Hoitovoiteet päiväkäyttöön

Päivällä iho altistuu erilaisille rasituksille kuten lämpötilan muutoksille, auringolle, tuulelle ja ilman epäpuhtauksille. Päivävoiteet hoitavat ihoa ja antavat sille sen tarvitseman suojan.

Azulen Balsam

Tasapainottava ja rauhoittava hoitoemulsio herkälle, kuivalle ja helposti punoittavalle iholle. Sisältää atsuleenia, pantenolia ja hoitavia kasviöljyjä.

Carotin Feuchtigkeits Balsam

Miellyttävän kevyt, raikas päiväemulsio normaalille iholle. Kosteuttaa tehokkaasti ehkäisten ihon kuivumisesta johtuvia pintaryppyjä. Sisältää jojobaöljyä, karoteenia, hedelmäsokeria, glyseriiniä sekä muita arvokkaita kosteutta ylläpitäviä aineosia

Kräuter Balsam

Tasapainottava ja rauhoittava hoitoemulsio rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Ehkäisee ja lievittää tulehduksia. Sisältää hamamelis-, rätvänä- ja turveuutteita, perubalsamia, pantenolia ja sinkkiglukonaattia.

Tagesfeuchtigkeit Balsam Getönt

Kosteuttava, kevyesti sävyttävä päivävoide sopii kaikille ihotyypeille. Antaa iholle luonnollisen terveen sävyn. Sisältää tokoferolia, retinolia, pantenolia, vehnänalkiouutetta, ihoa hoitavia luonnollisia öljyjä ja luonnollisen kosteustekijän (NMF)

Blütenfeuchtigkeit Balsam

Kosteuttava ja virkistävä päivävoide. Tasapainottaa ihon toimintaa ja parantaa tuntuvasti ihon kosteuspitoisuutta suojaten sitä samalla ympäristön rasituksilta. Sisältää luonnollisen kosteustekijän (NMF), korkealaatuisia kukkaisöljyjä, retinolia ja tokoferolia.

Collagen Balsam

Elvyttävä, täyteläinen, tehokkaasti kosteuttava päivävoide. Tasoittaa ja pehmittää ihoa. Ihanteellinen meikin pohjustukseen. Sisältää merikollageenia, luonnollisen kosteustekijän (NMF), sytokiineja ja tehokkaasti vaikuttavia öljyjä.

Sensitive Balsam

Erittäin herkän ja aran ihon päivävoide. Lievittää ihon punoitusta ja ärsytystä sekä tasapainottaa ja suojaa ihoa ympäristön rasitteilta. Imeytyy nopeasti ja on siksi ihanteellinen meikin pohjustukseen. Sisältää arvokkaita luonnollisia kosteustekijöitä, beetaglukaania, trokserutiinia, pantenolia, bisabololia ja allantoiinia. Hajusteeton.

Repair Balsam

Arvokkaita vaikutusaineita sisältävä hoitoemulsio. Sopii erityisesti vaativalle, ikääntyvälle ja auringon rasittamalle iholle. Tukee ihon luonnollista uusiutumiskykyä ja kosteuttaa ihoa sekä suojaa sitä ympäristön rasituksilta. Päiväemulsio sopii erinomaisesti myös meikin pohjustukseen. Sisältää soijauutetta, maitohappobakteereista valmistetun luonnollisen suojatekijän, oligopeptidejä, kasvisteroleja ja A- ja E-vitamiineja.