Hoitotuotteet päiväkäyttöön

Päivällä iho altistuu erilaisille rasituksille kuten lämpötilan muutoksille, auringolle, tuulelle ja ilman epäpuhtauksille. Päivävoiteet hoitavat ihoa ja antavat sille sen tarvitseman suojan, ja sopivat erinomaisesti meikin alle.

Blütenfeuchtigkeits Balsam
Kosteuttava ja virkistävä päivävoide. Tasapainottaa ihon toimintaa ja parantaa tuntuvasti ihon kosteuspitoisuutta suojaten sitä samalla ympäristön rasituksilta. Sisältää luonnollisen kosteustekijän (NMF), korkealaatuisia kukkaisöljyjä, sorbitolia, retinolia ja tokoferolia (E-vitamiini).

Carotin Feuchtigkeitsbalsam
Kevyt ja virkistävä päiväemulsio normaalille iholle. Kosteuttaa tehokkaasti ehkäisten ihon kuivumisesta johtuvia pintaryppyjä sekä suojaa ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Sisältää jojobaöljyä, karoteenia, hedelmäsokeria, ureaa, glyseriiniä sekä muita arvokkaita kosteutta ylläpitäviä aineosia.

Tagesfeuchtigkeits Balsam Getönt
Kosteuttava, kevyesti sävyttävä päivävoide sopii kaikille ihotyypeille. Antaa iholle luonnollisen terveen sävyn. Sisältää tokoferolia, retinolia, pantenolia, sorbitolia, vehnänalkiouutetta, ihoa hoitavia kasviöljyjä ja luonnollisen kosteustekijän (NMF).

Azulen Balsam
Tasapainottava ja rauhoittava hoitoemulsio herkälle, kuivalle ja helposti punoittavalle iholle. Sisältää atsuleenia, pantenolia, sorbitolia ja hoitavia kasviöljyjä.

Sensitive Balsam
Erittäin herkän ja aran ihon päivävoide. Lievittää ihon punoitusta ja ärsytystä sekä tasapainottaa ja suojaa ihoa ympäristön rasitteilta. Sisältää arvokkaita luonnon kosteuttavia aineosia, beetaglukaania, trokserutiinia, pantenolia, bisabololia ja allantoiinia. Hajusteeton.

Kräuter Balsam
Tasapainottava ja rauhoittava hoitoemulsio rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Ehkäisee ja lievittää tulehduksia. Sisältää hamamelis-, rätvänäja turveuutteita, pantenolia ja sinkkiglukonaattia.

Collagen Balsam
Elvyttävä, täyteläinen, tehokkaasti kosteuttava päivävoide. Tasoittaa ja pehmittää ihoa. Sisältää merikollageenia, vehnänalkiouutetta ja tehokkaasti vaikuttavia öljyjä.

Repair Balsam
Arvokkaita vaikutusaineita sisältävä hoitoemulsio. Sopii erityisesti vaativalle, ikääntyvälle ja auringon rasittamalle iholle. Tukee ihon uusiutumiskykyä ja kosteuttaa ihoa sekä suojaa sitä ympäristön rasituksilta. Sisältää soijauutetta, maitohappobakteereista valmistetun luonnollisen suojatekijän, oligopeptidejä, kasvisteroleja ja A- ja E-vitamiineja.