Hoitovoiteet päiväkäyttöön

Päivällä iho altistuu erilaisille rasitteille kuten lämpötilan muutoksille, auringolle, tuulelle ja ilman epäpuhtauksille. Päivävoiteet hoitavat ihoa ja antavat sille sen tarvitseman suojan ja sopivat erinomaisesti meikin alle.

Hydra Silk Turmeric Balsam

Kevyt ja raikas päivävoide rasittuneelle, stressaantuneelle ja kosteutta kaipaavalle iholle sekä myös epäpuhtauksiin taipuville ihoille. Vahvistaa ihoa ja auttaa ihoa suojautumaan oksidatiiviselta stressiltä ja ympäristön haittatekijöiltä. Häivyttää ensimmäisiä juonteita ja ryppyjä ja saa ihon hehkumaan kauniina. Iho tuntuu raikkaammalta, elinvoimaisemmalta ja kimmoisalta! Sisältää kurkumaa, E-vitamiiniasetaattia, bioteknisesti valmistettua vegaanista silkkiproteiinia, kaakaovoita ja agaaveuutetta.

Blütenfeuchtigkeits Balsam - Facial Balm

Kosteuttava ja virkistävä päivävoide. Tasapainottaa ihon toimintaa ja parantaa tuntuvasti ihon kosteuspitoisuutta suojaten sitä samalla ympäristön rasitteilta. Sisältää luonnollisen kosteustekijän (NMF), kukkaisöljyjä, sorbitolia, retinolia ja E-vitamiinia.

Tagesfeuchtigkeits Balsam Getönt - Facial Balm Tinted

Kosteuttava, kevyesti sävyttävä päivävoide sopii kaikille ihotyypeille. Antaa iholle luonnollisen terveen sävyn. Sisältää E-vitamiinia, retinolia, pantenolia, sorbitolia, vehnänalkiouutetta, ihoa hoitavia kasviöljyjä ja luonnollisen kosteustekijän (NMF).

Azulen Balsam - Facial Balm

Tasapainottava ja rauhoittava hoitoemulsio herkälle, kuivalle ja helposti punoittavalle iholle. Sisältää atsuleenia, pantenolia, sorbitolia ja hoitavia kasviöljyjä.

Carotin Feuchtigkeitsbalsam - Facial Balm

Kevyt ja virkistävä päiväemulsio normaalille iholle. Kosteuttaa tehokkaasti ehkäisten ihon kuivumisesta johtuvia pintaryppyjä sekä suojaa ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Sisältää jojobaöljyä, karoteenia, hedelmäsokeria, ureaa, glyseriiniä ja muita ihoa tehokkaasti kosteuttavia aineosia.

Sensitive Balsam - Facial Balm

Erittäin herkän ja aran ihon päivävoide. Lievittää ihon punoitusta ja ärsytystä sekä tasapainottaa ja suojaa ihoa. Sisältää ihoa vahvistavia aineosia, beetaglukaania, trokserutiinia, pantenolia, bisabololia ja allantoiinia. Hajusteeton.

Kräuter Balsam - Facial Balm

Tasapainottava ja rauhoittava hoitoemulsio rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Ehkäisee ja lievittää tulehduksia. Sisältää hamamelis-, rätvänä- ja turveuutteita, pantenolia ja sinkkiglukonaattia.

Collagen Balsam - Facial Balm

Elvyttävä, tehokkaasti kosteuttava päivävoide. Tasoittaa ja pehmittää ihoa. Sisältää merikollageenia, vehnänalkiouutetta ja tehokkaasti hoitavia öljyjä.

Repair Balsam - Facial Balm

Arvokkaita vaikutusaineita sisältävä hoitoemulsio. Sopii erityisesti vaativalle, ikääntyvälle ja auringon rasittamalle iholle. Tukee ihon uusiutumiskykyä, kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä ympäristön rasituksilta. Sisältää soijauutetta, maitohappobakteereista valmistetun luonnollisen suojatekijän, oligopeptidejä, kasvisteroleja ja A- ja E-vitamiineja.