Hellää hoivaa vartalolle

Beautipharm® & ihana arki!

Kalifornian loppumattoman kesän ja upean kasvillisuuden inspiroimana uudet Beautipharm®-vartalotuotteet tuoksuvat kevyesti raikkaille sitruksille, tuovat energiaa jokaiseen päivään ja vegaanisina sopivat aivan kaikille! Iholle hellävaraiset, kosteuttavat tuotteet sisältävät mm. jojobaa, agaavea, hoitavia kasviöljyjä, hedelmäuutteita ja vitamiineja. Ne valmistetaan alusta lähtien Doctor Ecksteinilla Saksassa.

Shower Gel Orange

Raikkaille sitruksille tuoksuva suihkugeeli sopii jokaiseen päivään. Puhdistaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti eikä kuivata ihoa. Sisältää pantenolia, glyseriiniä, appelsiiniöljyä, mustikkauutetta, sokeriruokoa, vaahteraa ja sitruunaa.

Body Balm Orange

Appelsiinin tuoksuinen, kosteuttava, kevyt ja helposti imeytyvä vartaloemulsio. Auttaa säilyttämään ihon kosteuspitoisuuden ja saa sen tuntumaan pehmeältä ja joustavalta. Sisältää E-vitamiinia, antioksidantteja, glyseriiniä, appelsiiniöljyä, jojobaa, mustikkauutetta, sokeriruokoa, vaahteraa ja sitruunaa.

Body Oil Orange

Raikkaan appelsiinin tuoksuinen vartaloöljy hellii ihoa ja mieltä. Vitamiinit ja laadukkaat öljyt hoitavat ja pehmittävät ihoa ja auttavat sitä säilyttämään kosteuspitoisuutensa. Sisältää A- ja E-vitamiineja sekä soija- ja appelsiiniöljyä.

Rich & Silky Body Butter Citrus

Täyteläinen, kosteuttava vartalovoide kuivalle iholle ja ikääntymisen merkkejä vastaan. Voide imeytyy helposti ja jättää iholle silkinpehmeän tunteen. Tuoksuu raikkaille eteerisille öljyille. Sisältää mustikkauutetta, sokeriruokoa, vaahteraa, sitruuna- ja appelsiiniuutteita, sorbitolia, jojobaöljyä, kaakaovoita, jasmiinivahaa ja E-vitamiinia.

Hand Cream Citrus

Täyteläinen käsivoide käsien päivittäiseen hoitoon. Kosteuttaa ja pehmittää kuivaa ihoa ja imeytyy nopeasti. Sisältää E-vitamiinia, sorbitolia, agaavea, mustikkauutetta, sokeriruokoa, vaahteraa ja sitruunaa.

Kynsille ja kynsinauhoille

Nail & Cuticle Oil
Kätevään pumppupulloon pakattu kynsinauhaöljy kuiville ja hauraille kynsille ja kynsinauhoille. Ylläpitää kynsinauhojen joustavuutta ja estää niiden kuivumisen ja repeilyn sekä vahvistaa kynsiä. Hieman vahamaista tuotetta on helppo käyttää, sillä koostumus ei valu. Sisältää kasviöljyjä, lanoliinia, mehiläisvahaa, jasmiinivahaa ja soijasterolia, jotka hoitavat kynsinauhoja ja kynsiä. Fruktoosilla on kosteuttava vaikutus. E- ja C-vitamiinit ravitsevat sormenpäiden ihoa ja kynsijuuria.