Hellää hoivaa vartalolle

Vartalonhoitotuotteet sisältävät helposti imeytyviä kasviöljyjä sekä A- ja E-vitamiinia. Hedelmäuutteet ja puhtaat eteeriset öljyt virkistävät ja elvyttävät. Tuotteet aktivoivat ihon aineenvaihduntaa, tasapainottavat ihoa ja lisäävät ihon kosteudensitomiskykyä. Ihosta tulee pehmeä, sileä ja ihanan joustava!

Hoitava öljy vartalolle

Helposti imeytyvä öljy Vitamin Orange Oil kuivan ihon päivittäiseen hoitoon sekä dekoltee- ja vartalonhierontaan. Sisältää A- ja E-vitamiinia, kasviöljyjä, mm. luonnon aitoa appelsiiniöljyä.

Ylellinen vartalovoide

Täyteläinen, kosteuttava Rich & Silky Body Butter on ihanan tuntuinen vartalovoide kuivalle iholle ja ikääntymistä vastaan. Imeytyy helposti ja iholle jää silkinpehmeä tunne! Tuoksuu raikkaille eteerisille öljyille. Sisältää mustikkauutetta, sokeriruokoa, vaahteraa, sitruuna- ja appelsiiniuutteita, sorbitolia, jojobaöljyä, kaakaovoita, jasmiinivahaa, A- ja E-vitamiinia, sitruunaruohoöljyä, appelsiiniöljyä ja mentolia.

Käsille

Hand Cream -käsivoide etenkin kuivien, rohtuneiden käsien hoitoon. Sisältää ihoa tehokkaasti pehmittäviä luonnon jalostettuja kasviöljyjä ja -vahoja. Suojaa ja hoitaa kuivia karheita käsiä. Ei jätä rasvaisen tuntuiseksi.

Kynsille ja kynsinauhoille

Lecithin Nail Oil
Tehokas, nopeasti imeytyvä öljy kynsien ja kynsinauhojen hoitoon. Sisältää lesitiiniä, jojobaöljyä, lanoliiniöljyä sekä A- ja E-vitaminiia. Vahvistaa kynsiä ja pitää kynsinauhat pehmeinä. Sopii erityisesti kuiville ja hauraille kynsille. Käyttö: Kynsilakka poistetaan. Sormenpäät upotetaan muutamaksi minuutiksi lämpimään veteen, minkä jälkeen ne kuivataan. Lecithin Nail Oilia levitetään kynnelle ja öljy hierotaan huolellisesti kynnen tyveen. Öljyn annetaan vaikuttaa 15 - 20 minuuttia. Lecithin Nail Oil voidaan myös levittää päivittäin kuiville kynsinauhoille, vaikka kynnet olisivat lakatut, ei vahingoita lakkausta.