Vaikutusainetiivisteet

Active Concentrate -vaikutusainetiivisteet sisältävät runsaasti ihon erityistarpeisiin suunnattuja aktiiviaineita. Oikein valittu tiiviste tehostaa hoitovoiteen vaikutusta joko päivittäisessä käytössä tai kuuriluonteisesti.

Active Concentrate Hyaluron Complex

Tehokkaasti kosteuttava geeli kuivalle ja kosteutta kaipaavalle iholle. Pehmittää ihoa ja parantaa sen joustavuutta ja kimmoisuutta. Sisältää runsaasti hyaluronihappoa, fruktoosia ja glyseriiniä. Hajusteeton.

Active Concentrate Vitamin Complex

Tehokas vitamiinihoito väsyneelle ja rasittuneelle iholle. Vitamiinien ja kasvipohjaisten vaikutusaineiden tasapainoinen yhdistelmä vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa, lisää joustavuutta ja suojaa tehokkaasti vapailta happiradikaaleilta. Sisältää A- ja E-vitamiineja, karoteenia, pantenolia, sorbitolia ja vehnänalkiouutetta.

Active Concentrate Sensitive Complex

Tehohoito herkälle ja yliherkälle iholle. Luonnon vaikutusaineiden yhdiste tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa. Lisäksi viilentävä geeli vahvistaa ihoa ja supistaa laajentuneita pintaverisuonia. Sisältää beetaglukaania, neidonhiuspuu-uutetta, trokserutiinia, allantoiinia, pantenolia, bisabololia ja glyseriiniä. Hajusteeton.

Active Concentrate Collagen Complex

Kosteuttava ja kiinteyttävä tehoainetiiviste vaativalle, lisäkosteutta tarvitsevalle iholle. Vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa ja palauttaa sen joustavuuden. Sisältää merikollageenia, vehnänalkiouutetta, ureaa ja glyseriiniä. Hajusteeton.

Active Concentrate Escin Liposome Complex

Liposomeihin ja antioksidantteihin perustuva tehokas anti-aging-geeli, joka parantaa ihon kosteudensitomiskykyä, häivyttää juonteita ja tukee ihon luonnollista suojaa. Tuloksena on näkyvästi nuorekkaampi iho. Sisältää antioksidantteja kuten hevoskastanjasta saatavaa eskiiniä sekä rutiinia. Mukana on myös lesitiiniä, kofeiinia, luonnollinen kosteustekijä (NMF), hedelmäsokeria, glyseriiniä, ruskolevästä saatavaa fukoidaania ja lavandiini-öljyä.

Active Concentrate Silk-AHA Liposome Complex

Ihoa kirkastava ja tasoittava hedelmähappopitoinen liposomigeeli häivyttää juonteita, lisää ihon kosteuspitoisuutta ja edistää sen luonnollista uusiutumista. Sisältää liposomeihin kapseloituja luonnon kasviuutteiden hedelmähappoja, lesitiiniä, vegaania silkkiproteiinia, hyaluronihappoa ja tangeriiniöljyä.

Active Concentrate Repair Complex

Tehohoito ikääntyvälle tai auringon rasittamalle iholle. Elvyttävä ja suojaava emulsio korjaa ihon rakennetta ja tehostaa sen luonnollista uusiutumista. Sisältää maitohappobakteereista valmistetun luonnollisen suojatekijän, soijauutetta, antioksidantteja, oligopeptidejä ja vitamiineja. Hajusteeton.

Active Concentrate Sun Shield SPF 50

Kevyt, tehokkaasti suojaava aurinkosuojaseerumi ehkäisee ikääntymisen myötä ilmaantuvien pigmenttiläikkien ja ryppyjen muodostumista. Levitetään päivävoiteen alle kasvoille. Sopii myös dekoltee-alueelle ja käsille. Sisältää rutiinia, E-vitamiinia ja tehokkaita UVB- ja UVA-säteilyltä suodattavia aineosia. Tuote ei sisällä hajusteita, eteerisiä öljyjä, synteettisiä väriaineita eikä alkoholia.