Ihon virkistäminen

Kasvovesi täydentää puhdistuksen. Sen käyttö parantaa ihon kykyä vastaanottaa hoitovoiteen vaikutusaineet mm. tasapainottamalla ihon pH-arvoa. Kasvovesi sopii myös ihon virkistämiseen päivän mittaan.

Lotion - Facial Toner
Raikastava, virkistävä kasvovesi täydentää normaalin ja nuoren ihon puhdistuksen. Sisältää laventelin ja appelsiinin eteerisiä öljyjä.

Azulen Lotion - Facial Toner
Mieto, tasapainottava kasvovesi herkälle ja kuivalle iholle. Täydentää erityisen hyvin Azulen Reinigungsöl -puhdistusöljyn vaikutusta. Sisältää atsuleenia, korkealaatuista kamomillauutetta ja pantenolia.

Sensitive Lotion - Facial Toner
Ärsytystä lievittävä, kosteuttava ja tasapainottava kasvovesi erittäin herkälle ja aralle iholle. Sisältää beetaglukaania, trokserutiinia, pantenolia, bisabololia ja allantoiinia. Hajusteeton ja alkoholiton.

Adstringent Lotion - Facial Toner
Ihohuokosia supistavia, rauhoittava yrttiuutteita sisältävä kasvovesi epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Kirkastaa, tasoittaa ja puhdistaa ihoa. Sisältää rätvänäuutetta ja sinkkiglukonaattia.

Hamamelis Lotion - Facial Toner
Tehokkaasti ihohuokosia supistava, ihon epäpuhtauksien paikalliseen desinfiointiin tarkoitettu erikoisvalmiste. Sisältää hamamelis- ja rätvänäuutteita, kamferia ja salisyylihappoa.

Lotion Supreme - Rich Facial Toner
Erittäin mieto, kosteuttava kasvovesi vaativan, rasittuneen ihon virkistämiseen. Rauhoittaa ihoa ja tekee siitä miellyttävän raikkaan tuntuisen. Sisältää arvokkaita luonnollisia kosteuttavia aineosia, vehnänalkiouutetta, allantoiinia ja silkkiproteiinia.

Augen Lidlotion - Eyecare Toner
Vahvistaa, rentouttaa ja virkistää herkkää silmänympärysihoa. Sopii silmähauteeksi ja käytettäväksi kasvoveden tapaan silmänympärysiholla. Kostuta vanulaput Augen Lidlotionilla ja peitä silmät hetkeksi. Viilentävä silmänympäryshoito auttaa ehkäisemään tummia silmänalusia ja hoitaa silmäpusseja. Sisältää B-vitamiinia, pantenolia, trokserutiinia ja silmäruohoa.