Tehotipat

Active Concentrate -tehotipat sisältävät runsaasti vaikutusaineyhdisteitä, jotka on kehitetty ihon erityistarpeisiin. Oikein valittu tehotippa tehostaa hoitovoiteen vaikutusta. Ihon kunnosta riippuen niitä voidaan käyttää päivittäin tai kuuriluonteisesti.

Ultimate Supreme Aronia Concentrate

Ultimate Aronia Concentrate sisältää marja-aronia antosyaania, vesiliukoisia flabonoideja. Yhdessä karoteenin,auringonhatun kantasolu-uutteen, tokoferolin, tokserutiinin ja tehokkaan repair complex -yhdisteen kanssa se on lyömätön suoja ihaon ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Antioksidanttien ansiosta ihon juonteet ja ikääntymisen merkit pehmenevät. Aronia Cocentrate saa ihon hehkumaan upeana. palauttaen ja ylläpitäen ihon luonnollista tasapainoa ja nuorekkuutta!

AHA Biofruit Complex

Ihoa kirkastava ja tasoittava mieto hedelmähappogeeli. Sisältää luonnon kasviuutteiden hedelmähappoja, jotka lisäävät merkittävästi ihon kosteuspitoisuutta. Sisältää luonnon kasviuutteista saatavia liposomeihin kapseloituja hedelmähappoja, glykosfingolipidejä, hyaluronihappoa, allantoiinia ja sitruunan eteeristä öljyä. Dermatologisesti testattu.

Hyaluron Complex

Tehokkaasti kosteuttava geeli kuivalle ja kosteutta kaipaavalle iholle. Pehmittää ihoa ja parantaa sen joustavuutta ja kimmoisuutta. Sisältää runsaasti hyaluronihappoa, fruktoosia ja glyseriiniä. Hajusteeton.

Vitamin Complex

Tehokas vitamiinihoito väsyneelle, rasittuneelle iholle. Vitamiinien ja kasvipohjaisten vaikutusaineiden tasapainoinen yhdistelmä vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa ja lisää ihon joustavuutta. Suojaa tehokkaasti ihoa vapailta happiradikaaleilta. Sisältää A- ja E-vitamiineja, karoteenia, pantenolia ja vehnänalkiouutetta.

Sensitive Complex

Tehohoito herkälle ja aralle iholle. Luonnon vaikutusaineiden yhdiste tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa. Lisäksi viilentävä geeli vahvistaa ihoa ja supistaa laajentuneita pintaverisuonia. Sisältää beetaglukaania, ginkgo- eli neidonhiuspuu-uutetta, trokserutiinia, allantoiinia, pantenolia, bisabololia ja glyseriiniä. Hajusteeton.

Collagen Complex

Kosteuttava ja kiinteyttävä tehotippa vaativalle, lisäkosteutta tarvitsevalle iholle. Vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa ja palauttaa sen joustavuuden. Sisältää merikollageenia, sytokiiniyhdisteen, vehnänalkiouutetta, ureaa ja glyseriiniä. Hajusteeton.

Liposome Complex

Kaikille ihotyypeille sopiva tehokosteuttaja. Hoitava liposomigeeli edistää hoitovoiteen vaikutusaineiden imeytymistä, lisää ihon kosteudensitomiskykyä ja vahvistaa ihoa suojaavaa lipidivaippaa. Sisältää glykosfingolipidejä, B-vitamiinia, vehnänalkiouutetta sekä ruusun ja laventelin eteerisiä öljyjä. Dermatologisesti testattu.

Repair Complex

Tehohoito ikääntyvälle tai auringon rasittamalle iholle. Kosteuttava, elvyttävä ja suojaava emulsio korjaa ihon rakennetta ja tehostaa sen luonnollista uusiutumista. Sisältää soijauutetta, antioksidantteja, oligopeptidejä ja vitamiineja. Hajusteeton.

Sun Shield SPF 50

Erittäin tehokas ja rakenteeltaan kevyt, tiivistemuotoinen hoitava aurinkosuojavalmiste, joka levitetään päivävoiteen alle. Sisältää mm. rutiinia, E-vitamiinia sekä tehokkaita UVB- ja UVA-säteilyltä suodattavia aineosia, jotka ehkäisevät ihon palamisen ja suojaavat ihoa enneaikaiselta ikääntymiseltä.