Ylellistä hoitoa

Vaikuttavimpia aineosia, kuten arvokasta auringonhatun kantasolu-uutetta sisältävät Ultimate Supreme -hoitotuotteet vastaavat kauniisti ikääntyvän ihon tarpeisiin.

Ultimate Supreme Hyaluron Eye Roll-On - Hyvästi rypyt, juonteet, silmäpussit & tummat silmänaluset!
Innovatiivinen, kosteuttava geeli silmänympäryksille: tuloksena näkyvästi virkistynyt, kirkkaampi ja pehmeämpi silmänympärysiho! Ehkäisee ja häivyttää nopeasti ja tehokkaasti juonteita, ryppyjä, tummia silmänympäryksiä ja turvotusta. Vahvistaa ja kosteuttaa ihoa, sekä suojaa ihoa ennenaikaisen ikääntymisen merkeiltä. Teräksestä valmistettu roll-on tuntuu ihanasti viilentävältä.

• Hyaluronihappo sitoo kosteutta, häivyttää juonteita ja ryppyjä
• Pantenoli tukee ihon toimintaa
• Luonnollinen kosteustekijä (NMF) parantaa ihon kosteudensitomiskykyä
• Trokserutiini, luonnon antioksidantti, ehkäisee tummia silmänalusia
• GHK-Peptidi, antioksidantti, uudistaa ja vahvistaa ihoa
• Glysyrritsiini tasapainottaa ihoa ja ehkäisee silmäpusseja

Ultimate Supreme Aronia Concentrate
Antioksidanttien kuningatarta marja-aroniaa sisältävä tehokas vaikutusainetiiviste auringon rasittamalle iholle ja ympäristön haittoja vastaan. Antioksidanttien ansiosta ihon juonteet ja ikääntymisen merkit pehmenevät. Aronia Concentrate saa ihon hehkumaan upeana, palauttaen ja ylläpitäen ihon luonnollista tasapainoa ja nuorekkuutta. Sisältää marja-aroniaa, karoteenia, auringonhatun kantasolu-uutetta, tokoferolia, trokserutiinia sekä repair complex -yhdisteen.

Ultimate Supreme Day Balm
Silkinpehmeä päivävoide on yhdistelmä uusinta teknologiaa, arvokkaita raaka-aineita ja ylellistä hoitoa. Auringonhatun kantasolu-uutteen lisäksi siihen on valittu 5 erittäin tehokkaasti ryppyjä ja juonteita tasoittavaa aineosaa. Hyaluronihappo kosteuttaa ja tasoittaa ja oligopeptidit vahvistavat ihoa. Soijasterolit parantavat ihon kosteuden sitomiskykyä ja ehkäisee ryppyjen syntymistä. Maitopeptidiyhdiste parantaa solujen aineenvaihduntaa ja auringonhatun kantasolu-uute suojaa ihon rakennetta ennennäkemättömällä tavalla. Lisäksi valoa heijastavat pigmentit tasoittavat ihoa optisesti. Sisältää jasmiininkukkavahaa, hyaluronihappoa, oligopeptidejä, soijasterolia, liposomeja, maitopeptidiyhdisteen, auringonhatun kantasolu-uutetta, sorbitolia sekä A- ja E-vitamiinia.

Ultimate Supreme Night Cream
Kaikille ihotyypeille sopiva ylellisen täyteläinen yövoide parantaa merkittävästi ihon uusiutumista levon aikana, jolloin ihon oma uusiutumisprosessi on tehokkaimmillaan. Hedelmäsokeri parantaa ihon kosteudensitomiskykyä, maarianohdake- ja tulsi- (pyhä basilika) uutteet rauhoittavat ja tasapainottavat ihoa. Repair Complex -yhdiste uudistaa ja yhdessä soijasterolien ja liposomien kanssa vahvistaa ihoa. Trokserutiini vahvistaa pintaverisuonten seinämiä ja auringonhatun kantasolu-uute on tehokas antioksidantti, joka vähentää oksidatiivista stressiä ja suojaa ihon rakennetta. Sisältää jasmiininkukkavahaa, auringonhatun kantasolu-uutetta, hedelmäsokeria, liposomeja, rutiinia, repair complex -yhdisteen, soijasterolia, sorbitolia sekä maarianohdake- ja tulsi- (pyhä basilika) uutteita.