Ihon hyvinvointi alkaa oikeasta puhdistuksesta

Doctor Ecksteinin seitsemän hellävaraista ja tehokasta puhdistustuotetta on kehitetty yksilöllisesti eri ihotyypeille.

Reinigungsmilch

Hoitava, fysiologinen puhdistusemulsio ihon päivittäiseen puhdistukseen ja meikin poistoon. Säilyttää ihon joustavuuden ja pehmeyden ja ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää neutraaleja öljyjä ja vahaestereitä. Hajusteeton.

Reinigungsmilch Supreme

Täyteläinen puhdistusmaito vaativalle iholle. Kosteuttavat aineosat ja lipidit hoitavat ihoa jo puhdistuksen aikana ja säilyttävät sen joustavuuden. Sisältää kasviproteiinia, arvokkaita luonnollisia kosteustekijöitä, vehnänalkiouutetta, glykosfingolipidejä sekä A- ja E-vitamiineja.

Sensitive Reinigungsgel

Ärsytystä lievittävä ja tasapainottava puhdistusgeeli aralle, hyvin herkälle iholle. Puhdistaa herkistyneenkin ihon hellävaraisesti. Sisältää beetaglukaania, trokserutiinia, allantoiinia, bisabololia ja pantenolia. Hajusteeton.

Azulen Reinigungsöl

Mieto, rauhoittava vesiliukoinen puhdistusöljy kuivan sekä pintakuivan herkän ihon erittäin hellävaraiseen ja perusteelliseen puhdistukseen. Sisältää atsuleenia ja hoitavia öljyjä.

Lavolind

Raikas ja tehokas puhdistusgeeli kasvoille ja koko vartalolle. Suositellaan erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Sisältää mietoja puhdistavia aineosia sekä laventeli- ja appelsiiniöljyjä. Neutraali pH-arvo.

Eye Make Up Remover Gel

Silmämeikin poistamiseen tarkoitettu geeli poistaa silmämeikin herkkää silmänympärysihoa rasittamatta. Sisältää pantenolia, A- ja E-vitamiineja. Silmälääkärien testaama. Hajusteeton.

Gesichtspeeling

Hienojakoisia jojobarakeita sisältävä kuorintaemulsio. Irrottaa hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtaudet ihon pinnalta ja kirkastaa ihoa. Sisältää luonnon jojobarakeita, jojobaöljyä ja luonnollisen kosteustekijän (NMF). Hajusteeton.