Vaikutusainetiivisteet

Active Concentrate -hoitoaineet sisältävät runsaasti vaikutusaineyhdisteitä, jotka on kehitetty ihon erityistarpeisiin. Oikein valittu hoitoainetiiviste tehostaa hoitovoiteen vaikutusta päivittäisessä käytössä tai kuuriluonteisesti.

Active Concentrate Hyaluron Complex
Tehokkaasti kosteuttava geeli kuivalle ja kosteutta kaipaavalle iholle. Pehmittää ihoa ja parantaa sen joustavuutta ja kimmoisuutta. Sisältää runsaasti hyaluronihappoa, fruktoosia ja glyseriiniä. Hajusteeton.

Active Concentrate Vitamin Complex
Tehokas vitamiinihoito väsyneelle, rasittuneelle iholle. Vitamiinien ja kasvipohjaisten vaikutusaineiden tasapainoinen yhdistelmä vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa ja lisää ihon joustavuutta. Suojaa tehokkaasti ihoa vapailta happiradikaaleilta. Sisältää A- ja E-vitamiineja, karoteenia, pantenolia, sorbitolia ja vehnänalkiouutetta.

Active Concentrate Silk AHA Liposome Complex
Ihoa kirkastava ja tasoittava hedelmähappopitoinen liposomigeeli häivyttää juonteita, lisää ihon kosteuspitoisuutta ja edistää sen luonnollista uusiutumista. Sisältää liposomeihin kapseloituja luonnon kasviuutteiden hedelmähappoja, lesitiiniä, vegaania silkkiproteiinia, hyaluronihappoa sekä tangeriiniöljyä.

Active Concentrate Sensitive Complex
Tehohoito herkälle ja yliherkälle iholle. Luonnon vaikutusaineiden yhdiste tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa. Lisäksi viilentävä geeli vahvistaa ihoa ja supistaa laajentuneita pintaverisuonia. Sisältää beetaglukaania, ginkgo eli neidonhiuspuu-uutetta, trokserutiinia, allantoiinia, pantenolia, bisabololia ja glyseriiniä. Hajusteeton.

Active Concentrate Collagen Complex
Kosteuttava ja kiinteyttävä tehoainetiiviste vaativalle, lisäkosteutta tarvitsevalle iholle. Vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa ja palauttaa sen joustavuuden. Sisältää merikollageenia, vehnänalkiouutetta, ureaa ja glyseriiniä. Hajusteeton.

Active Concentrate Repair Complex
Tehohoito ikääntyvälle tai auringon rasittamalle iholle. Kosteuttava, elvyttävä ja suojaava emulsio korjaa ihon rakennetta ja tehostaa sen luonnollista uusiutumista. Sisältää maitohappobakteereista valmistetun luonnollisen suojatekijän (repair complex), soijauutetta, antioksidantteja, oligopeptidejä ja vitamiineja. Hajusteeton.

Active Concentrate Escin Liposome Complex
Näkyvästi nuorekkaampi! Liposomeihin ja antioksidantteihin perustuva tehokas anti-aging geeli parantaa ihon kosteudensitomiskykyä, häivyttää juonteita ja tukee ihon luonnollista suojaa. Sisältää lesitiiniä, antioksidantteja kuten eskiini (hevoskastanjasta), rutiini ja kofeiini, luonnollisen kosteustekijän NMF, hedelmäsokeria, glyseriiniä, ruskolevästä saatavaa fukoidaania sekä lavandiini -öljyä (laventelihybridi).

Active Concentrate Sun Shield SPF 50
Kevyt, tehokkaasti suojaava aurinkosuojaseerumi ehkäisee ikääntymisen myötä ilmaantuvien pigmenttiläikkien ja ryppyjen muodostumista. Sisältää rutiinia, E-vitamiinia sekä tehokkaita UVB- ja UVA-säteilyltä suodattavia aineosia. Tuote ei sisällä hajusteita, eteerisiä öljyjä, synteettisiä väriaineita eikä alkoholia. Levitetään päivävoiteen alle kasvoille, sopii myös dekolteealueelle ja käsille.