Hellää hoivaa vartalollesi

BEAUTIPHARM® -vartalonhoitotuotteet sisältävät helposti imeytyviä kasviöljyjä, A- ja E-vitamiinia. Luonnon rasvat ja öljyt tekevät ihosta pehmeän, sileän ja joustavan. Hedelmäuutteet ja puhtaat eteeriset öljyt virkistävät ja elvyttävät. Ihosolukon luonnollisia rakenneaineita vastaavat kasvi- ja alkiouutteet aktivoivat ihon aineenvaihduntaa, tasapainottavat ihoa ja lisäävät ihon kosteudensitomiskykyä. BEAUTIPHARM® -vartalotuotteet tuoksuvat mustalle viinimarjalle, aprikoosille ja litchille.

Suihkuun

Yleellinen, hoitava Shower Gel Supreme -suihkugeeli vartalolle. Mieto tuoksu ja tasapainoinen koostumus jättävät iholle puhtaan ja raikkaan tunteen. Suihkugeelin perustana ovat luonnolliset raaka-aineet ja kosteustekijät, kuten uudistava vehnäalkiouute, lesitiini, allantoniini sekä silkkiproteiini.

Hoitava öljy vartalolle

Helposti imeytyvä öljy Vitamin Orange Oil kuivan ihon päivittäiseen hoitoon sekä dekollete ja vartalonhierontaan. Sisältää A- ja E-vitamiinia, kasviöljyjä, mm. luonnon aitoa appelsiiniöljyä.

Täyteläinen vartalovoide

Täyteläinen, uudistava Body Balm Supreme -vartalovoide päivittäiseen käyttöön normaalille ja kuivalle iholle. Vaativallekin iholle sopiva vartaloemulsio imeytyy nopeasti ihoon jättäen pehmeän ja kimmoisan tunteen. Sisältää iholle tärkeitä luonnollisia kosteustekijöitä, silkkiproteiinia, uudistavaa vehnäalkiouutetta sekä ihoa suojaavia A- ja E-vitamiineja.

Ylellinen vartalovoi

Täyteläinen, kosteuttava Rich & Silky Body Butter on ihanan tuntuinen vartalovoide kuivalle iholle ja ikääntymistä vastaan. Imeytyy helposti ja iholle jää silkinpehmeä tunne! Tuoksuu raikkaille eteerisille öljyille. Sisältää mustikkauutetta, sokeriruokoa, vaahteraa, sitruuna- ja appelsiiniuutteita, sorbitolia, jojobaöljyä, kaakaovoita, jasmiinivahaa, A- ja E-vitamiinia, sitruunaruohoöljyä, appelsiiniöljyä ja mentolia.

Kyytiä selluliitille

Lotion Anticellulite on tehokas hoitoaine selluliitin paikallishoitoon lantiolle, reisille ja pakaroille. Kiinteyttää ja parantaa ihon elastisuutta sekä ihon kosteudensitomiskykyä. Soveltuu myös hierontaan. Sisältää luonnonöljyjä, kofeiinia ja murattiuutetta.

Rinnoille ja dekoltelle

Nopeasti imeytyvä geeli Bust Gel rintojen ja dekolte-alueen hoitoon. Parantaa ihon kosteudensitomiskykyä ja ihon kimmoisuutta. Sisältää Kigelia Africana -uutetta, pantenolia ja Konjac Mannania.

Käsille

Hand Cream -käsivoide etenkin kuivien, rohtuneiden käsien hoitoon. Sisältää ihoa tehokkaasti pehmittäviä luonnon jalostettuja kasviöljyjä ja -vahoja. Suojaa ja hoitaa kuivia karheita käsiä. Ei jätä rasvaisen tuntuiseksi.

Kynsille ja kynsinauhoille

Lechitin Nail Oil vahvistaa kynsiä ja pitää kynsinauhat pehmeinä. Sopii erityisesti kuiville ja hauraille kynsille. Sisältää alkiolesitiiniä, jojobaöljyä ja E-vitamiinia. Pumppupullo. Ei säilöntäaineita. Käyttö: Kynsilakka poistetaan. Sormenpäät upotetaan muutamaksi minuutiksi lämpimään veteen, minkä jälkeen ne kuivataan. Lecithin Nail Oilia levitetään kynnelle ja öljy hierotaan huolellisesti kynnen tyveen. Öljyn annetaan vaikuttaa 15 - 20 minuuttia. Lecithin Nail Oil voidaan myös levittää päivittäin kuiville kynsinauhoille, vaikka kynnet olisivat lakatut. Ei vahingoita lakkausta.