Ylellisyyttä aikuiselle naiselle

Doctor Eckstein tarjoaa nyt ratkaisun upealle, aikuiselle naiselle: Biotekniikka on mahdollistanut vaikutuksiltaan ylivertaisten kantasolu-uutteiden hyödyntämisen ihon hoidossa, mutta Ecksteinin viimeisimmät innovaatiot Ultimate Supreme Day Balm ja Ultimate Supreme Night Cream sisältävät auringonhatusta saatavan kantasolu-uutteen (echinacea meristem cell extract) lisäksi lukuisia muita arvokkaita vaikutusaineita.

Yö- ja päivävoiteilla on erilaiset tehtävät: Ultimate Supreme Day Balm tasoittaa ja kiinteyttää ihoa ja saa sen näyttämään nuorekkaalta koko päivän. Ultimate Supreme Night Cream edistää tehokkaasti ihon uusiutumista levon aikana, jolloin ihon oma uusiutumisprosessi on tehokkaimmillaan.

Ultimate Supreme Day Balm

Pehmeän silkkinen Ultimate Supreme Day Balm on yhdistelmä uusinta teknologiaa, arvokkaita raaka-aineita ja ylellistä hoitoa. Auringonhatun kantasolu-uutteen lisäksi siihen on valittu 5 erittäin tehokkaasti ryppyjä ja juonteita tasoittavaa aineosaa. Hyaluronihappo kosteuttaa ja tasoittaa ja oligopeptidit vahvistavat ihoa. Soijasterolit parantavat ihon kosteuden sitomiskykyä ja ehkäiset ryppyjen syntymistä. Maitopeptidiyhdiste parantaa solujen aineenvaihduntaa ja auringonhatun kantasolu-uute suojaa ihon rakennetta ennennäkemättömällä tavalla. Lisäksi valoa heijastavat pigmentit tasoittavat ihoa optisesti.

Ultimate Supreme Night Cream

Kaikille ihotyypeille sopiva ylellisen täyteläinen auringonhatun kantasolu-uutetta sisältävä yövoide Ultimate Supreme Night Cream parantaa merkittävästi ihon luonnollista uusiutumiskykyä. Hedelmäsokeri parantaa ihon kosteudensitomiskykyä, maarianohdake- ja tulsi- (pyhä basilika) uutteet rauhoittavat ja tasapainottavat ihoa. Repair Complex -yhdiste uudistaa ja yhdessä soijasterolien ja liposomien kanssa vahvistaa ihoa. Trokserutiini vahvistaa pintaverisuonten seinämiä ja auringonhatun kantasolu-uute on tehokas antioksidantti, joka vähentää oksidatiivista stressiä ja suojaa ihon rakennetta.

Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, silikoniöljyjä tai keinotekoisia väriaineita.