Ihon puhdistus

Ihon hyvinvointi alkaa oikeasta puhdistuksesta. Doctor Ecksteinin seitsemän hellävaraista ja tehokasta puhdistustuotetta on kehitetty yksilöllisesti eri ihotyypeille.

Eye Make Up Remover Gel
Silmämeikin poistamiseen tarkoitettu geeli poistaa silmämeikin herkkää silmänympärysihoa rasittamatta. Sisältää pantenolia, A- ja E-vitamiineja. Silmälääkärien testaama. Hajusteeton.

Reinigungsmilch - Cream Cleanser
Hoitava, fysiologinen puhdistusemulsio ihon päivittäiseen puhdistukseen ja meikin poistoon. Säilyttää ihon joustavuuden ja pehmeyden ja ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää neutraaleja öljyjä ja vahaestereitä. Hajusteeton.

Azulen Reinigungsöl - Oil Cleanser
Mieto, rauhoittava vesiliukoinen puhdistusöljy kuivan sekä pintakuivan herkän ihon erittäin hellävaraiseen ja perusteelliseen puhdistukseen. Sisältää atsuleenia ja hoitavia öljyjä.

Sensitive Reinigungsgel - Gel Cleanser
Ärsytystä lievittävä ja tasapainottava puhdistusgeeli aralle, hyvin herkälle iholle. Puhdistaa herkistyneenkin ihon hellävaraisesti. Sisältää beetaglukaania, trokserutiinia, allantoiinia, bisabololia ja pantenolia. Hajusteeton.

Lavolind - Liquid Cleanser
Raikas ja tehokas, mieto puhdistusgeeli kasvoille ja koko vartalolle. Suositellaan erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Sisältää mietoja puhdistavia aineosia sekä laventeli- ja appelsiiniöljyjä. Neutraali pH-arvo.

Reinigungsmilch Supreme - Rich Cream Cleanser
Täyteläinen puhdistusmaito vaativalle iholle. Kosteuttavat aineosat ja lipidit hoitavat ihoa jo puhdistuksen aikana ja säilyttävät sen joustavuuden. Sisältää silkkiproteiinia, arvokkaita luonnollisia kosteuttavia aineosia, vehnänalkiouutetta sekä A- ja E-vitamiineja.

Gesichtspeeling - Facial Scrub
Hienojakoisia jojobarakeita sisältävä kuorintaemulsio. Irrottaa hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtaudet ihon pinnalta ja kirkastaa ihoa. Sisältää luonnon jojobarakeita, jojobaöljyä ja luonnollisen kosteustekijän (NMF). Hajusteeton.