana. Sisältää karoteenia, A- ja E-vitamiineja ja hoitavia luonnonöljyjä.

Kamillen Azulen Packung

Hellävarainen, tasapainottava voidenaamio ärtyneen, aran ihon rauhoittavaan hoitoon. Ylläpitää ihon kosteustasapainoa, tasoittaa ja pehmittää ihoa. Sisältää atsuleenia ja hoitavia luonnonöljyjä.

Moor Kräuter Packung

Talineritystä tasapainottava voidenaamio rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Tasoittaa ja kirkastaa ihon pintaa, ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista ja supistaa ihohuokosia. Valikoidut yrttiuutteet palauttavat ja säilyttävät ihon luonnollisen tasapainon. Sisältää turveuutetta, perubalsamia, sinkkiglukonaattia, pantenolia sekä rätvänä- ja hamamelisuutteita.

Collagen Packung

Kosteuttava, elvyttävä naamio kuivalle vaativalle iholle. Hoitaa ihoa pitkävaikutteisesti, vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa, samalla vahvistaen ja tasoittaen ihoa. Sisältää merikollageenia, sytokiiniyhdistettä ja vehnänalkiouutetta.

Repair Packung

Uudistava, elvyttävä ja tehokkaasti kosteuttava voidenaamio vaativalle iholle. Korjaa mm. auringon ja vapaiden happiradikaalien aiheuttamia vaurioita ihossa palauttaen sen luonnollisen tasapainon. Sisältää soijauutetta, maitohappobakteereista valmistetun luonnollisen suojatekijän, oligopeptidejä ja kasvisteroleja.

Sensitive Packung

Tasapainottava, kosteuttava ja viilentävä naamio erittäin herkälle ja aralle iholle. Vahvistaa, lievittää ärsytystä ja parantaa ihon vastustuskykyä. Sisältää beetaglukaania, trokserutiinia, allantoiinia, bisabololia ja pantenolia. Hajusteeton.