Naamiot

Naamiot tehostavat päivittäistä ihonhoitoa. Yhdessä hoitovoiteen kanssa ne auttavat kuljettamaan hoitovoiteen arvokkaat vaikutusaineet ihon syvempiin kerroksiin.

Vitamin Packung - Facial Pack

Elvyttävä ja virkistävä voidenaamio etenkin normaalille ja kuivalle iholle. Poistaa iholta väsymyksen jäljet. Sopii erittäin hyvin kaikkien ihotyyppien täydentäväksi vitamiinihoidoksi erityisesti kylmänä vuodenaikana. Sisältää karoteenia, A- ja E-vitamiineja ja hoitavia kasviöljyjä.

Kamillen Azulen Packung - Facial Pack

Hellävarainen, tasapainottava voidenaamio herkän ja ärtyneen ihon rauhoittavaan hoitoon. Ylläpitää ihon kosteustasapainoa, ja tasoittaa ja pehmittää ihoa. Vähentää ihon punoitusta. Sisältää atsuleenia ja hoitavia kasviöljyjä.

Sensitive Packung - Facial Pack

Tasapainottava ja viilentävä naamio erittäin herkälle ja aralle iholle. Vahvistaa, lievittää ärsytystä ja parantaa ihon vastustuskykyä. Sisältää beetaglukaania, trokserutiinia, allantoiinia, bisabololia ja pantenolia. Hajusteeton.

Moor Kräuter Packung - Facial Pack

Talineritystä tasapainottava voidenaamio rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Tasoittaa ja kirkastaa ihoa, ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista ja supistaa ihohuokosia. Valikoidut yrttiuutteet palauttavat ja säilyttävät ihon luonnollisen tasapainon. Sisältää turveuutetta, perubalsamia, sinkkiglukonaattia, pantenolia, sorbitolia sekä rätvänä- ja hamamelisuutteita.

Collagen Packung - Facial Pack

Pitkävaikutteisesti kosteuttava, elvyttävä naamio kuivalle vaativalle iholle. Vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa, ja samalla vahvistaa ja tasoittaa ihoa. Sisältää merikollageenia ja vehnänalkiouutetta.

Repair Packung - Facial Pack

Uudistava, elvyttävä voidenaamio vaativalle iholle. Korjaa muun muassa auringon ja vapaiden happiradikaalien aiheuttamia vaurioita ihossa ja palauttaa sen luonnollisen tasapainon. Sisältää soijauutetta, maitohappobakteereista valmistetun luonnollisen suojatekijän, oligopeptidejä ja kasvisterolia.