Silmänympärysiholle

Augen Pflegebalsam - Eyecare Balm

Pehmeän täyteläinen silmänympärysbalsami. Ihon toimintaa aktivoiva vaikutusaineyhdistelmä lisää silmänympärysihon joustavuutta ja kimmoisuutta. Sopii erityisesti kuivalle iholle. Sisältää kasvisterolia, A- ja E-vitamiineja, bisabololia, ureaa, sorbitolia, puhdasta lanoliinia ja vehnänalkiouutetta.

Eye & Lip Contour - Creme Fluid

Tehokkaasti uudistava, elvyttävä ja kevyt silmänympärysbalsami ehkäisee tummia silmänalusia, häivyttää pieniä juonteita ja ryppyjä ja vahvistaa ihon omaa suojaa. Sopii myös huultenympärysjuonteiden hoitoon. Sisältää luomusoijapavuista saatavaa Repair Complex -yhdistettä, hyaluronihappoa, glysyrritsiiniä, trokserutiinia, glyserolia, luonnollisen kosteustekijän (NMF) ja E-vitamiinia.

Eye Care Gel

Virkistävä geeli kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja pitää yllä ihon luonnollista tasapainoa. Häivyttää pieniä kuivuudesta johtuvia juonteita ja ryppyjä. Öljytön, kevyt ja erittäin nopeasti imeytyvä geeli. Sisältää kofeiinia ja hedelmäsokeria, hyaluronihappoa, pantenolia sekä sokeriruo’on, mustikan, vaahteran ja sitruksien kosteuttavia aineosia.

Augen Lidlotion - Eyecare Toner

Silmänympärysihon viilentävä hoitoneste auttaa ehkäisemään tummia silmänalusia ja hoitaa silmäpusseja. Vahvistaa ja virkistää herkkää silmänympärysihoa. Sopii silmähauteeksi ja käytettäväksi kasvoveden tapaan silmänympärysiholla: kostuta vanulaput Augen Lidlotionilla ja peitä silmät hetkeksi. Sisältää B-vitamiinia, pantenolia, trokserutiinia ja silmäruohoa.