Hellää hoivaa vartalolle

Uudistunut Beautipharm® & ihana arki!

Kalifornian loppumattoman kesän ja upean kasvillisuuden inspiroimana uudet Beautipharm®-vartalotuotteet tuoksuvat kevyesti raikkaille sitruksille, tuovat energiaa jokaiseen päivään ja vegaanisina sopivat aivan kaikille! Iholle hellävaraiset, kosteuttavat tuotteet sisältävät mm. jojobaa, agaavea, hoitavia kasviöljyjä, hedelmäuutteita ja vitamiineja. Ne valmistetaan alusta lähtien Doctor Ecksteinilla Saksassa. Kauniit pakkaukset viimeistelevät kokonaisuuden. Saatavana:

Shower Gel Orange -suihkugeeli 200ml
Body Balm Orange -vartaloemulsio 200ml
Body Oil Orange -vartaloöljy 150ml
Hand Cream Citrus -käsivoide 50ml

Ylellinen vartalovoide

Täyteläinen, kosteuttava Rich & Silky Body Butter on ihanan tuntuinen vartalovoide kuivalle iholle ja ikääntymistä vastaan. Imeytyy helposti ja iholle jää silkinpehmeä tunne! Tuoksuu raikkaille eteerisille öljyille. Sisältää mustikkauutetta, sokeriruokoa, vaahteraa, sitruuna- ja appelsiiniuutteita, sorbitolia, jojobaöljyä, kaakaovoita, jasmiinivahaa, A- ja E-vitamiinia, sitruunaruohoöljyä, appelsiiniöljyä ja mentolia.

Kynsille ja kynsinauhoille

Lecithin Nail Oil
Tehokas, nopeasti imeytyvä öljy kynsien ja kynsinauhojen hoitoon. Sisältää lesitiiniä, jojobaöljyä, lanoliiniöljyä sekä A- ja E-vitaminiia. Vahvistaa kynsiä ja pitää kynsinauhat pehmeinä. Sopii erityisesti kuiville ja hauraille kynsille. Käyttö: Kynsilakka poistetaan. Sormenpäät upotetaan muutamaksi minuutiksi lämpimään veteen, minkä jälkeen ne kuivataan. Lecithin Nail Oilia levitetään kynnelle ja öljy hierotaan huolellisesti kynnen tyveen. Öljyn annetaan vaikuttaa 15 - 20 minuuttia. Lecithin Nail Oil voidaan myös levittää päivittäin kuiville kynsinauhoille, vaikka kynnet olisivat lakatut, ei vahingoita lakkausta.