Ihon puhdistus

Ihon hyvinvointi alkaa oikeasta puhdistuksesta. Doctor Ecksteinin seitsemän hellävaraista ja tehokasta puhdistustuotetta on kehitetty yksilöllisesti eri ihotyypeille.

Eye Make Up Remover Gel

Silmämeikin poistamiseen tarkoitettu geeli poistaa silmämeikin herkkää silmänympärysihoa rasittamatta. Sisältää pantenolia ja A- ja E-vitamiineja. Silmälääkärien testaama. Hajusteeton.

Reinigungsmilch - Cream Cleanser

Hoitava, fysiologinen puhdistusemulsio ihon päivittäiseen puhdistukseen ja meikin poistoon. Säilyttää ihon joustavuuden ja pehmeyden ja ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää neutraaleja kasviöljyjä ja vahaestereitä. Hajusteeton.

Azulen Reinigungsöl - Oil Cleanser

Mieto, rauhoittava vesiliukoinen puhdistusöljy kuivan ja pintakuivan herkän ihon erittäin hellävaraiseen ja perusteelliseen puhdistukseen. Sisältää atsuleenia ja hoitavia öljyjä.

Sensitive Reinigungsgel - Gel Cleanser

Ärsytystä lievittävä ja tasapainottava puhdistusgeeli aralle, hyvin herkälle iholle. Puhdistaa herkistyneenkin ihon hellävaraisesti. Sisältää beetaglukaania, trokserutiinia, allantoiinia, bisabololia ja pantenolia. Hajusteeton.

Lavolind - Liquid Cleanser

Raikas ja tehokas, mieto puhdistusgeeli kasvoille ja koko vartalolle. Suositellaan erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Sisältää mietoja puhdistavia aineosia sekä laventeli- ja appelsiiniöljyjä. Neutraali pH-arvo.

Reinigungsmilch Supreme - Rich Cream Cleanser

Täyteläinen puhdistusmaito vaativalle iholle. Kosteuttavat aineosat ja lipidit hoitavat ihoa jo puhdistuksen aikana ja säilyttävät sen joustavuuden. Sisältää silkkiproteiinia, vehnänalkiouutetta sekä A- ja E-vitamiineja.

Gesichtspeeling - Facial Scrub

Hienojakoisia jojobarakeita sisältävä kuorintaemulsio. Irrottaa hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa ja kirkastaa ihoa. Sisältää luonnon jojobarakeita, jojobaöljyä ja luonnollisen kosteustekijän (NMF). Hajusteeton.