Kasvovesi täydentää puhdistuksen

Kasvoveden käyttö parantaa ihon kykyä vastaanottaa hoitovoiteen vaikutusaineet mm. tasapainottamalla ihon pH-arvoa. Seitsemästä kasvovedestä voit valita ihotyypillesi parhaiten sopivan. Kasvovesi sopii myös ihon virkistämiseen päivän mittaan.

Lotion

Raikastava, virkistävä kasvovesi täydentää normaalin ja nuoren ihon puhdistuksen. Sisältää laventelin ja appelsiinin eteerisiä öljyjä.

Lotion Supreme

Erittäin mieto, kosteuttava kasvovesi vaativan, rasittuneen ihon virkistämiseen. Rauhoittaa ihoa ja tekee siitä miellyttävän raikkaan tuntuisen. Sisältää arvokkaita luonnollisia kosteuttavia aineosia, vehnänalkiouutetta, allantoiinia ja kasviproteiinia.

Sensitive Lotion

Ärsytystä lievittävä, kosteuttava ja tasapainottava kasvovesi erittäin herkälle ja aralle iholle. Sisältää beetaglukaania, trokserutiinia, pantenolia, bisabololia ja allantoiinia. Hajusteeton ja alkoholiton.

Azulen Lotion

Mieto, tasapainottava kasvovesi herkälle ja kuivalle iholle.Täydentää erityisen hyvin Azulen Reinigungsöl –puhdistusöljyn vaikutusta.Sisältää atsuleenia, korkealaatuista kamomillauutetta ja pantenolia.

Hamamelis Lotion

Tehokkaasti ihohuokosia supistava, ihon epäpuhtauksien paikalliseen desinfiointiin tarkoitettu erikoisvalmiste. Sisältää hamamelis- ja rätvänäuutteita, kamferia ja salisyylihappoa.

Adstringent lotion

Ihohuokosia supistavia yrttiuutteita sisältävä kasvovesi epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Kirkastaa, tasoittaa ja puhdistaa ihoa. Sisältää rätvänäuutetta ja sinkkiglukonaattia.

Augen Lidlotion

Herkkää silmänympärysihoa vahvistava, rentouttava ja virkistävä silmähaudevesi. Sopii silmähauteeksi ja käytettäväksi kasvoveden tapaan silmänympärysiholla. Sisältää B-vitamiinia, pantenolia, trokserutiinia, melissaa, fenkolia ja silmäruohoa.

Ammattitaitoisen kosmetologin tekemä säännöllinen hoito tehostaa ja tukee päivittäistä kotihoitoa. Kosmetologisi suunnittelee sinulle henkilökohtaisesti yksilöllisen, ihosi muuttuviin tarpeisiin sopivan Doctor Eckstein -hoito-ohjelman.