Naamiot

Naamiot tehostavat päivittäistä ihonhoitoa. Yhdessä hoitovoiteen kanssa käytettynä ne auttavat kuljettamaan hoitovoiteen arvokkaat vaikutusaineet ihon syvempiin kerroksiin.

Vitamin Packung
Elvyttävä ja virkistävä voidenaamio etenkin normaalille ja kuivalle iholle. Poistaa iholta väsymyksen jäljet. Sopii erittäin hyvin kaikkien ihotyyppien täydentäväksi vitamiinihoidoksi erityisesti kylmänä vuodenaikana. Sisältää karoteenia, A- ja E-vitamiineja ja hoitavia kasviöljyjä.

Kamillen Azulen Packung
Hellävarainen, tasapainottava voidenaamio herkän ja ärtyneen ihon rauhoittavaan hoitoon. Ylläpitää ihon kosteustasapainoa, tasoittaa ja pehmittää ihoa. Vähentää ihon punoitusta. Sisältää atsuleenia ja hoitavia kasviöljyjä.

Sensitive Packung
Tasapainottava, kosteuttava ja viilentävä naamio erittäin herkälle ja aralle iholle. Vahvistaa, lievittää ärsytystä ja parantaa ihon vastustuskykyä. Sisältää beetaglukaania, trokserutiinia, allantoiinia, bisabololia ja pantenolia. Hajusteeton.

Moor Kräuter Packung
Talineritystä tasapainottava voidenaamio rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Tasoittaa ja kirkastaa ihoa, ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista ja supistaa ihohuokosia. Valikoidut yrttiuutteet palauttavat ja säilyttävät ihon luonnollisen tasapainon. Sisältää turveuutetta, perubalsamia, sinkkiglukonaattia, pantenolia, sorbitolia sekä rätvänä- ja hamamelisuutteita.

Collagen Packung
Pitkävaikutteisesti kosteuttava, elvyttävä naamio kuivalle vaativalle iholle. Vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa, samalla vahvistaen ja tasoittaen ihoa. Sisältää merikollageenia ja vehnänalkiouutetta.

Repair Packung
Uudistava, elvyttävä voidenaamio vaativalle iholle. Korjaa mm. auringon ja vapaiden happiradikaalien aiheuttamia vaurioita ihossa palauttaen sen luonnollisen tasapainon. Sisältää soijauutetta, maitohappobakteereista valmistetun luonnollisen suojatekijän, oligopeptidejä ja kasvisteroleja.